Regisztráció Blogot indítok
Adatok
witheroses

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Tessék, itt a poszt, amit várt a kommentelőhad, itt lehet kibeszélni a hamarosan kezdődő döntő eseményeit, drukkolni valamelyik agyhalottnak és keseregni azon, hogy VV Attila két mondata többet ért, mint ez az egész évad, de hát ha egyszer így volt, akkor mit lehet tenni. UPDATE:…..
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
witheroses 2015.02.24 23:45:44
@Csak ügyesen!: ebben is lehet valami. Azért gondolom, hogy nem számítottak Laci jelére, mert Dórival most jóban vannak, Denissel nem. Laci fején Edina üzenete után pedig a megdöbbenést láttam. Utána mondta, hogy úgy teszi a jelét, ahogy üzentek neki.
Elérkeztünk az abszolút érzelmi mélyponthoz a játék során. Amikor a gyűlölet átható savanyú rothadásszaga tölti be a levegőt, és mindenki legszívesebben szembeköpné azt, aki vele először szembejön, mert jelenleg nincs a világon másik hat ember, akivel kevésbé szívesen…..
witheroses 2015.01.29 23:08:47
@-pkata-:
Ebbe még nem is gondoltam bele, de igazad van.
Hiba volt szerintem nem figyelembe venni, hogy kik vannak Dani csapatában. Figyelte valaki, hogy Edina milyen arcot vágot miközben Robin a döntését közölte?
witheroses 2015.01.29 23:15:15
@-pkata-:
Nézdd vissza, megéri... :D
Volt nekem egy osztálytársam, becézzük most Töknek, aki az érettségin eléggé kínlódott történelemből, valahogy bármit kérdeztek tőle, soha nem sikerült eltalálni azt a nagyon vékony vonalat, ami mentén a tudása felépült kb. hat tényre és két évszámra. A…..
witheroses 2015.01.26 11:20:01
@schanc:
Ez nekem is eszembe jutott. Bár az is lehet, hogy mi nem láttuk jól, és a szék ment neki Edinának. ;)
Végre iskolahét! A kiapadhatatlan lehetőségek mekkája, a prímszámokon való izzadás, a lírai műfajok fölötti teljes tanácstalanság és az elcsalt fekvőtámaszok csodás izgalmakat ígérő hete, ami meg a történelmet illeti, az igazi töltények abban rejlenek csak igazán. Ugye.…..
witheroses 2015.01.22 22:57:18
@raspberrypie:
Csatlakozom! Kislabdadobás, tigrisbukfenc, cooper futás. Végigszenvedtem az egészet. :)
witheroses 2015.01.22 22:58:44
@Bajusz nélkül szebb az élet (bigél):
Igen, már észrevettem, hogy elírtam. :)
Bence nyitja fel a tegnapi és tegnapelőtti események szerelembuborékját és próbálja jobb színben feltűntetni Őstulok Lacit, hogy ő bizony leérvelte Zsut a párbajon, hogy joggal térhetett vissza ő meg hasonlók. Ami engem illet, szerintem borult a papírforma, bár azt is teljesen meg…..
witheroses 2015.01.20 23:28:40
@lukacstoncsi:
Dórinak is ezt mondta jakuzziba. Ezért nem értem. Mert ha csak a feladat alatt mondta volna és csak Edinának, akkor nincs kérdés, akkor egyértelmű.
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
witheroses 2015.01.19 22:32:53
@kamilla123:
Csatlakozom hozzátok. Sokkal jobb neki itt kint, mint közöttük. Zsu sem volt tökéletek, pár dolgot elrontott, de ilyen bánásmódot senki sem érdemel.
Nem tudom elfogadni az ilyen mértékű alázást.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
witheroses 2015.01.12 23:07:56
@Mirocska:
Csak arra kaptam fel a fejem, hogy korábban is volt már ilyen baja Macinak, most pedig műtétre vár.
Epekőtől van epegörcs? Vagy ez csak egy lehetséges kiváltó ok?
witheroses 2015.01.12 23:08:34
@Micsell:
Értem! Köszönöm a választ! :)
witheroses 2015.01.12 23:13:25
@Micsell:
Köszönöm!
Bízok benne, hogy nem lesz még nagyobb baj!
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
witheroses 2015.01.11 18:28:12
@Caprica99:
:D
Igatad van, ez nekem nem is jutott eszembe! :D Pedig teljesen egyértelmű!
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
witheroses 2015.01.07 23:06:44
@Admiral_General_Aladeen:
A stílus miatt. Ez a "leszarom a többieket, ha büntetést kapnak" mentalitás.
Semmit sem kaptak volna szerintem, ha nem ennyire gázul reagálja le a lebukását.
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
witheroses 2015.01.02 00:12:42
@Csak ügyesen!:
Ez a tapló stílus nagyon nem jön be. Hiába mutatja a szerethető arcát, ha folyamatosan kijön belőle a lekezelő, arrogáns és bunkó énje.
Úgy látom, hogy ezzel próbálja elhárítani a felelősséget, mert azért neki is volt szerepe abban, hogy így alakultak a dolgok.
witheroses 2015.01.02 00:33:26
@Csak ügyesen!:
Én abból gondolom, hogy hárítja a felelősséget, hogy azt mondta a többieknek, hogy csak Zsu kezdeményezett, ő meg csak hagyta. Ő nem csinált semmit. Bár az is lehet, hogy ez keveredik a sértett hiúsággal.
Nekem a "szájra-puszi" utáni riportszobás bevágásokról az jött le, hogy Zsu érez Laci iránt valamit.
Volt pár rész, amit nem láttam, de mikor volt az, amit Edina mondott a nagy szembesítéskor?
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
witheroses 2014.12.31 00:11:57
@beacska: kíváncsi vagyok, de tényleg!
Egyszerűen nem látom!

Nekem is van diplomám! ;)
witheroses 2014.12.31 00:44:38
@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Erre gondoltam én is, hogy nem jön minden összefoglalóban a kisfiával, nem "hódít" senkinél sem jobban. Higgadtan kezeli a konfliktusokat.

Elismerem, a mai vitából nagyon nem jött jól ki. De ez nem manipulálás miatt történt, hanem mert rosszul döntött.

@csincsilla72:
Dani kiválasztása óta Edina folyamatosan próbálta kitúrni Dani mellől Zsút. Folyamatosan azt duruzsolta neki, hogy nem bízik meg benne. Ennek lett az eredménye, hogy nyitott Laci felé (hogy szövetséget keresett, vagy sem azt csak Zsu tudja).
Igazad van, ebből a szempontból Ádám sokkal jobb választás lett volna. Innen kintről, egyértelmű. De bent Laci az "alfahím".
witheroses 2014.12.31 01:19:10
@csincsilla72:
Alapvetőlegesen a nők az alfahímekhez vonzódnak. Aztán szerencsés esetben rájönnek, hogy az alfahím örökké az marad, senki mellet nem fog lehorganyozni. Ha mégis, az csak a látszat.
Ha nem jön rá, úgy fog járni, mint Edina, akinek nem tudom meg hányszor kell még sárba tiporni a lelkét ahhoz, hogy észrevegye ezt.