Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iriminari

83 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Húúúúúúúúúúú de régen írtam. :) Tudom, hogy mostanában inkább vlogok készülnek és kevésbé blogok, de én nem vagyok túl képernyőképes így nézzétek el Nekem, hogy olvasnotok kell a "csak" hallgatás helyett. Azért ragadtam tollat, mert az ymrak* és az ARMYk minden ok nélkül, a nagy…..
Sziasztok! Egy időre eltűntem, mert nem igazán volt ihletem, de most egy újonnan megjelent cikk nyomán új erőre kaptam. Nem ragozom, hogy mik történtek az elmúlt hónapokban Velem, mert az nem fontos, de biztosíthatok mindenkit, hogy a BTS iránti rajongásom töretlen! (Ezt bizonyítja az újonnan…..
Először is hadd köszöntselek benneteket újra! Egy darabig nem jelentkeztem, mert az életünkben történt egy kis keveredés-kavarodás, ami miatt egy kisebb alkotói válságon mentem keresztül, de szerencsére mára minden a helyére került.  Lássuk akkor azt a bizonyos albumot. :)   Az album…..
  2015. április 6-án jelentették be, hogy 29-én Comeback, és az új lemez minden dalának írásában minden tag részt vett. Aki ismeri a K-pop világát, tisztában van vele, hogy ez azért elég nagy szó, bár a Bigbang óta tudjuk, hogy nem egyedi dolog, de azért ritka. Persze a hangszeres zenekarok,…..
Igen, ez a bejegyzés is a BTS-ről fog szólni. :) JEGYÁRAK: London: 45/65/85/100/130/160 Font Párizs: 60/90/120/160/180 Euro A tavalyi árak költségekkel így néztek ki Berlinben: 60 - 73,15 EUR 90 - 107,65 EUR 120 - 142,15 EUR 160 (ilyen nem volt, de kb.) - 185 EUR 180 - 211,15 EUR Tehát…..
A BTS első teljes stúdió albuma a Dark&Wild 2014. augusztus 19-én jelent meg Koreában. A megjelentetés körülményei abszolút Bighitesnek mondhatók, hiszen a szokásos titokzatosság lengte körül. Először a visszaszámláló indult el az oldalon, aztán Augusztus 5-én megjelent a trailer…..
Ez egy rendhagyó bejegyzés lesz, de már napok óta, egész pontosan szombat óta kikívánkoznak belőlem ezek a szavak. Bár a különböző magyar BTS fanoldalakon a facebookon már több száz kommentet megélt az ügy, nem szerettem volna tovább szítani a feszültséget, ha úgy tetszik borzolni a kedélyeket,…..
Az iskola trilógia harmadik tagja a Skool Luv Affair album 2014. február 12-én került a boltokba. A comebacket, vagyis visszatérést azonban ennél jóval hosszabb folyamat előzte meg.  (A K-popban egy előadó új dalának, albumának, klipjének megjelenését nem egyszerűen új "valaminek"  hívják, hanem…..
cr: bts.ibighit.com 2013. szeptember 11-én jelent meg a BTS "Iskola trilógia" második albuma az O!RUL8,2? című album, amely tovább feszegeti a kamaszok, fiatalok hétköznapjaival, problémáival kapcsolatos kérdéskört. 2013-ban, a debütálás évében a fiúk még nagyon fiatalok voltak, a legidősebb Jin is…..
Most, hogy a Bighit egy újabb debüt előtt áll, eszembe jutott, hogy szívesen felidézném a BTS debütálásának időszakát, valamint az albumok tartalmát, mondanivalóját, zenéit.  Tudom, hogy legtöbbünk kívül-belül ismer mindent a BTS-el kapcsolatban, de mivel én sem a debütáláskor szerettem beléjük,…..
Amihez nyúlnak arannyá válik...   Igazából magam is tátott szájjal állok a dolog előtt, mint ahogy sok szakember is, mégis igaz. A fiúk bármibe kezdenek, az sikerre van ítélve. Amerikában neves reklám szakemberek, írók, média szakértők elemzik a BTS jelenséget, és igyekeznek tanulni is abból. A…..
Bangtansonyeondan BAJ VAN! 2018.12.19 22:18:18
BAJ VAN!   Régen jelentkeztem, mert úgy éreztem kiadtam magamból egy időre a gondolataimat. Naivan azt hittem, egy darabig nyugalom lesz, de természetesen gondolhattam volna, hogy a fiúk mindig szolgálnak valami témával. Arra persze nem számítottam, hogy a téma még az eddigieknél is komolyabb…..
ÉLNI AKAROK! CSAK ÉLNI! Vajon hányan éreztük már ezt, miközben minden és mindenki összeesküdött ellenünk és a kisördög gúnyosan kacagott a sarokban, hogy vajon mikor adjuk már fel? Mindannyiunknak megvannak a démonjaink, mindannyiunknak küzdeni kellett már az életben azért, hogy ne adjuk…..
Kedves Barát, Barátnő! Van egy (vagy több) K-popper barátod, osztálytársad? Netán szerelmes lettél egybe? Nem tudod mit csinálj, hiszen Te nem vagy az, és nem is szeretnél az lenni? Egy valamit nagyon jegyezz meg!  Legyél nagyon büszke MAGADRA!  Bizonyára olyan különleges ember vagy, aki…..
Út, ami az ENSZ-be vezet, BTS-el van kikövezve.   Egyesült Nemzetek Szervezete. Az egyszerű halandók számára, pláne, ha azok a halandók nem Amerikában vagy valamelyik nagyhatalom vezetőinek világában élnek (nagyhatalom alatt itt nem feltétlen országra gondolok, hanem civil szervezetre, pénzügyi…..
Bangtansonyeondan Jeon Jungkook 2018.12.06 14:59:52
Jeon Jungkook (Dzson Dzsonguk)  Nos, azt hiszem most kicsit bajban vagyok, hiszen Jungkook a mindenem. Igen, ki merem ezt így jelenteni!  Szerintem az lesz a legjobb, ha belekezdek és lesz ami lesz, nézzétek el nekem! Jeon Jungkook 1997. szeptember 1-jén született Busanban. Egy bátyja…..
생일 축하합니다 김석진 Happy birthday Kim Seokjin!  Boldog születésnapot Jin!  ..
Bangtansonyeondan Kim Taehyung 2018.12.01 21:34:35
Kim Taehyung (Kim Tehyong), V   V - A lehető legritkábban hívom így, és szerintem a rajongók többsége, akik már megjegyezték a fiúk neveit, szintén nem hívják így. Taetae (Tete), Taehyung (Tehyong). Tőlem ez a két név, amit bárki is elvárhat vele kapcsolatban, mert nem is nagyon jön a számra a…..
Bangtansonyeondan Park Jimin 2018.11.30 15:48:50
Park Jimin (Pak Dzsimin)   Jimin Busanban született 1995. október 13-án. Egy öccse van, aki nem szereti ugyan a nyilvánosságot, de idén a londoni koncerten meglátogatta a bátyját és néhány rajongó lencsevégre kapta. Mivel tiszteletben tartom, hogy ő nem a nyilvánosság előtt éli az életét, nem…..
Bangtansonyeondan Jung Hoseok 2018.11.29 22:04:57
Jung Ho-seok (Dzsong Hoszok), J-Hope (Dzséj-hóp)   J-hope, vagy ahogy néhányan becézzük Hobi, az egyik legvidámabb, legpozitívabb személyiség. Mindig mosolyt csal mindenki arcára, mellette nem lehet unatkozni. 1994. február 18-án született és egy nővére van. Talán az ő testvére az egyetlen, akit…..
Kicsit eltérek most az eddigiektől, és megszólítalak Téged, Kedves Olvasó! Ez a bejegyzés leginkább azoknak a szülőtársaknak szól, akik K-pop rajongó gyereket nevelnek.  Mivel tudom, hogy nem mindenki válik szülőként rajongóvá, szeretném elmondani, hogy mire számíthattok, ha van egy, vagy több…..
Bangtansonyeondan Min Yoon-gi 2018.11.25 00:47:11
Min Yoon-gi (Min Jungi)   Kép: A boldog Min Yoongi, miután átvette a Kulturális Érdemrendet a koreai állami kitüntetést! Min Yoongi 1993. március 9-én született Daegu-ban, egy bátyja van. Művésznevei: Suga (BTS) és Agust-D (szóló). Rapper, író és producer. Több, mint 70 szerzeményét jegyzi a…..
Bangtansonyeondan Kim Seok-jin 2018.11.23 16:02:15
Kim Seok-jin (Kim Szok-dzsin)   Jinnie, ahogy én becézem, a legidősebb a BTS-ben. 1992 december 4-én született és egy bátyja van. Tavaly diplomázott Korea egyik vezető magánegyetemén művészetből és színészetből. Jelenleg egy online egyetemet végez, ahol a zenétől eltérő tanulmányokat folytat.…..
Bangtansonyeondan Kim Namjoon 2018.11.20 15:49:36
Kim Namjoon (Kim Namdzsun) Kép: Kim Namjoon az állami kitüntetés, a Kulturális Érdemrend átvételekor Nem is igazán tudom hol kezdjem leaderünk bemutatását. Talán kezdjük a tényekkel, amiket minden ARMY ismer persze, de remélve, hogy ezt a blogot nem csak ARMYk fogják olvasni (hanem talán a…..
Bangtansonyeondan ARMY 2018.11.20 10:39:21
1 napja került ki youtube-ra az alábbi videó, amely ugyan angolul van, de minden egyes perce arról szól, hogy kik is vagyunk mi, Armyk.  Az MTV News érdemesnek találta a jelenséget arra, hogy egy 7 perces hírblokkban magyarázza meg, mit is jelent a világ legerősebb fandomjának tagja lenni.     ..