Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max Ray

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olyan mintha bepillantást nyernénk az indiai filmek világába pedig nem. Ez egy angol film a Trainspotting rendezőjétől, és habár rendkívül hitelesre igyekeztek megcsinálni az Indiai valóságot az igazán fontos apró részleteken végig kilóg a nyugati lóláb.  Nagyon…..
Max Ray 2009.02.22 13:29:15
 A hét két napján olyan sokáig vannak óráim, hogy nem tudok utánuk megebédelni. Viszont a 4. órám „lyukas”, így kénytelen vagyok 11-re átmenni a menzára, akkortól már van ebédkiadás elvitelre, én meg szinte mindig egyedül eszem a nagy üres étteremben. A leves…..
Max Ray 2009.02.10 10:38:50
sokkal mélyebben van a probléma, nem tudom, emlékeztek-e még erre a kutatásra:

hu.wikipedia.org/wiki/Pir%C3%A9zek

amíg nem létező népcsoportokat is gyűlöl a magyar, addig itt nem lesz változás... mondjuk 250 évig.
Az élő példa, hogy a neander-völgyiek és Zámbó Jimmy haja között szoros genetikai kapcsolat áll fenn. John Savage emellett bebizonyítja azt is, hogy lehet mélyre süllyedni egész nagy magasságokból is. Mai sztárunk a Hair szöszije, akinek az arcát az ezer éves Stunts autós…..
Nagyon vicces hírt olvastunk ma a Guardianban: kérem szépen, az olasz állami tévé (RAI) hétfőn bemutatta Ang Lee Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című filmjét, amiben ugye két cowboy jön rá szépen lassan, hogy a bajusz és a kockahas vonzóbb, mint a kerek fenék és a csöcs.…..
Félrefordítások Expatrióták 2008.10.27 00:18:00
Venator küldte a következő darabokat (a blogja is érdekes, nézzétek meg: venator.blog.hu) A Halálvágta (A View to a kill) című James Bond filmben Grace Jones-t, aki a főgonosz segítőjét játssza következetesen Május elsejének szólítják, mivel a neve angolul Mayday. A film…..
Mentál Hiéna Hit-and-run 2008.04.14 15:10:27
Vasárnap óta megszaparodtak a bicós-látogatók itt az Idegsebészeten...gondoltam, hogy a jó idő játszik ebben szerepet és mozogni kezd ez a tunya ország, de nem. (és nem is gondoltam így de ez egy remek felvezető...)A folyosón összefutottam egy  ütött-kopott, helyesebben…..