Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Begriffenfeldt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sírás, rívás, búsulás, zokogás, picsogás, siratás, gyász, letargia, férfikönnyek! Ez volt a ValóVilág nettó 40 perce tegnap, a maradék pár meg két poptörténeti jelentőségű videoklip premierjének volt szentelve, és azt hiszem, sokat elmond erről az adásról, hogy inkább…..
Szépnek lenni olyan, mint egy Central Parkra néző lakás. A legkevésbé sem fair és általában azoknak jut, akik a legkevésbé sem érdemlik meg. Szex és New York Ismerkedés első lépései, egy hamvas, bágyad csütörtök délután: Férfi: Szia Nő: Szia Férfi: Mekkora melled van?…..
Begriffenfeldt 2015.02.17 22:20:54
@Alibanya1:
Rendben, szóval méláztál a felszínességen, de miért csinálsz úgy, mintha a felismerés homlokon csapott volna? Vagy mintha ez a felszínesség amúgy a férfiak jellemzője lenne úgy eleve.
Persze a mutogatásnak sose lenne vége, de amúgy naivnak tartom ezt a mélázgatást.
Persze, hogy a 'nem kiválasztottak' szemszögéből nézve a kiválasztók felszínesek voltak, hisz te magad értékesnek érzed és csalódást keltő, hogy az értékeidet láthatóan alulsúlyozzák, míg mások más típusú értékét rettenetesen felülsúlyozzák, de az igazság az, hogy a nők legfőbb értéke a szépség. Gondolom most ez is homlokon vágott.
Lehet egy nő kedves, humoros, ördögi az ágyban, tündér a konyhában, anyáskodó vagy laza, ezek egyértelműen másodlagosak, mert férfiként elsősorban szexpartnert keresünk. Sajnos ráadásul vizuális típusok vagyunk(hogy értsd: [szerintem]ha a párválasztás úgy menne, hogy minden nő leszopná a férfit a köszönés utáni fázisban, még akkor sem a teljesítménye alapján választanánk/nem választanánk, hanem továbbra is a külseje dominálna a döntésnél).Nem csak azt, félre ne értsd, de hiába működhet a listámról a 2.-8. dologig veled minden, ha a legeslegelső nem működik, érted?
.
Ja, hogy miért a felső sor a tetszetős?
El nem tudom képzelni. Biztos evolúciós okai vannak, meg a média hatása, a táplálkozási szokások, fasz se tudja, de valójában számít ez?
Úgy értem attól, hogy megmagyarázzák nekem, hogy miért nem tetszem a nőknek, az aktuális kor átlag nőjének, attól nekem kicsit is jobb lesz a helyzetem?
.
Az érdekes az, hogy valójában teljesen jogos a felvetésed: a szép nők jellemzően üresebbek, kevesebb pozitívat adnak a kapcsolatba. Ebből tanulni kéne a férfiaknak, de nem teszik.
A szép nők megszokják, hogy ki vannak szolgálva, nem is fognak fejlődni, a nem szépek pedig belekeserednek. Ez nem igazságos, stb.
.
Az érdekes kérdés inkább az, hogyha 25évesen valami csoda folytán egy csúnya nő megszépülne, szerinted megmaradna az a 'csúnyaként kialakult kellemes és kedves lénynek' vagy idővel ugyanúgy elkurvulna, elkényelmesedne, mint a többi 'született' szép?
Na, én is csak méláztam kicsit.
Az újszülött táplálásánál természetesebb (és szebb) dolog nem sok van a világon, nagy kérdés, hogy ennek képi ábrázolása lehet-e obszcén. Vannak férfiak, akik szerint igen, és a jelek szerint nekik adott igazat a Facebook is egy nagyon érdekes vitában. Jade Beall egy…..
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
Lássuk, most milyen az élet 90 kiló alatt...:) Szóval kezdem azzal, ami ilyenkor talán mindenki első kérdése lenni: 85,5 kiló vagyok. Ami azt jelenti, hogy 1 hónap alatt lement -5,6 kiló. Örülök neki, de azért csak visszafogottan. Egyrészt lehetne több is, de mivel még mindig…..
Figyelem: őszinte és szubjektív poszt következik erős idegzetűeknek!:) Mostanában olvasgattam a témáról pár kommentet, így gondoltam megér néhány sort. A párkeresés soha sem könnyű dolog, ezer dolog befolyásolja, így nem szeretném fekete-fehéren láttatni a témát, de…..