Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikiuser

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lumens Csokifaló rabszolgatartók 2015.10.03 09:44:42
Egy hétfőn, Kaliforniában beadott kereset szerint a világ legnagyobb csokoládékészítőinek egyes képviselői közvetve bár, de tudatosan alkalmaznak afrikai gyermekmunkásokat. A vádlottak A pennsylvaniai Milton Hershey School egyike a világ legvagyonosabb oktatási központjainak. Az…..
vikiuser 2015.10.04 21:32:19
A mai edzés is pipa:) No, most csak este jutott időm az edzésre, másfél perce fejeztem be. Volt kis kardió, súlyzózás, a végén lazítás úgyhogy ez már egy rendes edzésnapnak számított. Viszont inkább mostantól reggelre időzítem az edzéseket, nehogy a lustaság manó…..
vikiuser 2015.03.30 09:00:58
vikiuser 2015.04.08 13:02:09
... de már mindenképp írni akartam:) Szóval mozgalmas napok voltak sok szülinapozással, egész napos képzéssel és hedonizmussal, ami nyilván megint meghágta az életmódváltásom. Szerencsére ma már maximálisan egészséges tortával ünnepeltem a szülinapom, aminek itt a…..
Figyelem: őszinte és szubjektív poszt következik erős idegzetűeknek!:) Mostanában olvasgattam a témáról pár kommentet, így gondoltam megér néhány sort. A párkeresés soha sem könnyű dolog, ezer dolog befolyásolja, így nem szeretném fekete-fehéren láttatni a témát, de…..
vikiuser 2014.12.30 19:05:29
Nagyon jó kis bejegyzés, tetszett, és nagy valószínűség szerint sikerülni is fog az életmódváltás, de:
lányok, biztosak vagytok benne, hogy a kilóitok számának ennyire egyenesen arányosan következménye, hogy nincs vagy nem jó a párkapcsolatotok? Hány túlsúlyos vagy elhízott embert vagy párt láttok magatok körül, aki boldog házasságban/párkapcsolatban él? Mert én sokat. Az koránt sem biztos, hogy magukkal elégedettek, de valahogy mégis találtak párt és ez a pár el is fogadta őket, nem igaz? Az egyik barátnőm mondta egyszer, hogy ha az ember nagyon szereti a másikat, akkor olyan közel áll hozzá, hogy nem veszi észre a teste hibáit.

Két tanács: ami nekem nagyon bejött a fogyásnál és a súlytartásnál, az - hülyén fog hangzani -, de a cukros diéta. Terhesség alatt a sok hízás miatt bizony már vigyázni kellett a cukorszintre, és 180 g-os diétát kellett tartani. Nem lettem terhességi cukorbeteg, de közel voltam hozzá. Az első pár héten, mikor a diétát kezdtem, éhes voltam legalább délig és szívem szerint még legalább kétszer annyit ettem volna, mint szabadott. Aztán dietikus barátnőm mondott pár olyan tippet, hogy onnantól simán elvoltam ugyanannyi szénhidráttal (és kalóriával), mint előtte, de mégsem voltam éhes. Onnantól nem is híztam, aztán szülés után simán és fogyókúra nélkül le is fogytam. Pl: reggeli fele zöldség. Nem egy paradicsom a két sajtos szendvicshez, hanem mondjuk egy komplett saláta (öntet nélkül) egy szelet kenyérhez meg sajthoz. Fura megszokni, de egy idő után már hiányzik, ha nincs itthon susnya.

A másik tanács, hogy legyen egy barátnőd és minden este küld át neki, hogy mit ettél és mit mozogtál aznap. Nem kell, hogy véleményezze, elég, ha leírod. Nagyon ciki tud lenni, ha az ember leírja, hogy "egy forró csoki" vagy hogy "fél tábla Milka" vagy hasonló:) Ahogy viszont ha túl keveset eszünk, az is sokkal hamarabb kiderül. Meg azt is tök jó érzés leírni, hogy mondjuk 5 km futás vagy 30 km bicaj vagy bármi.

Szóval: hajrá:) Majd még visszanézek később is, hogy hogyan haladsz:)