Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doki333

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes hely ez a Kína. Néha elmerengek azon, hogy miért 50.000 mAh-s egy külső akksi náluk, amikor online cseten első kérdésre megmondják, hogy maximum a harmadát tudja. Hogy náluk miért létezik ugyanebből a változatból 500.000 mAh-s. Hogy náluk mi a 100%-ban új, garantáltan eredeti fogalma. Hogy…..
A tavalyi év vége felé írtam egy gamer fejesről, ő volt a Sades SA-904. Vagyis meg volt bélyegezve a gamer szóval a kínaiak által. Kicsi volt a párnája, merev volt a fejes, nyomta 20-30 perc után a fülem, és semmi köze nem volt a 7.1-hez. Ennek ellenére új esélyt adtam a dolognak, és a gyártónak is,…..
  Amint látjátok, megint rendelgettem szorgalmasan, és most aztán belekeveredett a cuccok közé néhány olyan felesleges dolog, amire már én sem tudok mit mondani. Ilyen például ez a semmirevaló kanál, meg a túlnemélő ketyere. Hát, azt garantálom, hogy ebből nem hoztok ki sok mindent...
A képen látható dolgok ugyanolyan világítópatronok, mint amiket éjszakai pecázáshoz szoktak használni. A különbség az, hogy ez kb. 10-szer akkora, marokra lehet fogni. Éjjel, amikor végre eltörtem (ez kb. 2014. októberi rendelés még), rögtön előrontottak a katonásdis vágyaim. Fogtam a patront,…..
  Bevallom, úgy fél évvel ezelőtt hosszú hetekig aggódtam, hogy ha ilyen iramban folytatom a rendelést, akkor belátható időn belül elfogynak a valóban érdekes termékek Kínában. Ez egyszerre abszurd és riasztó. Azóta már korántsem gondolom ezt így, biztos vagyok benne, hogy még hosszú ideig fogok…..