Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SimpleBeauty

17 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a párom munkájának köszönhetően 2-3 hetente eljutok egy - egy gyönyörű francia városba. Vannak olyan helyek, melyek rabul ejtenek és van olyan, amitől borsózik a hátam… Természetesen nem csak a Franciaországbeli városokat szeretném bemutatni…..
Sokan kérdeztétek már tőlem, hogy milyen is a tökéletes alapozás? Mit kell csinálni és hogyan? Már régóta készülök megírni ezt, de a pénteki lökés után úgy döntöttem tényleg nem árt tisztázni, hogy mit hogyan csináljatok!Szeretném nektek bemutatni a helyes alapozási…..
Az a nagy megtiszteltetés ért, hogy Petrusom (anyukám utáni legnagyobb példaképem) megkért, hogyha már itthon tartózkodom, segítsek neki sminkelni a Guess születésnapi divatbemutatóján. Természetes, hogy kapva kaptam a lehetőségen, bár rettenetesen féltem a kihívástól és…..
Úgy gondolom, mint nekem is, minden nőtársamnak vannak hullámhegyei és hullámvölgyei. Személy szerint én mindig elfelejtem értékelni magam és sokszor a magabiztosság sem az erősségem. Épp a minap olvastam egy idézetet, ami nagyon elgondolkoztatott és, mint égi jel pont jó…..
Kedves SimpleBeauty olvasók! Tudom már régen jelentkeztem, páran azt hittétek, már alább is hagyott a lendületem! Ne aggódjatok csak szorgoskodtunk, hogy minél több élményt nyújthassunk Nektek! :)  Múlthéten lezajlott a stúdiófotózásunk, ahol a nyertes modellek, Csillag, a…..
Simple Beauty Tavaszi divattippek 2015.02.20 20:12:40
A hétvégén zajlott egy izgalmas fotózás a GemModels legújabb arcaival. Az a megtiszteltetés ért, hogy narrátorként távolról „részt vehettem” a fotózáson és megmutathatom nektek pár képen, hogyan is képzelte el Zsóka a GemModels bookere a hippi tavaszt. Számomra a tavaszi…..
Simple Beauty Rettegett Valentin… 2015.02.13 12:38:23
Igen újra elérkezett a szerelmesek nagy napja, melyet ki így, ki úgy ünnepel. A szinglik gúnyosan ujjal mutogatnak a nyálas szerelmes párokra, ők viszont mit sem törődnek az irigykedőkkel. Én is a nyálas szerelmespárok közé tartozok, de hűen vallom, hogy nem csak ezen a napon kell…..
Okosságok a vendég és a fodrász számára is. Amikor egy divat beindul, beválik valamilyen területen, könnyen tisztázatlan marad az eredete. Mindenki hall mindent, olvas mindent, fodrászatban a magazinok kölcsönveszik egymától az értelmezéseket, a fodrászok és a vendégek…..
Úgy döntöttem a héten továbbra is a báli, farsangi és karneváli témáknál maradunk a sminkelés területén. A napokban kezdődnek itthon is a nagy farsangi mulatságok, és a péntek- szombat esti „jelmezes” bulik. Sokan kértétek már Halloweenre is, hogy mutassak néhány…..
Nemrég a párommal fogfehérítésen jártunk. Nagyon tetszett az eljárás és úgy gondoltam hasznossá teszem magam és kifaggatom Freund Gabriella tulajdonost, hogy mi is zajlik pontosan abban a jó kis tojás alakú fotelben. Hogyan zajlik ez a „kezelés” ? Jár e valami…..
Simple Beauty Áll a bál 2015.01.29 12:33:50
Igaz már javában áll a bál, nem hiába, hiszen a báli szezon már január 6.-án kezdetét vette. A hagyományok szerint vízkereszttől egészen a 40 napos böjt kezdetéig, azaz hamvazószerdáig tart! Ez idén március elejére tehető. Persze a báli ruháknál mindenki a nagy estélyikre…..
Számomra egy nagyon fontos embert ismerhettek meg ma, aki ugyan soha nem nevezné magát sminkmesternek, de akarata ellenére is én annak tartom!  Kis Petronella, azaz az én Petrusom válaszolt pár kérdésemre az idei évi menyasszonyi sminktrendekről. Kérdezheti bárki bátran, hogy miért…..
Kedves menyasszonyok! Dear Brides! Biztosan állíthatom, ugyan én nem megyek férjhez (még), viszont rengeteg nőtársam oltár elé vonulhat idén. A 2015 az esküvők éve lesz! I can ensure you that I’m not going to married (yet), but a many of my female companion should do this lifetime…..
Nők részéről lépéselőnyt jelent általában, ha az aktuális női magazinokban, vagy a Facebookon, vagy a fiatalabbak által közkedvelt Instagrammon követhető celebek profilját ismerik. Köröm, ruha, ékszer, smink, haj, női táska, női cipő, parfüm.. Csak néhány dolog, ami egy nő…..
Először is lépj be az adminba, és navigálj a Beállítások -> Tartalom fülre. Ha lejjebb görgetsz, láthatsz 8 számozott sort, ahol megadhatod, hogy mi legyen a menüpont neve, milyen a típusa és hova mutasson pontosan.  1. Az első mezőbe kell beírnod, hogy mi legyen a menüpont neve, ez fog a…..
SimpleBeauty 2015.01.14 09:58:13
@polgarz: Nagyon köszi, hogy megnézted. Közben rájöttem, hogy mit bénáskodtam el és sikerült megoldani. Arra jöttem rá, hogy a címkéknél egybe kell beírni amit akarok nem több szóban! :) De nagyon köszönöm kedvességed és gyorsaságod! :)
SimpleBeauty 2015.01.11 22:57:15
@cadix: Kedves Cadix! Nekem is ez a problémám adódott, hogy nem kerül be a bejegyzésem az adott menüpontba. A címkéknél ugyanazt adtam meg mint, amit a menünél a Tag/ Rovat fül mellé írtam, de semmi. Tudnál nekem segíteni, mert még nagyon kezdő vagyok ebben! Előre is köszönöm a válaszod! :)
Itt a január mi más lenne a legnagyobb kérdés, mint az, mi is lesz az idei évi trend? Kedves Olvasók nem kell aggódni, minden trendet összegyűjtöttem és napvilágra hozom!  Igencsak változatos skálát mutatott a new yorki divathét, hogy milyen irányvonalak köré fog felépülni az…..
Áruld el Csabi, mi az, amit rólad tudnunk kell? 23 éves vagyok Általános Iskolába Újlétán jártam majd férfiszabászként végeztem Debrecenben a Könnyűipari Szakközép és Szakiskolában.  Mióta foglalkozol varrással? Hol készülnek ezek a csodás ruhaköltemények? Már…..
Simple Beauty Elindultunk... :) 2014.12.30 11:49:49
Kik vagyunk mi? Rosta Hanna vagyok, 22 éves, álmodozó… Hogy miért is ez a jelző? Körülbelül 10 éves korom óta szaladok az álmaim után, és sorra valósítom meg őket. Ez a blog volt a soron következő. Úgy gondolom a mai világban rengeteg jobbnál jobb blogot írnak és igazán…..