Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kivancsibobojsza

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
Ha valaki olyan jól el tud szórakozni egy kötelező elem felolvasásán, mint Ancsa, aki tennap a póverdbájaplikáció és a szavazás (ÉS KVÍZ!!!) rejtelmeit úgy sorolta fel, hogy közben remekül érezte magát, szóval aki erre a pontra eljut, az nálam szintet lépett, műsorvezetésből mindenképpen...
Anikóval indítunk, aki felfokozott állapotban van a párbaj miatt, és persze mi is, hiszen kurvára szétbasz bennünket az ideg, hogy melyik agyhalott esik ki vasárnap. Főleg mikor ilyen nagy a tét! Na jó, tét az nincs, felőlem még Anikó is kieshet, bár a dürhő Győzőnek jobban örülnék, mert miatta nem…..
kivancsibobojsza 2019.01.17 07:30:31
@0.5 bit: Igen, az nagyon erőltetett színjáték volt Zsutól, és kb. annyira vicces, mint Reni szokott lenni.
Az erőviszonyokat szerintem szándékosan ferdítette, csak feltűnt az, hogy Greg nagyjából középen van mindenkinél, beúszik a sellő a döntőbe, mert mindig van olyan, akit jobban utálnak, mint őt.
Amíg Petya memoárt ír a bajszához, Anikó kalauzol minket végig a mai agysejt romboló utazáson, favágólánynak öltözve. Még mindig királyság, de már a finisben. Ez a tematika sem váltotta be/elégítette ki a hozzá fűzött, izgalomra és történésre erősen kiéhezett igényeket.…..
kivancsibobojsza 2019.01.14 07:33:17
@Sanda.Ipse: Sajna, a Zsuzsu kedvelők nem ezt fogják vagy akarják észrevenni, hanem azt, hogy a kis kedvencüket bántja az a csúnya Reni és még inkább tolják előre.
kivancsibobojsza 2019.01.14 07:37:32
@hereverő heverő: Az első reagálása az volt a kiválasztásra, hogy három ember közül választ. Ha a saját csapatából választana, megnézném a szentháromság ordibálását, hogy "szembeköpted magad, velünk vagy, csak velük volt bajod, a jeled is ráraktad..." Szóval szerintem még mindig Lekvárka a legesélyesebb
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
kivancsibobojsza 2019.01.09 07:33:21
@VV Erőlegény: Bocs, hogy beleszólok, csak olvasni szoktam és ez szerintem így is fog maradni. Mindenki elfelejtette, hogy amikor Roli felhasználta Lacika szuperképességét, utána még a párbaj előtt átadta neki a sajátját? Ennyit a "tartozásáról."
kivancsibobojsza 2019.01.09 07:59:00
@VV Erőlegény: Úgy emlékszem, hogy néhány ezer villakrajcár. Szóval még várok egy melós hetet, és azt, hogy mennyire Lacika lesz a középpontban a sok krajcárjával. (Amiből ugyanúgy rosszul is ki lehet jönni, mint az elzárásból, de bízom a Lacika arany szívében).
kivancsibobojsza 2019.01.09 08:16:31
@Hedo a nokedli szaggató: Igen, azt ő nyerte, pedig Reni nagyon óbégatott, hogy az neki jár, mert neki adta volna Csoki
A kontinensek hetén is a wannabe ataktikázás az úr. Három hónap összezártság után nehéz egy sima hétköznapot ugyanazzal az öt emberrel érdemben eltölteni, akiket napi 24-ben lát és gyűlöl az ember. Látszik a lakókon, hogy egész nap ellenének magukban egy kis zugban és simán…..
A Révai Lexikont is felülmúló Villa Történelem bőven látott már egy-két keményebb bulit, de olyan szélsőséges arconpörgést, mint ami tegnap volt, na olyat még a fecske alsógatyában és szúnyoghálós trikóban vébékázó  Szexkiborg Alek se tudott. A bent elszállásolt…..
kivancsibobojsza 2015.02.15 18:35:36
@duachais: A földön fekvő emberbe sosem szabad belerúgni.

Ezért számomra a legundorítóbb jelenet eddig az volt, amikor a földön fekvő, tökrészeg Zsuzsa mellett térdelve Edina teljes torokból üvöltötte a magáét. De neki nyilván "igázá volt", szerinte.
kivancsibobojsza 2015.02.15 21:50:19
Harag, gyűlölet, idegesítő kijelentések és nézetek, de mindenekelőtt a felelősségvállalás teljes hiánya jellemzi a villalakók mindennapjait. Talán a szerkesztők is látták, hogy ebből semmi jó nem fog születni (nem hogy normális összefoglaló), így szépen bedobták az új…..
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom. Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad…..
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
kivancsibobojsza 2015.01.16 22:57:28
@agimano: nem képességet használt, szerintem villamesterként büntit kért
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
kivancsibobojsza 2015.01.11 23:02:17
@nátrium glutamát: szerintem Laci nekimenne Zsunak, hogy kint hagyta a szexmasináját, ezért kizáárnák, Dani meg visszarongyolna Zsuhoz, aki nem fogadná vissza (aztán bilibe lóg a kezem :D )
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
kivancsibobojsza 2015.01.11 11:33:29
Szerintem ezekkel a feladatokkal, amikor alá-fölérendeltség van a játékosok között, nem sikerült senkinek a szerethető oldalát megmutatni, pedig biztosan van.
Dóri minden egyéb tulajdonsága mellett megpróbálja vigasztalni azokat, akik rászorulnak . Edinához is elsők között ment megölelni, Zsuval is elbolondozgat. Nekem feltűnt, hogy vele Zsu is levette a "mindent ki kell bírni, mindig figyelni kell, hogy mivel akarnak bántani" arcot és napok óta először láttam nevetni.
A Dani-Edina-Laci hármas teljesen úgy viselkedik, mint akiknek természetes, hogy ők hárman lesznek a végén a döntőben (nincs kizárva, de remélem, hogy nem). Számomra irritáló, ahogy Dani arcán megjelenik a "mindenki hülye, csak én vagyok a matyóbaba", mondani még nem mondta, de még néhány buli, pia, és erre is sor kerülhet. Valószínűleg több van az agyában, mint a többieknek, de ez most nem erről szól, az más rendezvény :)
Szívesen néznék egy olyan hetet, amikor együtt kell játszani egy feladat elérése érdekében, vagy egyénileg kellene versenyezni. Pl. az első BB-ben volt, hogy bevittek egy futópadot és le kellett futni a maratont, és mindegy volt, hogy ki mennyit fut, akkor kaptak ajándékot, ha együttesen végeztek a feladattal. Vagy kivinném őket egy tekepályára, ahol egyéni verseny lenne.
A kiválasztásról fogalmam sincs, talán Zsu, mert a többiek gyengének látják, kihívni pedig olyat fog szerintem, aki közel volt hozzá a villasorrendben, így esélyes lenne Laci, Dóri és Maci. Dórival most nyitnak egymás felé, ha Lacit vinné, akkor az jöhet le, hogy bosszút akar állni, amiért Edina mellett kötött ki, marad Maci, aki pedig most kezd felébredni a téli álmából szerintem. Érdekes, hogy hogy látják az erőviszonyokat, meglepett a Denisz első helye, őt szerintem most senki nem meri kihívni.
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
kivancsibobojsza 2015.01.09 23:20:47
@Montezuma13: bennem nem ez csapódik le, hogy Zsu állandóan a gyermekét emlegetné. Sokkal kevesebbszer beszél róla, mint Edina az őszinteségről.
Egy szavazatunk van, mondja Bencus a beköszönésben, de azzal szabadon garázdálkodhatunk, már ugye bizonyos kereteken belül, mert Maksa Zoltánt a közéletből ezzel nem lehet eltávolítani, de ne legyünk telhetetlenek, megássa ő a saját sírját, ha arról van szó. Azt viszont mi…..
Micsoda összefoglaló jutott nekem az újév első hogyvoltozására, egy rossz szavam nem lehet. Lesz itt tényleg minden, mint a búcsúban, ahogy a szilveszteri buGYi - ahogy tegnap Bencus egy enyhe freudi elszólással fogalmazott- agyeldobatós képsorait felvonultatjuk. Kulcsszavakban:…..
kivancsibobojsza 2015.01.03 22:53:25
@nátrium glutamát: remélem, hogy ebből rövid öfit csinálnak :)
kivancsibobojsza 2015.01.03 23:26:28
@kivancsibobojsza: ezt minden bv végén beadják, nem nézik, hogy ki a műsorvezető?
BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy…..
kivancsibobojsza 2015.01.03 10:06:28
@Ronla: csuda izgalmas lenne egy Dóri, Maci, Dani végjáték, ahol a legtöbb hangot és zajt a villában Maci horkolása jelentené :))))
A szerkiktől én is hiányolom a kreativitást, és azt, hogy nem hoznak helyzetbe minden játékost, pedig valahol mindenkiben lenni kell(ene) valaminek, ha beválogatták
Ha nem látom a tegnapi adást, el sem hiszem, ami történt benne, de haladjunk szépen sorban. A kedves kommentelőknek köszönhetően már tudjuk, hogy Dóri tetkóján a “natúr francia 1500 dirham, anál 3000, egész éjszaka 8000” sor helyett a “szeretem a faszt, hát még ha fizetnek…..
kivancsibobojsza 2015.01.02 19:22:12
@Conchobar: A főszereplőket tényleg így gondolod? Hagyom magam meggyőzni, hogy Denisz miért az :) (esetleg arról is, hogy Zsuzsa miért nem)
@dumocika: :D :D biztosan nagyfejű vagyok, de így vagyok vele én is :D
kivancsibobojsza 2015.01.02 19:46:38
@Conchobar: Így már értem :) Előttem a népszerűségi indexek jelentek meg, ahol Dennis a bányászbéka közelében van, de ha Danival egyeztetve el tudja érni, hogy ne jelöljék párbajra és ne hívják ki, akkor sokáig maradhat