Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krampuszka

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt! Egy német multinacionális cégnél dolgozok hosszú évek óta. 2017. februárig semmiféle negatívummal nem találkoztam, minden rendben volt. Azonban február óta a cég nem hajlandó fizetési kötelezettségét…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt MT! 2015 szeptemberétől dolgozok jelenlegi munkahelyemen (alapítványi középiskola) határozatlan idejű szerződéssel, főállásban. A héten egyszer egy vidéki általános iskolában vagyok…..
Krampuszka 2017.04.10 07:25:23
@nyíregyházi betti: Van benne valami. Először is nem "dolgozok", hanem "dolgozom" ha már egy középiskolai tanár írja. Másodszor "...Ma a gazdasági vezetővel való beszélgetés során​ azt javasolta..." Ilyen mondatot nem szokás tanári szinten elkövetni, illetve nem igaz, hogy nem veszi észre és nem javítja ki.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Munkajoggal kapcsolatos kérdésem lenne, ami az alábbi lenne: A barátnőm állás interjún volt a 4 karikás cégnél. Ott a felvételin elmondta a kérdésre, hogy milyen…..
Krampuszka 2017.02.11 06:38:53
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi terror! A történet egy közeli hozzám tartozóval esett meg, és még nincs vége…. Az illető a vendéglátásban dolgozik. Több szakmai végzettsége is van, több évet külföldön is dolgozott. De vágyott haza,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Mt blog! Plázában kereskedelemben dolgozunk, ~168h, br.~122ezer-netto~81ezer, napi 8h, h-vas, 8:30-21:15, 2 műszakban, mindenféle rendszer nélkül, irodai bejelentéssel (a minimálbér a középfokú végzettséget…..
Tisztelt Címzett! B. Andrásné vagyok és a férjem helyett szeretnék tanácsot, segítséget kérni. A férjem 61 éves.33 éve dolgozik a cégnél. Az utóbbi időben egy kicsit felgyorsultak az események, az új vezetés elküldi, áthelyezi a dolgozókat. Lassan már senki nem lesz…..
Krampuszka 2016.10.20 17:18:01
@Uni1002: Így igaz! Csak nálunk az emberek -sajnos- ritkán gondolnak munkaügyi bíróságra, nem hogy el is mennének. Pedig ha bevett gyakorlat lenne, sok munkaadó átgondolná, mielőtt valami meredeket lép...
Tisztelt Mt! Durván másfél éve öt hónappal szülés után felhívtak a munkahelyemről, hogy ha most nem megyek vissza dolgozni, akkor vesznek fel helyettem valakit és nem számítanak majd a munkámra a védettség lejárta után. Jeleztem akkor nekik ,hogy az öt hónapos gyermekem felügyeletét nem tudom…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Sziasztok!   Most voltam állásinterjún, (nem biztos, hogy összejön) de érdekes dolgokat tudtam meg. Üzemvezetőnek hívtak be (40-50 közötti vagyok szakközép érettségi, meg némi…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Majdnem 5 hónapja dolgozom a munkahelyemen és szeretnék azonnali hatállyal felmondania közvetlen főnököm állandóan változtatja a munkaidő beosztást, legutóbb visszamenőlegesen…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Történetem ott kezdődik, hogy 2014 augusztus 06.-n kezdtem meg a munkaviszonyom egy híres gyárban. Viszont tegnap előtt felmondtam, ami közös megegyezéssel létre is jött így tegnaptól, azaz 24.-től…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Párom jelentkezett egy multicéghez felvették alkalmas orvosi eredménnyel. 2 hét múlva a folyamatos terhelés miatt kialakult egy csomó az ujjában, ami lehetetlenné tette számára a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Aki kórházba kerül..... 1.Én nem vagyok okos, sőt leginkább lassú gondolkodású vagyok. Egy beteg tegnap szó szerint azt mondta, hogy M. E. mellett legalább van valaki, aki tesz valamit a betegekért,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztel Munkahelyi Terror blog!   A férjem vagyonőrként dolgozik egy cégnél, már több, mint 10 éve. A cég közvetíti őt ki különféle helyekre, ahol el kell látnia az őrzési feladatokat. Két éve már állandó helyen…..
Krampuszka 2016.07.02 10:39:33
@Uni1002: Akkor még minden máshogy volt. Az emberek 99%-át az állam foglalkoztatta, mindenki foglalkoztatva volt valahogyan, útlevél nyista, lakcím kötelező; nem lehetett csak úgy meglépni egy havi előre kapott fizetéssel. Mondj valakit, aki napjainkban előre fizetné ki a havi bért.
Krampuszka 2016.07.02 16:51:28
@Sörömpőőr: Bizonyára igaza volt, gondolom negatív tapasztalat állt a viselkedése mögött. De a dolgot meg lehet fordítani is: nálam járt már olyan mesterember, aki előleget kért, aztán azóta se láttam, bár lehet, így úsztam meg áldásos tevékenységét olcsóbban... A koldus is először énekel, aztán kapja az alamizsnát.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt MT blog!   Egy szállodában dolgozok. nem nagy cég, de nem is kicsi, 40 embert foglalkoztat. Ismert hely, négy csillag superior fine dining étteremmel. A dolgozókra itt az ügyvezető igazgató által kialakított…..
Krampuszka 2016.06.28 06:59:27
@nyíregyházi betti: Ez nem arról szól, hogy ő az éves fizuját évek alatt megnyerje, ez sokkal messzebre mutat. Összefogásról, érdekvédelemről szól a történet. Amíg mindenki birkakénr rábólint minden fenit és ahhoz hasonló helyzetre, addig bármikor, bármit megtehetnek a munkavállalókkal. Tudatosítani kell a kiskirályokban, hogy ők sem érinthetetlenek, vannak következmények.
Krampuszka 2016.06.28 16:54:30
@Online Távmunkás: Oké, ha a többi 39-nek annyi esze/gerince van, akkor védje. Ilyenkor jön az, hogy mindenki vívja meg a maga harcát, ha nincs hozzá szövetséges, akkor egyedül. Mert ha a posztoló egy az egyben -pl. hangfelvétellel- bizonyítja a saját igazát, akkor neki adnak igazat. A munkaadója meg bújhat a 39 szoknya alá...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   A problémám a következő: Kicsivel több mint egy éve dolgozom szakápolóként egy kórházban közalkalmazottként határozatlan idejű szerződéssel. Gerincproblémák miatt táppénzre voltam kénytelen menni egy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Cím!   Az alábbi esetről szeretnék beszámolni és tanácsot kérni, valamint érdeklődnék, hogy a levelemben leírtak megállnák-e a helyüket egy keresetben?   Előre is köszönöm a…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   A következő helyzettel kapcsolatban szeretnek tanácsokat kérni. 2015.november óta gyesen vagyok, de tanárként alkalmazásban álltam. Időközben januárban messzebbre költöztünk, ahol kaptam is…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Nem találtam ehhez hasonló kérdést, így remélem jó helyen teszem fel. A rövidke történetem a következő, 1 hét leforgása alatt, a beígért vezető beosztásból a kirúgásom lett a próbaidő…..