Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kreatív Varázs

286 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig az összes videómat a Kreatív-Varázs facebook oldalára töltöttem fel, de úgy döntöttem, hogy elindítok egy YouTube csatornát is ahová nem csak az elkövetkezendő videóim kerülnek fel hanem, az eddig elkészültek is. Így Ti is könnyebben eltudtok igazodni a videók között és vissza tudjátok…..
KREATÍV-VARÁZS 2017. 2018.01.01 20:01:28
2017, néha nagyon gyorsan múlt az idő, néha pedig olyan lassan teltek a napok, hogy azt hittem soha nem lesz vége az évnek. Sok mindent nem vártam ettől az évtől, tudtam hogy lefogok diplomázni, ami meg is történt és életem legmeghatározóbb élménye volt amikor átvehettem a diplomám, amiért annyi…..
Gyakran kérdezik tőle, hogy mit vegyenek karácsonyra olyan személynek aki kreatívak pl: szeretnek festeni, varrni, rajzolni, origamizni, DIY dekort készíteni. Ezért összegyűjtöttem néhány ötletet, hogy a kreatív emberek mint mi minek örülnének. ..
Tavaly hópihéket festettem befőttes üvegre, így készült el a karácsonyi mécsesem, idén viszont cukorral vontam be őket, így készült el ez az egyszerű dekor.    Ehhez a könnyen és gyorsan elkészíthető karácsonyi mécses, néhány hozzávalóra van szükségünk:CukorBefőttes üvegMadzagRénszarvas…..
A korábbi bejegyzés, az idén nagyon népszerű kötött és a szőrmés adventi koszorúkról szólt. Azokon kívül idén modernebbeket is készítettem, ezeket láthatjátok lejjebb. pl: Advent boxot, tálban lévő adventi díszt és fahasábon álló karácsonyi dekorációt. Személyes kedvencem az advent boxok, nagyon…..
Mindenki sokkal jobban szereti sajátkezüleg elkészíteni az asztal legszebb díszét, az adventi koszorút. Gyere el a Kreatív-Varázs koszorú készítő workshopra, válogass a rengeteg dekoráció közül és alkosd meg az egyedi adventi koszorúdat, egy jó társaságban, sok fahéjas süti mellett! Várunk sok…..
Elkészült az idei legelső DIY karácsonyi dekorációs videóm, fogadjátok sok szeretettel! Szeretem az ezüst és a piros kombinációját, szerintem mutatós ezzel a zöld kötött alappal. Ha tetszett a videó likeoljátok a Kreatív-Varázs facebook oldalát :)..
Idén nem akartam az utolsó pillanatra hagyni az adventi koszorú készítést, mint tavaly, ezért már november belehúztam a gyártásukba és az összes lent látható koszorút elkészítettem. Ebben a bejegyzésben, azokat fogom megmutatni Nektek amelyeknek kötött, műszőrme vagy bársony az alapja. A következő…..
Sokan kértétek, hogy idén is legyen Halloween dekor DIY, ezért a kérésetekre elkészítettem ezt a bögrés változatot. Találtam otthon egy üres fehér bögre és gondoltam, hogy ez jó alapja lesz a Halloween dekorációmnak, mert a szezonális dekorációkat a későbbiekben újra lehet hasznosítani. Jelenleg fut…..
Olyan régen készítettem már szavazást, hogy gondoltam megkérdezlek Titeket, hogy szeretnétek idén is legyenek Halloweeni dekor és kosztüm ötleteket? A kép alatt tudtok szavazni :) ..
Őszi DIY sorozat legújabb lépésről-lépésre videójában, tököt készítünk. ..
 Az őszi dekorációs készítő sorozat legújabb részében ezt az asztal díszt fogjuk elkészíteni.  ..
Régen hazahoztam egy doboz csokit Belgiumból és annyira megtetszettek a csokipapírjai, hogy most készítettem belőlük egy képet a nappalimba a gyönyörű Belga képekből.   ..
A bronz lakáskiegészítőkön kívül a másik nagy kedvencem a pálmafa leveles tárgyak. Ebben a videóban megmutatom nektek hogyan készítettem el ennek a tolltartómnak és füzetemnek a mintáját. ..
Megérkezett a legelső őszi DIY videó a blogra, még több videót a Kreatív-varázs facebook oldalán találtok.   ..
  A Facebook esemény itt található.  Szeretnél egy szombatot kreatívan eltölteni? Gyere el koszorú készítő worksopunkra! Sok szeretettek várunk minden érdeklődőt! Ezen a workshopon őszi koszorút készítünk, amit ajtó kopogtatóként is lehet használni. Rengeteg kellékből lehet választani és egy…..
Biztos számotokra is ismerős az érzés, amikor a boltban megvesztek egy kozmetikai terméket, már alig várjátok hogy hazaérjetek és kipróbáljátok majd rájöttök, hogy ez a termék nem is annyira jó, mint az vártad volna és végén csalódott leszel.  Ma pontosan ezt éreztem, elmentem a drogériába hogy…..
A nyár folyamán a Kreatív DIY táborban tartottam foglalkozásokat. Jövő héten, 08.21-én és 08.23-án pedig kreatív sulikezdő napok lesznek Pécsett, szintén a Kreatív DIY tábor szervezésében. Ezeken a napokon egyedi füzetet, tolltartót, mappákat készítünk el. Az első videóban bemutatom Nektek, hogy…..
KREATÍV-VARÁZS Szedertorta recept 2017.08.08 20:27:16
Itt a nyár és rengeteg különböző gyümölcstortát lehet elkészíteni. Tavaly nagy sláger volt nálam az áfonyatorta, idén pedig a szedertortába szerettem bele és készítettem el gyakrabban. A torta 90 perc alatt elkészíthető. A lenti videóban láthatjátok az elkészítését, lejjebb pedig a teljes recept…..
Nyáron nem szeretünk nehéz ételeket enni, ezért elhoztam Nektek ezt Szuper könnyű nyári nasit, a Tzatzikit. Amikor Görögországban jártam, ez volt az egyik kedvenc ételem, de azóta itthon nem készítettem el. A Tzatzikit teljes kiőrlésű kenyérrel fogyasztottam, de lehet chipsset vagy répát mártogatni…..
A napszemüveg trendek jönnek-mennek, volt egy időszak nem is olyan régen amikor mindenkinek RayBan wayferer napszemcsije volt, majd az aviator típusút viselték nagyon sokan. Idén a visszatükröződő cicás formájú szemüvegek lesznek a trend felelősök, az üvegük rózsaszínes, arany, kék vagy zöld színű.…..
Ezt a palettát a Glamour-napokon szereztem be és csak azért mert nagyon megtetszett a bronz csomagolása, de ami benne volt sok teszt után még jobban tetszett.  Két színt használtam a palettából, a középen lévő barack és lila árnyalatot, majd az ajkaimra a Nouba 20-as lip impact rúzst használtam.…..
Második anyák napi ajándék ötletem egy A betűs virágkoszorú, azért esett erre a választásom, mert A mint anyák napja és A betűvel kezdődik az anyukám neve is. Ez az ajándék örök darab, mert nem igazi, hanem krepp papírból készült virágok díszítik és ha szeretnétek akkor évente ki is cserélhetik más…..
KREATÍV-VARÁZS Sárga és fekete 2017.05.01 12:00:37
Imádom ezt a kék színű sport cipőt, a legkényelmesebb a világon :) Ezt a kedvencemet egészítettem ki régebbi darabokkal és a legújabb sárga felsőmmel. Nem gondoltam volna, hogy májusban lehet bőrdzsekit hordani, de ezért egy kicsit hálás vagyok az időjárásnak. ..