Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén, hitelesen egy krémről. Siralmas körkép - ráadásul Szabó Patrícia is felbukkan - nagyon bátor húzás a hipszterszemüveg! ..
Marvan 2012.03.03 11:45:16
Subba Dögös Fluor 2011.08.24 15:18:00
Küldeném az összes kisbarátomnak, akik majd nem tudják kiverni a fejükből ezt. *HOGY LETT EZ JOBB, MINT A KELEMEN KABÁTBAN?????!!!!!!!!!!!   ..
Jön, jön, jööööön! Ez nem egy pornófilmben elhangzó nagymonológ részlete, bár az is lehetne. De itt a szemeszter vége, amikor rengeteg csillogó szemű diák vár tőlem megváltást matematikából (néhány maratoni óra keretén belül), utolsó simításokat…..
Marvan 2009.12.15 01:44:43
Mekk Mester múltkori teszkós napszemüvegvásárlási esettanulmányában elhintette, hogy birtokában van a polarizáló lencsék detektálásának tudománya. Azóta a proaktív levélírás mezejére lépett azok kedvéért, akik lusták a frekin Guglit használni:Mivel a kommentelők közül…..
Múlt héten lehetett volna véletlen is, de másodszorra ugyanaz a paranormális jelenség legalábbis azt feltételezi jóindulattal, hogy szuperrégi sajtokat pörgetnek a pasaréti Matchben, amik hetek-hónapok alatt összetöpörödtek. Pultosnéni, tessen vallani, nem látott senki gyanúsat a…..
Hajléktalanokon humorizálni a legkifizetődőbb téma, általában részegek, hülyeségeket beszélnek, és még a leglúzerebb, legszerencsétlenebb tornagatyós, kínai papucsos idióta is úgy érezheti, hogy több náluk. De ennyivel tudjuk is le a moralizást, ki nem nézett ugye ilyet a…..
Mennyire naiv az az ügyfél, aki hagyja, hogy a szakemberek javítás gyanánt leolvasszák a hűtőgépét? Bizony, hájtek "no frost" eszköz is meg tud hibásodni, a leolvasztás pedig az ellen nem véd:Elromlott a no frost hűtőm, 7 után. Egyszerűen elfelejt hűteni. Aminek lett is…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..