Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Solidar

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ kétségtelenül legnagyobb igazságtalanságai közé tartozik Olaszország. Az olaszoknak mindenük megvan, amit látni érdemes (jó, a lundákon kívül), ki sem kell tenniük a lábukat otthonról: tenger, hegyek, borok és még az Uffizi is. Az olyan lélegzetlelállító falvakról nem is szólva, mint…..
Épp 76 éve, 1942 augusztusában kezdődött az a szovjet katonai hadművelet, mely a 2. magyar hadsereg doni katasztrófájához vezetett. Az évfordulós alkalomból érdemes áttekintenünk a korabeli körülményeket és eseményeket...
Solidar 2018.08.18 13:13:24
@Harmat Árpád: 1. Nem elegáns megoldás csak a választ közölni. 2. Ez a mészárszék alig különbözik a haláltáboroktÓl. Az ott elpusztultaknál sem beszélnék helytállásról, mert másra- MINT AMIT KAPTAK - EASÉLY SEM VOLT.
Megszereztük a Belvárosban az Uber ellen tüntető taxisok követeléseit, nem kizárt, hogy néhányat teljesíteni fog valaki...
A Charlie Hebdo gyilkosság kapcsán az egyik, igen elterjedt vita az, hogy a Charlie Hebdo karikaturistái provokálták a vallásokat, és ezért a terroristák szerint halállal kell lakolniuk, mérsékeltebben elítélő vélemények szerint legalábbis maguk is vétkesek, a legenyhébb…..
Solidar 2015.01.12 21:21:48
@peetmaster: Háát ifjak(Brendel is)! Nagyon két malomban őrlünk.Talán nem kéne filozófia órát tartanom, de az nem működik, hogy válasszunk közösen értékalapot. Legyen az az ateizmus vagy az ateizmus.
Meg az is üres halmaz, amit "ráerőltetett empatizmusnak" gondoltok. Vagy bele tudod képzelni magad a helyzetébe és akceptálod azt, hogy ő is van (Így), vagy nem és akkor az empatiád kevés az érvei megértéséhez.
Kezdjük az elején: mi az egyén szabadsága? Nálam a szükségszerűség felismerése és elfogadása. Ha ez megy egy a malmunk, ha nem, akkor arra meg kevés a fórum. Persze ettől még nem lövünk.
Solidar 2015.01.13 08:51:32