Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semi-educated

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp most jönnek vissza a kamionok, lassan véget ér a verseny. Alapvetően két meghatározó élményről tudok beszámolni. Az egyik, hogy akárcsak a raliban iszonyatos különbség van az élmenők és az utánuk jövők között. A jobbak tényleg elképesztő tempóban döngetnek át az…..
semi-educated 2008.04.20 19:57:13
Hát igen, az előző szériában a végére hagyták a nagy leszámolást, most a második széria közepére is csúszott egy, úgyhogy kíváncsian vártuk, hogyan tovább. Laza levezető részt látunk sok-sok poénkodással. Az egy percre jutó poénok száma ebben az epizódban volt a…..
Ez kellett nekünk! Egy részben minden, amiért szeretni lehet a Las Vegas-t! Kis nyomozás, sok poén, állat csajok kieső mellekkel, vagány csávók. Megkaptuk, ollé! Mike a casino-ban meglátja a barátnőjét, akivel még az egyetemen reszeltek. Ez annyira felzaklatja, hogy már menne is…..
semi-educated 2008.03.29 12:46:51
Nem lennék Baló György alatt/mellett riporter választási éjszakán, az tuti. Nem lehet nem  észrevenni a kollégák szemében kiülő őszinte rettegést, hogy mikor jön a főnöki ukáz az éterből, live, ki adásba persze, hogy mindenki hallja: elég, most mást beszél! Kóka! Áder…..
Ebben a részben szerintem nem nagyon törték magukat az írok, mert nagyon sok vicces meg új ötlet nem volt. Úgyhogy úgy döntöttek vigye el a részt a hátán Mary szűk atlétában. El is vitte. De ezen kívül lesz szolis gazdag ember, eztüs rudak, és babapopsi. Hát hajrá. Egy…..