Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnyaMaya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A volt miniszterelnök nem töltötte tétlenül a nyarat, terjedelmes röpiratot hozott össze. Szembe nézett azzal, ami a legutóbbi fél évtizedben történt, de azt is igyekezett kifejteni, vajon hogyan kéne leváltani az Orbán-rendszert. Figyelemre méltó eszmefuttatására máskor…..
AnyaMaya 2015.10.23 19:17:59
@Kabai Domokos Lajos: A fütyit !Bolgár+a többiek mind SZOCIK!Undorítóan bántak el a 13.kerületben az ÖSSZEFOGÁS -sal 2014-es választáskor!A RAM -ban farkasházi és társai HAZUGSÁGOKAT mondott és azt felturbózva parodizálta!Nem kell agyondicsérni bolgárt és társait!Klub rádió+atv = mszp!Szóval ,nem kell szart keverni kérem szépen!-,MSZP és brigádja=TRÁGYADOMB!
AnyaMaya 2015.10.23 20:50:17
A "nyafogók" figyelmébe.
(" Bolgár úr, ne nyafogjon, van azokból elég!" Gy. F.)

Hiszek abban, hogy az ország normalitásának helyreállítása, a gazemberek, igazi hazaárulók tettenérése, megbüntetése nem csak az ellenzék, hanem minden józan, hazáját szerető, azért tenni akaró demokrata érdeke és vágya. Nem hiszek erőszakban, véres forradalomban, de hiszek a tömeg erejében, akaratában, hatásában.
Nem hiszem, hogy önállóan sikert érhet el civil mozgalom( bármily erős is), vagy pártszövetség külön, a másik nélkül.
Hiszem, hogy felülemelkedve a múlt sérelmein, rossz tapasztalatain, összefog közös ellenfele ellen, a megosztottságát magáról lerázó nemzet és egyként lép fel mérsékelt konzervatív jobb közép, bal és civil társadalom, a köztársaság, a jogállamiság és a demokrácia maradéktalan megvalósítása, helyreállítása érdekében.
Hiszek abban is, hogy vannak egyéni érdekeiket háttérbe szorító, államférfiúi erények birtokában levő politikusaink és megtalálják az egymás felé vezető utat!
Tudom, hogy az ország a jelenlegi elszigeteltségében életképtelen, ezért közel kell lennie a megoldásnak.
Hiszem, hogy minden rossz tapasztalat, minden kerékkötő, kákán is csomót kereső figura, nagy egóját félretenni nem tudó, megmondó ember káros tevékenysége ellenére, összefogunk és visszaszerezzük, a haramiák által elbitorolt hazánkat!
Nemzetközi szimpátiától és támogatástól övezve, együtt, egyként a társadalom erőt, tömeget, elszántságot mutatva, kérve és követelve, határozottan, erőszak mentesen.
Gyurcsány liberális, de csak addig, amíg az érdeke! Baloldali meg már nem tud lenni mert ott már lelepleződött! Sosem volt a nagyobb szükség a valódi liberalizmusra hazánkban, mint a mostani időszakban, de nem egy ilyen szoci mázzal leöntött hazug…..
Ó, imádom az olyan politikai szózatokat, amikben az XXX gyerekek csak vagdalják, az YYY gyerekek viszont kizárólag gyógyítják a gólyalábakat. Ism.: a politika nem a jelen történelme, hanem a jelen történelmének elhazudozása a valóságból -és még szerencse, ha csak a…..
Azt hitted a Főnök királycsinálója, gegmenje, esze, hangja Habony Árpád? Frászt. Sehol nincs az általa keltett hatás ahhoz, amit ez a mi Ferink összehoz. Gyengült Orbán, a pártegység reped, a népszerűség szabadesésben zuhan lefelé, és amúgy is kéne valami ajándék…..
AnyaMaya 2014.12.27 21:10:06
@100 kóbor kutya: Emiatt az írás miatt toltam fel magam ide!Nesztek IGAZI olvasnivaló!"...A Fidesz pontosan tudta és pontosan tudja, hogy miről és mit hazudik, és azt tapasztalta, hogy az igazság csak erő kérdése...
Mi változott? Az, hogy belföldön is megszületett a „király meztelen” aha-élménye.Ezt több tényező segítette elő. Némi hatalmi belharc, amelynek következményeként egy nagy nézettségű kereskedelmi médium hirtelen elkezdett úgy viselkedni, ahogy normális országokban normális tévécsatornák viselkedni szoktak, valódi híreket közölnek a napi valóságról, beleértve a kormány ténykedését is.
A kormány érzi a veszélyt. Elég volt egyetlen civil tüntetés, mert kiderült, hogy egy függetlenebb médiumra nyomás nehezedett, máris megszólalt a csengő, hogy veszélybe kerülhet a kommunikációs vasfüggöny. Erről szól a kormánytól független civil szervezetek kriminalizálása is, és az internetadó is valójában erre volt válasz, akármilyen mesék születtek is az adó kiötlőitől, például hogy csak pénzre lett volna szükség.
A külvilág is túllépett azon, hogy közleményekben, verbális figyelmeztetésekben, újságcikkekben kritizálja csak a magyar demokrácia szétverését. Kiderült, hogy korrupciós okokra hivatkozva néhány kormányhoz közelálló személy nem utazhatna be az Egyesült Államok területére. Bár a reflexszerű reakció ismét a vádaskodás – „beavatkoznak az ország belügyeibe” –, a hatást tekintve a lényeg egy banális körülmény. Az amerikai ügyvivő személyében fizikailag van jelen. Megjelenik a nyilvánosság előtt, és amit ő mond, azt nem lehet „kiretusálni” a magyar közbeszédből és médiatérből. A centralizált, agyonellenőrzött kormánypárti médiumokban is torzítatlanul kell leadni minden szavát, és akármilyen körítést fűznek is hozzá utólag, sokakat elgondolkoztat, amit mond.
Az agymosással elért pszichózis tehát megtört, hiszen ma már egy jelentős sokaság érzékeli egyrészt azt, hogy a hatalom hazudik, másrészt azt, hogy nem sebezhetetlen.A pszichózis megtörésében azonban még csak félúton vagyunk. A hazugság már lelepleződött, de a következménye, tehát az, hogy sikerült elidegeníteni az embereket a politikától és meggyűlöltetni minden pártpolitikát, még hat. Még nem elég világos elég sokak előtt, hogy a Fidesz kétharmada csak azért jöhetett létre, mert sokan távol tartják magukat még a szavazástól is, és mert elhitték, hogy mindegy ki van hatalmon: „egyformák ezek”, csak a Fidesz „ügyesebb”, „erősebb”.
Amíg a változást akarók azt bizonygatják, hogy nincs alternatíva, addig nem is lesz.Amíg a Fidesz-stratégák kormánypárti médiumokban azt bizonygatják, hogy nem kell aggódnia a Fidesznek zuhanó népszerűsége miatt, mert az ellenzéki pártok tehetetlenül gyengék, és lám, az utca sem kér belőlük, illetve hogy az utcai tiltakozók csupán strukturálatlan erőt és akaratot jelenítenek meg, addig egyrészt a Fidesz fent jellemzett stratégiai céljait valósítják meg, másrészt azt a taktikát követik, hogy szájba rágnak egy állapotértékelést, megírják azt a kottát, amelyből az ellenzéki sajtó és a „politikamagyarázók” – sajnos – önfeledten énekelnek. Holott a végletes megosztó politika a fenti stratégia része, ennek az eredménye az is, hogy azok, akik most lépnek a politikai színpadra, csak középen mernek állni. .. A séma tökéletesen működik, eléri a célt: őket is felhasználja az ellenzék gyengeségének a bevéséséhez. A rivalizálás az utca és az ellenzéki pártok közt a legkívánatosabb dolog a Fidesz számára.Én nem hiszek a csodákban. Nem fognak isteni rendelésre megváltók elénk toppanni. A politika művelése feltételez némi profizmust is. Ott kezdődne a tudatosság a politikára vállalkozóknál, hogy megtörnek egy második pszichózist is, és nem úgy táncolnak, ahogy a hatalomtechnokrata miniszterelnök fütyül: ha lennének elég bátrak differenciálni aszerint, hogy ki mit képvisel. Az egyéni döntések tisztességének, a szándékok és a célok tisztességének kéne számítania. Az országot csak egymással párbeszédre képes, konszenzusra képes, kompromisszumokra képes, felelős emberekre lehet bízni. Ehhez az előfeltétel persze az, hogy magukra nézve kötelezőnek tekintsenek egy új demokratikus politikai rend megteremtéséhez szükséges minden elvet és intézményi garanciát.Párbeszédre lenne szükség mindazok között, akik felismerték, hogy ez a rezsim az ország érdekei ellen van. A kormányzók semmitől sem tartanak jobban, mint attól, hogy egymásra találhat az ellenzéki politika és az utca. A hatás nem maradna el.(!!!!!!!!)"http://www.galamuscsoport.hu/…/431580_politikai_kiskate_ras….