Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandreotti

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felejtsétek el a kockahasat! Új módi van: a dad body (apa-test) hódít. Nem kell sok hozzá, csak sörhasat növeszteni. Persze, azért az sem árt, ha gazdag vagy! Tudományos kutatások bebizonyították, hogy ugyan a nők előszeretettel mustrálgatják a kidolgozott testű pasikat,…..
Pandreotti 2015.05.16 20:06:13
@232323: Igen, sajna így van! Mondjuk én is mereszthetném a hátsómat, de inkább naponta tornázom egy órát, és megválogatom, mit eszem.
Az a baj ezekkel a cikkekkel, hogy azt sugallják, hogy a nők odavannak a puhos-pocakos férfiakért, és nem is akarnak csinos, izmos férfiakat. PEDIG EZ NEM IGAZ!
De sajnos manapság az a tendencia, hogy hiába is akarnának jókiállású férfiakat, ha 20-ból 19 pocakos. És már a huszonévesek is. (Mondjuk, ez fordítva is igaz: a férfiak lassan hiába keresnek normál alkatú lányokat, mert - szintén fiatalon - a nagy részük túlsúlyos. Na, jó, van, aki ezt szereti, de azért nem mindenki.)
Úgyhogy lassan ott tartunk, mint a Wall-E-ban, és ez nem annyira kecsegtető jövő... :-S
Pandreotti 2015.05.16 21:34:59
@232323: Akkor ezek szerint ott legalább kockahas van. Gratula! :-D
Pandreotti 2015.07.04 14:12:46
@szamaritánus: Ahh, ez komoly vallomás!
Figyelem: őszinte és szubjektív poszt következik erős idegzetűeknek!:) Mostanában olvasgattam a témáról pár kommentet, így gondoltam megér néhány sort. A párkeresés soha sem könnyű dolog, ezer dolog befolyásolja, így nem szeretném fekete-fehéren láttatni a témát, de…..
Pandreotti 2014.12.29 18:08:57
@Fodor Balázs: Én is ezt gondolom... És akkor talán jobb is, ha annak a kapcsolatnak nem lett folytatása....
Pandreotti 2014.12.29 18:13:38
@Fodor Balázs: Valójában arra keressük a választ, hogy egy nőnek mindenképpen modell alkatúnak kell-e lenni ahhoz, hogy eladható legyen a húspiacon... :-)
Pandreotti 2014.12.29 18:32:45
@bendeguzhanna: Hidd el nekem, sokan odavannak a skandináv típusú nőkért! :-)
Napfényes szép jóreggelt mindenkinek! Miután már nem ez az első életmódváltásom (bár az utolsónak tervezem), nagyon jól tudom, hogy milyen fontos a mozgás mellett a helyes táplálkozás. Szóval a következő betartandó szabályokat állítom magam elé: 1. Heti 5-ször legalább…..
Pandreotti 2014.12.29 15:10:02
Leningrad hozzászólásával abszolút egyetértek! (A xylit nekem is gondot okozott!) És bizony, érdemes orvossal is konzultálni, de ehhez tájékozott és elkötelezett orvos kell, aki hasznos tanácsokat képes adni.
Én is a centikben és a tükörnek hiszek. Például intenzív, heti négyszeri másfél órás edzéssel nem fogytam semmit, de a ruháim meglehetősen lötyögősek lettek. Vagyis az izom nehezebb a zsírnál. Ezért én a mozgást erősen ajánlom.
Éhezni nem szabad a fogyókúra alatt. Én viccesen szoktam mondani, hogy egyfolytában enni kell. De persze nem mindegy, mit. Egy-két sárgarépa, egy natúr joghurt át tud segíteni a hirtelen támadt éhségen.
Egyébként szerintem is durva az 1300 Kcal... Felesleges kínozni magad. A hirtelen fogyás úgysem hatásos hosszú távon, és nem is egészséges. A kalóriaszámlálás helyett lehet jobb lenne egy olyan diéta, amiben azt az elvet alkalmazod, hogy a szénhidrátbevitel nagy része délelőttre essen. Amikor pár éve fogyni akartam pár kilót, a reggelim normálisan lezajlott, a tízórai valamilyen gyümölcs volt, az ebéd egy szelet natúr hús, pl egy rakás párolt karfiollal, az uzsonna natúr joghurt, a vacsora egy nagy tál vegyes saláta alacsony zsírtartalmú sajttal, felvágottal. (Annyira teleettem így magam, hogy egyáltalán nem éreztem éhesnek magam!) Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok lehetőség van diétás élelmiszer vásárlásra. Van cukormentes csoki, péksütemény, szóval aki fogyni akar, tényleg csak elhatározás kérdése!
Nagyon drukkolok! Minden ilyen próbálkozásnak nagyon örülök, mert meg lehet csinálni! Egyébként kérdezz nyugodtan, segítek szívesen.
Hajrá!