Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ut

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
 Levelet hozott máma a posta, a hillandknowlton.com-ról. Nem tudom, hogy mióta tartja fontosnak a madarasteszkó PR-ügynöksége, hogy értesítsen a vállalat dolgairól, de érdekes mód, amíg nem írtam a lápos balhéjukról, addig eszükbe se jutottam. Hmmm…. Nyilván…..
Faszom a blogmotorba, erre fizettek százmilliókat?Hol a kommentem?.tolókomment.mindjárt megjelenik.faszom.na végre! az előbbieket kéretik törülni, hihhi 8)) Hogy megelőzzük a hasonló szemetelést, mi is tehetünk még 1-2 dolgot, hogy kicsit komolyabbnak tűnjünk az amúgy…..
ut 2010.10.21 13:14:57
f5
ut 2010.10.21 13:15:30
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Egy újabb történet  arról, miként tud a rendőrség kicseszni egy autólopás sértettjével. A gépjárművet körözik, de a határozat szerint bűncselekmény nem történt. A biztosító röhög a markába. Kedves Zugügyvéd! Régóta olvassuk blogodat,sőt hasonló…..
ut 2010.10.01 09:40:42
Én találtam már autókat, azokat felraktam ide: parkolo.blog.hu
A mercit még a rendőrségnek is bejelentettem, de nem érdekelte őket, 3/4 évig állt a házunk előtt, mire rájöttek, hogy lopott.
Egyszer elöttem törtek fel egy saab-ot, gyorsan felhívtam őket, majd 20 perc múlva a tetthely mellett jött egy rendőrautó, megkérdeztem, hogy a saab miatt jöttek-e. Igen, kérdezték, hol van, mutattam a hűlt helyét, kérdezték, enyém-e, mondtam nem, erre jól leszidtak, hogy akkor meg mit akarok...
Bigyóblog Az új Commodore 64 2010.08.27 11:33:00
A Commodore USA a piacra dob egy gépet Commodore PC64 néven. Intel Atom processzor lesz benne, 4GB RAM, 1TB merevlemez, HDMI kimenet és opcionáliosan választható hozzá dvd író vagy Blu-Ray olvasó is. Hogy hű legyen a nevéhez, pont úgy fog kinézni, mint az eredeti C64. Állítólag még…..
ut 2010.08.27 20:23:19
A valóságshow-k hazai rajongói örülhetnek: az RTL Klub derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy jön a Való Világ nevű Big Brother-koppintásuk negyedik évada, ráadásul még ősszel, megtámogatva az X-Faktort, hogy a nézettségi versenyben esetleg felzárkózó TV2-nek…..
Anarki kipakolta a padlást és kincsre bukkant. Egy ősrégi Toshiba laptopra, mely a Syatellite Pro névre hallgat. Nagyon vastag, brutál nehéz, billentyűzete azonban még így, sok év után is meglepően kényemes és nem hiányzik az irányító pöcök sem. Sajnos nem tudtuk bekapcsolni, a…..
5 napos kirándulás leírása:1. nap: Budapest - Sankt Gilgen Zimmer Frei, WolfgangseeBudapestről indultunk hétfőn. Sajnos, csak dél körül tudtunk elindulni. GPS vezetett az úton: M1-esen mentünk a határig, ott az osztrák autópályán folytattuk az utunkat. Schwechatnál letértünk az…..
ut 2010.07.06 19:43:51
@Proctor: Nem tudsz bringával felmenni. Egy olyan szerpentin visz fel, amire csak a spéci buszok mehetnek rá, amire a lenti jegypénztárnál vesznek jegyet a Sasfészek látogatók. És a busz sem visz teljesen fel, mert a fenti buszállomástól a hegy belsejében lévő lift visz tovább. Nincs út, talán gyalog le lehet jönni, de erősen hegyi ösvény lehet ott, nem hiszem, hogy bringázható.
S-blog Az F-csatorna konyhanyelven 2010.06.30 14:12:00
 Fedje jótékony homály annak a sportkommentátornak a nevét, aki egy vasárnapi futam előtt megpróbálta elmagyarázni az F-csatorna működését. Bevallom, egyetlen szavát se értettem. Lehet, hogy a pörkölt ütött nagyobbat a szokásosnál, vagy csak simán fáradt voltam.…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
ut 2010.06.30 16:29:52
@Naszta: Én megkérdezném Deutch-Für Tamást, hogy hol van az 5 milliárdért vett beléptető rendszer, amit a focipályákra szántak, ezekkel a kérdésekkel:

1, Focipályán 2 hetente van meccs, manapság 3000 fő a legnagyobb nézőszám. Nem lenne-e hatékonyabb ezt az eszközt a metroban felhasználni, ahol naponta millióan utaznak. Talán kevesebb lenne a bliccelő, nem lenne rossz érzésünk a trollokkal szemben, ráadásul látjuk, hogy az ellenőrök csak dísznek vannak ott, mert nem kérik, nem ellenőrzik alaposan a jegyet - tisztelet a kivételnek.
2, Hol is van ez az 5 milliárdos eszköz most? Fizetünk-e az őrzéséért az adózók pénzéből? Ugye ez jó buli volt, nem csak az 5 milliárd ment ki a zsebünkből, hanem folyamatosan csorog ki a pénz az államkasszából.

Amúgy a vérdíjat jó ötletnek tartom, csak a rendőrség reakcióidejét kellene csökkenteni, erről is van egy sztorim.

2 éve, az utcán láttam, hogy éppen feltörnek egy autót. 112-t hívtam, kerületi kapitányság, bemondom a címet. Ezután elmentem fodrászhoz. 20 perc múlva megyek visszafelé, arra jön egy rendőrautó, lassan nézelődik. Beszólók nekik, hogy az autófeltörés miatt jöttek-e. Igen, hol a kocsi? Mondom, itt volt, de most már csak az üvegtörmelék látható. Magáé a kocsi? Nem. Na, erre úgy nekem ugrottak, hogy komolyan rosszul éreztem magam. Megkérdezték, kik törték fel, mondtam, hogy nem kérdeztem meg a nevüket. Nem lett belőle ügy, legalábbis engem nem hívtak tanunak.
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 20, interval: 6000, title: 'Új-Zéland - Szlovákia élő közvetítés', subject: 'AllWhites.blog.hu', width: 'auto', height: 300, theme: { shell: { background: '#0b0f0b', color: '#ffffff' }, tweets: {…..
ut 2010.06.15 15:38:55
Jóval később jöttem rá, hogy nekem a nagyfreki a véremben van, de ez más jelekben már egészen korán megmutatkozott: első walkie-talkiemat amint bevittem az iskolába "megmutatni a többieknek", azaz rajoskodni vele, egyből balhé lett. A cucc még természetesen teljesen játék volt, talán a férfi…..
Gulyásdemokrácia Orbán a hibás? 2010.04.28 13:21:00
A Fidesz - és a hozzá közel álló álfüggetlen okos emberek - ellenzékben mindig is nagyon szerettek azzal játszani, hogy a magyar politikától és gazdaságtól nagyrészt független mutatókból levezették, miért is botrányos a kormány munkája. Ennek a módszernek a leglátványosabb…..
Az alábbi levél írója még jól is járt, mert nem emeltek le a bankszámlájáról tévedésből pénzt. Sajnos egyre gyakrabban előfordul, hogy a végrehajtók tévednek, majd agresszívan túllépnek a hatáskörükön. Kedves Zugügyvéd! A múlt héten megjelent a családi…..
Ha Róbert nem lenne az Index gyémántkoszorús törzslevelezője, és ebből következően nem láttam volna tőle hasonlókat, el sem hinném, hogy az alant olvashatóhoz hasonlóen részletes panaszos levél létezik. De mégis, így, bér extrém hosszú, a Kocsis Istvánnak címzett…..
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..
Avagy csajozási tippek irodai patkányoknak - két részben! Itt a bizonyíték, hogy nem kell egy reklámhoz egetverő költségvetés, mégis lehet ütős és emlékezetes. Mellesleg, ahogy emlékszem, azért ez a thai farmer márka nem tartozik a drágábbak közé, így tényleg túlzás volna…..
Na most, hogy felraktam a krumplit főni – ebből lesz a petrezselymes burgonya a mézes-mustáros csirkémhez -, van néhány percem, hogy legépeljem az általam magyar étterem szindrómának nevezett jelenséget. Egészen pontosan, hogy a vállalkozó kedvű magyarok többsége miért akar…..