Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suha

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra rendhagyó retro következik rengeteg képpel és néhány magyarázattal. Múlt héten a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Tanulmánytárában jártam, amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Elképesztő dolgokat lehet ott látni, néhányat megpróbálok átadni pár béna fotóban…..
Nem találod a pénztárcádat? Összefutnál régi osztálytársaiddal, de parázol a közösségi oldalaktól, hogy ott keresd meg őket? Hirdess óriásplakáton! Most olyan olcsó, hogy még neked is megéri!Nagyjából így lehetne összefoglalni azt a kampányt, amivel két hete árasztotta el…..
Szíjjártó Péter Kósa Lajos nagysikerű, Görögországot emlegető nyilatkozata után azt nyilatkozta, hogy "badarság" azt gondolni, hogy politikusi nyilatkozatok befolyásolnák a tőzsdét és az árfolyamokat. Nos másnap nehezen megállapítható okból Szíjjártó rátett egy…..
Különösen nagy kedvencem az a helyzet, amikor valaki bunkó dolgot művel, lehetőség szerint olyat, ami egyben veszélyes is, aztán amikor ez valakinek nem tetszik és annak valamilyen módon hangot ad, akkor jön a megtorlás. Renegade is egy ilyet írt meg, miután buszon ülve nézte végig…..
Orbán Viktor szombaton – hivatalos megfogalmazás szerint - válaszolt a kormányprogram vitájában elhangzottakra, ezt követően pedig a parlament a Fidesz és a KDNP képviselőinek szavazatával, a három ellenzéki párt egyöntetű elutasítása mellett, miniszterelnöknek…..
suha 2010.05.30 10:54:23
Kedves Török Gábor! Úgy látszik, hogy nincs miről irni. ezért fikázol. Meg azért, mert szépen, lassan véget ér az "igazmegmondók" ideje. Tudomásul kéne venni, hogy mást választottak, hogy teljesen új az erő elosztási helyzet. Ami pedig az új alkotmányozást illeti, nem ismétlem meg az eddig felsoroltakat, a listát hosszan lehetne folytatni. És ezt Te is tudod Török Gábor! Szeretném látni a Te ötleteidet is, nemcsak a fikázást. Amit a tegnapi beiktatáson műveltetek Giróval és a kedves riporterrel, az mindennek az alja volt, nem közszolgálat! Aki benneteket olvas, hallgat és lát, az azt sem tudja, hogy volt Magyarországon egy választás! Sőt, ott az emberek választottak! Azt próbáljátok tudatni, hogy itt nem változott semmi. De változott! Változott, amikor ez a lopcsányista-gyurcsányista elmebeteg, maoista tolvaj banda visszaélt a baloldal történelmével. Amikor, nap, mint nap lefasiztázott, körbekordonozott mindent és mindenhol, amikor az álszentség üvöltve pózolt a Petőfi szobornál és a Hősök terén, amikor az Ismeretlen Katona szent sirja mellett egy bohóc lóversenyt rendezhetett, 48-as huszárnak beöltöztetett megtévesztett emberekkel, amikor a hadsereg főparancsnokára egy telefonszámlát képtelen fizetni tudó, egyébként állitólag tanár ember, "Na és!" felkiáltással, reagálhat, amikor egy elmebeteget nem lehet visszahivni, hanem lövöldöztet és randalirozik, amikor úgy működhet az ország, hogy majd 10 éve nincs vagyonleltár? Amikor azt rakok a listára, akiket akarok, az összes választó pedig le van sz@rva!? Tessék már megnézni a kedves MSZ(M)P-t! Amikor közel 20-éves mulasztásos törvénysértés történhet minden következmény nélkül? Amikor a lejárt parlamenti tagok, köztük kormánytagok végkielégitéseket kapjanak? Mi alapján???? Tessék már elgondolkodni!!! Amikor az AB határozatokat senki be nem tartja????!!!! Miről beszél Török Gábor????
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
suha 2010.04.16 22:15:34
suha 2010.04.16 22:14:51
Kapolyi László tavaly azt nyilatkozta, hogy tulajdonrészt szerzett egy szerbiai erőműprojektben, a szerb cégnyilvántartás szerint azonban Kapolyi-cégek nem vesznek részt a loznicai beruházásban. Részt vesz viszont az a panamai kézben lévő vállalkozás, amely közel tízmilliárd…..
Nem lehetett túl kellemes élmény, mikor TT meglepődve konstatálta, hogy békés autózgatása közben fegyverrel követik a közlekedőket. Nem tudom mennyire gyakori ez a jelenség, de levélírónk több kérdést is felvet a történet végén. Ti mit gondoltok? A héten kétszer volt…..
Vastagbőr Napközis erőszak 2009.01.24 16:19:00
Öt, 10 év alatti fiú erőszakolt meg egy kislányt egy szegedi iskolában. Az eset a napközis foglalkozás közben történt.Basszus, amikor én voltam kisiskolás, soha nem történtek ilyen mókák a napközis foglalkozás alatt! Bár visszagondolva napközi sem volt a suli után, csak az…..
Vastagbőr A rokkant guminő 2009.01.16 15:10:00
Gyerekek, ebben a sztoriban benne van egész Magyarország..."Medveczky Ilona, a képek tanúsága szerint rokkantigazolvánnyal közlekedik, noha büszke arra, hogy 68 évesen milyen jól tartja magát. Karácsony előtt például létráról díszítette az udvarán álló fenyőfát, a…..