Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sateurope

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai elnök olyan beszédet mondott, hogy az szószéken is megállná a helyét...
sateurope 2017.06.16 18:32:02
@Gégény István: az FNY nem legistlation, irreleváns, a legistlation az alkotmány, nem is tették bele, jó okkal. Én nem nem lennék büszke arra hogy Trumptól idézek. Ja és a legvallásosabb közösség harcolt foggal körömmel a rabszolgaság megtartásáért úgy látszik a teremtő által adott elidegenithetetlen jogok közül valahogy kifelejtette isten a rabszolgaságot....
Nem is olyan régen mutattuk be a Cube i9 táblagépet, ami nagyon meggyőző masinának bizonyult, nem hiába nevezte mrgergoke a csúcsok csúcsának. Most a család másik tagjáról, az i7 Stylus-ról lesz szó, ami hasonlóan jónak tűnik...
sateurope 2016.12.23 16:29:19
Blogunkon rendszeresen beszélünk a méhnyakrákról, valamint a nőket érintő egyéb, intim jellegű rosszindulatú daganatokról. Mivel a november a hagyomány szerint a férfi rákmegelőzés hónapja, mai posztunkban a férfiak nemi régióját érintő daganatokkal ismerkedhetünk meg –…..
Még szeptember elején jelent meg egy írás a hit, a vallások és a gyógyítás kapcsolatáról. Az írás igen érdekes vitákat váltott ki pro és kontra. Egy kicsit más megközelítésben én is meditálnék a témán, elszakadva egy kicsit a konkrét vallási vonaltól, inkább a jelenség általánosabb értelmezésének…..
sateurope 2016.09.28 13:26:37
@Mérnork: az orvostudomány nem tud de a hit a csodáról szól nem?
levágott láb kinövése szerintem csoda. a probléma az hogy ilyen nem történik
sateurope 2016.09.28 13:27:34
@bircaman maxval szerkesztő: igen a középkorban rend volt. Szaúd Arábiában is rend van, pl. nők nem mehetnek sehova a férjük engedélye nélkül, nem vezethetnek autót.
Igen az európai vallástalan demokrácia látjuk hova vezetett...
sateurope 2016.09.28 13:28:33
@bircaman maxval szerkesztő: nem tudom mi az a tudományizmus.
én tudományról tudok (természettudomány). Viszont sokan összekeverik a tudományt és annak módszertanát, és téves megállapításokat tesznek.
Én nem emlékszem, mikor volt olyan utoljára, hogy barátaim egymásra traktálnak egy sorozatot a Facebookon. A kevésbé ismert, lopakodó sorozatoknak van hagyománya (rád nézek, Breaking Bad), meg vannak olyanok is, amikre évekkel később találnak rá emberek (most pedig rád, Firefly), de hogy…..
Én a vonatjegy kifejezés hallatán még kígyózó sorra és alig látható betűkkel nyomott, kunkorodó fecnire assszociálok, szóval már az otthoni nyomtatás lehetőségét is óriási hujjogással köszöntöttem most, hogy megtudtam, hogy létezik, de olvasónk témában összegyűjtött kérdései ezzel együtt is inkább…..
Utazás a hit, a nagy világvallások, kis- és nagy mítoszok körül Morgan Freeman vezetésével. Ezt kínálta a National Geographic, és ezt a kettős ajándékot nem lehetett visszautasítani. Napjaink egyik legnagyszerűbb színésze, aki nem csupán kifejezetten szép, nemes arc vonású, méltóságteljes ember,…..
sateurope 2016.05.18 17:01:52
@Göbölyös N. László: igen de ez játék a szavakkal. ha felszállok egy buszra akkor elhiszem hogy a vezetője tudja vezetni.
ez igazolható hit. megvan az objektív módszertana. én hit alatt azt értem aminek igazolására nem létezik objektív módszertan. az ilyen hit káros és veszélyes.
sateurope 2016.05.19 11:05:41
@Göbölyös N. László: hát igen, cvsak a valóság nem ez. a hit szubjektíbv, és ha valakinek az d energiátr és erőt hoghy megöli azt aki nem úgy gondolja ahogy ő az veszélyes. a vallásos hitből ez egyenesen következik. nem minden egyén szintjén, de a jelenség szintjén, a vallásos hit lényegéből fakadóan. de ha nem érted hagyjuk mert ennek kifejtése hosszú lenne.