Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az USA az imperializmus!

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csakis önmagának köszönheti Orbán Viktor, hogy kormányzása 14. évében olyan helyzetbe került, melyből nehezen fog kievickélni. A kormányfő persze nagy túlélő, és az ilyen kríziseket is arra próbálja felhasználni, hogy egyértelművé tegye hívei és ellenségei számára: nincs olyan válság, melyet ő ne…..
Az USA az imperializmus! 2024.03.02 21:05:31
@ulpius66: A pedofidesz meg televan lejárt, korrupt figurákkal.
Az USA az imperializmus! 2024.03.02 21:08:45
@6.Lenin: Hahaha! Méltányossági emelés? Azt csak akkor kapsz ha kicsi a nyugdíjad. Közben itt hencegsz hogy mekkora az apanázsod. Hazudozol össze-vissza.
Közben folyamatosan égetnek téged az alap matekkal.
Az USA az imperializmus! 2024.03.02 21:09:47
@6.Lenin: Ja és most 2010-ről vagy a nyugdíjba menésről beszélsz? Halandzsázol.
A köztársasági elnök lemondása sokkal többről szól, mint egy elhibázott döntésről. Megmutatja ugyanis, hogyan üresedett ki az a tisztség, amely a rendszerváltáskor még komoly súllyal bírt. Arra is rávilágít, hogy egy autoriter hatalom milyen szándékkal emel fel embereket, és milyen megfontolásokból…..
Az USA az imperializmus! 2024.02.18 09:32:48
@6.Lenin: Az hogy ki a bunkó, az nézőpont kérdése. Főképp te csak azt kapod vissza amit megérdemelsz. Viszont te állandóan - a szerinted sikeres - életeddel untatsz minket, ami hencegés.
Na írd le még hogy sikeres vállakozó voltál, nő a pénzed értéke, sikeres befektető vagy, hatalmas a láncfűrész gyüjteményed, jól élsz, stb. A szokásos magad fényezése. :-))
Ha és a kétharmad! Írd le vagy százszor hátha elsül a vén pöcsöd!
Az USA az imperializmus! 2024.02.21 07:26:42
@fantázia dús nick: Itt is igaz: hülyékből sok van és sajnos stratégiailag úgy helyezkednek el, hogy állandóan találkozz velük. Erre legjobb példa 6.Lenin.
Hiába tartották Európa erős emberének, most kénytelen volt meghajolni a többség akarata előtt. Orbán Viktor tekintélyén kétségtelenül csorba esett a február 1- i EU-csúcson, és még nincs vége a látványos visszavonulásnak, hiszen várhatóan rövidesen a magyar parlament áldását adja Svédország NATO-hoz…..
Az USA az imperializmus! 2024.02.11 08:13:48
@birkаmеnet: Szerintem Orbán adott erre utasítást, csak a két csaj viszi el a balhét.
Az USA az imperializmus! 2024.02.11 14:27:41
@6.Lenin: Ostoba az érvelésed. Hitler is hatalmon volt sokáig. Meg Mao, meg Sztálin, Kádár.
Inkább ismételd át az általános iskola alsó osztályos matekját! Rád fér!
Totális következetlenség jellemezte a magyar kormány intézkedéseit a koronavírus-járvány két hulláma között, ezért a most kibontakozó káosz senkit se lepjen meg. A megelőző intézkedéseknek álcázott politikai indíttatású intézkedések csakis a kormány érdekeit szolgálták, így a szakmai szempontok…..
Az USA az imperializmus! 2020.09.04 17:03:01
Arról senki nem tehet, ha meleg. Azért illesse bírálat, ha akár politikusként, akár hétköznapi emberként gátlástalan! Annak idején nem kiáltottam be Ungár Klárának: kettős mércével mér, amikor Kocsis Máté vélt vagy valóságos szexuális identitását emlegette fel…..
Az USA az imperializmus! 2015.10.31 17:34:59
@Tudományos libsizmus: " De az EU-nak már rövidesen vége,"
Jövőhéten megint megbukik az EU?
Megéri manapság Orbán kedvenc bunkó borászának, Rubovszky György lányának vagy Budai "Elszámoltató" Gyulának lenni, mert a mi pénzünkből jól megfizeti őket a kormány a semmiért. Lázár lehúzta volna a pénzüket, de aztán korrigálták a rendszerhibát. Rendes ez a Fideszes…..
  Miniszterelnöki Kabinetiroda, avagy az MSZMP Központi Bizottságának Agitációs és Propaganda Osztálya „Önálló minisztériumként jön létre a Miniszterelnöki Kabinetiroda – olvasható a kedden parlament elő kerülő egyik törvényjavaslatban. A törvényjavaslat szerint az…..
Tegnap jelent meg a Mandiner digitális felületén egy nagyon érdekes esszé. Két fiatal szerző ismeri el a Saul fia című film esztétikai értékeit, egyszersmind azonban kétségbe is vonja a történet valóságalapját. Szilágyi B. András és Szerencsés Márton Dániel szerint „A film…..
Az USA az imperializmus! 2015.06.28 21:11:21
@Nicktolvaj: Esetleg ez?
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
Az USA az imperializmus! 2015.02.26 20:39:51
@♔bаtyu♔: Geciputtony barátom! Nem hagyjuk hogy a ballibsi imperializmus leigázza országunk!
„Fut Bécs felé Jellacsics, a gyáva, Seregének seregünk nyomába’…”   Petőfi Sándor: A vén zászlótartó – 1848. október 17-22.   1. A csapda - Minden ki fog derülni, ha Corleone meghal, kegyelmes uram! - Húznunk kell az időt, Keinszig! Úgyis mind azt tesszük,…..
Az USA az imperializmus! 2015.01.11 11:04:11
@Ludovikás Levente: Tudjuk hogy nem tudsz olvasni. A polgári körökben sem tudtad végigolvasni még a napirendet sem.
Ép ésszel nem képzelhető el, hogy Angela Merkel látogatásának a Fidesz ellehetetlenítése, vagy Orbán Viktor leváltása lenne a célja. A korrupciómentes kormányzásról értekezik a jehovisták hozzánk most beadott, Őrtorony című, 2015. január 1-jei keltezésű, New Yorkban…..
Megfogadtam, hogy idén nem húzom fel magam feleslegesen olyan hülyeségeken, amiken nem tudok változtatni, mégis akaratlanul valami furcsa, megmagyarázhatatlan érzés tört rám, amikor a Nemzeti Útdíjfizetési…..
Az USA az imperializmus! 2015.01.04 09:48:49
@brumeszkosz: "Nehogy mán bevegyem ,hogy jó nekem ha azért fizetnem kell ami eddig ingyen használható volt!!!"
De neked jó, mert kiveszed a részed a békeharcból.
Sok butasággal megtűzdelt interjút adott a házelnök Széles Gábor lapjának. A butaságok nem annyira az amerikaiak által felemelendő "új SZDSZ" körül koncentrálódtak (ebben az észrevételében ugyanis lehet akár egy szemernyi igazság is, time will tell, ahogy lehet igazság a Jobbik…..
Az utóbbi időben nem szükséges Bruce Willis filmeket nézni, és egyéb világösszeesküvős csihipuhikat sem. Elegendő Kövér László doktor nyilatkozatait olvasgatni, és kevés fantáziával túl lehet lépni akár dr. Genyán is. Őszintén, soha nem kedveltem ezt a zavaros tekintetű,…..
Az USA az imperializmus! 2014.12.27 17:06:59
@♔bаtyu♔: Nem, nem tudod mi az a ballibsi, ezért beszélsz mellé.
Az Iszlám Állam megszületése és országhatárokat semmibe vevő hódításai kétségtelen ténnyé tették azt a nézetet, hogy a Marokkótól Indiáig terjedő térség a hidegháború béklyóit lerázva újrarendeződik. A véres folyamat során a Nyugatnak meg kell tanulnia egységes…..
Az USA az imperializmus! 2014.12.27 16:51:09
@polyvinyl: "Az Iszlám Államot az USA háttér-érdekkörei és befolyásos (zsidó) pénzemberei hívták életre, és finanszírozzák."
- Egyetértek.
Az USA az imperializmus! 2014.12.27 16:52:23
@Krisz11: Én meg dollár hiperinflációt!
Szent karácsony ünnepén mindenkit elkap az ihlet, szeretjük egymást gyerekek, még a fikamatyi poszterekből is előbukkan jobbik énjük. Mikor máskor összegezhetnénk az elmúlt év faszaságait? Mert bármennyi mocsokság is történt 2014-ben, mi is kerestük a jót és észre is vettük.…..
Az USA az imperializmus! 2014.12.26 10:31:24
Ú. J. 1951 áprilisában, ill. májusában követte el a vád alapjául szolgáló bűncselekményeket: először 1951. április 10-én, amikor a helyi pártelnök felesége, Sz. J.-né népnevelőként békeívhez gyűjtött aláírásokat. Ú. J. ezt oly módon tette meg, hogy neve mellett feltüntette, hogy kulák, amikor pedig ezért felelősségre vonta őt az asszony, azzal védekezett, hogy azért tette, hogy „hadd tudja meg Truman, hogy ő, a kulák, szintén békét akar". A népnevelő megszidta, és megkérdezte, hogy miért tesz ilyet, erre pedig azt válaszolta: „azért, hogy felfigyeljenek rá, mert akárhová megy, sehol sem hallgatják meg". Ezt a tettét a Pest Megyei Bírósággal ellentétben a Legfelsőbb Bíróság nem ítélte olyan súlyosnak, mint az utána következő vitát, mely során előbb a vádlott kérdezte meg a népnevelőt, hogy övé-e még az a ház, amelyben lakik, majd hozzátette, hogy a népnevelő fog még hozzá jönni kenyérért. Ez utóbbi kijelentése ugyanis a rendszerváltozás, valamint a népi demokratikus államrend megdöntésének reményét fejezte ki mind az első- mind a másodfokú bíróság ítélete szerint.

A másik eset ezt követően, május 7-én történt a Kisoroszi Földműves-szövetkezet béke kisgyűlése alkalmával, ahol a terménybegyűjtési- és a nemzetközi (koreai) helyzet ismertetése volt napirenden. Amikor az egyik résztvevő arról panaszkodott, hogy a szövetkezeti árudában nem kapni szövetet a későbbi vádlott közbekiáltott, hogy „a kulákoknak most nem adnak, s még sincs szövet."