Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trodky

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
trodky 2006.11.09 22:30:06
Szasztok!

Ma este válogattam a régi kacatok között, s találtam egy, a Népszabadság cikkei alapján összeállítot kiadványt Ez történt címmel (Népszabadság cikksorozata 1956-ról).

A műremek 1981-ben írodott, s a szerző bevezetőjében a hasonló mondatok állnak:

"A burzsoá Nyugat propagandája, semmi kétség, 1956 kérdésében kínos kudarcot szenvedett, soha önmagának, saját közvéleményének nyíltan be nem vallott, hallgatólagosan mégis elismert vereségét. 1956 októberében minden korábbit felülmúló uszításba fogtak, világméretű hisztéria-hadjáratot indítottak; néhány év múlva pedig megkülönböztetett elismeréssel kellett hogy szóljanak a magyar szocialista társadalomról, letagadhatatlan sikereiről..."

"...akik ma 1956 véres és szörnyű napjainak emlékét "ünneplik" - nem bajlódnak hasonló dillemmkkal, mind a mai napig úgy tekintenek a magyarországi ellenforradalomra, a fehérterror vérengzésére, mint a "hősi felkelésre"; mártírként sem a katasztrófa áldozatait, az ellene küződket, hanem a bűnösöket gyászolják."


Ez volt a Népszabi és a Kossuth Rádió 1981-ben megjelent könyvében...
Nem tudom, hogy közületek ki olvasott az elmúlt hetekben Magyar Nemzetet (abban a korabeli újságban (MN-ben) megjelent címlapot közölték, s ott Mo. semlegessé válásáról, hősi felkelésről, stb. írtak.
A Népszabi még 1981-ben sem...

Szóval, lehet, hogy aki most Népszabit olvas az kb 50 év múlva tisztán fogja látni a mai eseményeket, de 25 év múlva még biztos nem...

Olvass Magyar Nemzetet!

Mellesleg én Fábry olyan, amilyen. Jelenleg nincs jobb showműsor az övénél, s hogy behívja a műsorba Kannácskát?
Show must go on!

Egyébként milyen volt?
trodky 2006.11.09 22:31:25
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
trodky 2006.11.02 19:02:03
trodky 2006.11.06 22:25:50
Kopaszmercis 2006.11.06. 16:55:48

Mondod, miközben csak szeretnéd az elmúlt 1,5-4 évbe belemagyarázni a 16-ot. Ehhez nem kell sem közgé, sem logika. Csak kb. "böszme" elemi.

Mellesleg a HírTv-t nem egy kábelszolgáltató, nem piaci hanem "felsőbb politikai nyomásra" vette ki a műsorából. Szóval légyszi ne gyere nekem azzal a piaccal, ami így működik.

Ja és egy kis adalék a piaccal kapcsolatosan (bár a forrást elolvasva biztosan azt fogod gondolni, hogy hazugság...)

"Százmillió forintért újították fel a sporminiszter ingatlanját

A Magyar Nemzet információi szerint százmillió forintért újította fel az állam az akkor már Gyurcsány Ferenc sportminiszter cégének tulajdonában lévő Képviselői Klub helyiségeit. Az ingatlan mindössze 11 millió forintért került Gyurcsány vállalkozásának birtokába. Az állami bérlet lejárta után ezért az összegért így a miniszter egy több mint százmillió forintot érő, exkluzív ügyfélkörrel rendelkező, felújított első osztályú étteremhez jut hozzá.

Gyurcsány Ferenc sportminiszter 1994-ben vette meg a Miniszterelnöki Hivatal Budapest, V. kerületi Szalay utca 4. szám alatti épületének több helyiségét. Köztük az alagsort is, ahol jelenleg a zártkörű ügyfélkörrel működő országgyűlési képviselői klub működik. A Gyurcsány érdekeltségi körébe tartozó cég, az ALDO Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Tanácsadó Kft. összesen 11 millió forintot fizetett az ingatlannak ezért a részéért. Később bérbe adta azt az állami tulajdonban lévő Magyar Közlönykiadó Kft.-nek, amelyhez három évvel ezelőttig a vendéglátóipari üzletág is tartozott. A miniszter korábbi, kinevezésekor tett nyilatkozata szerint az állam havi egymillió forintot fizet neki a bérletért. A képviselői klub megnyitásához azonban a helyiségeket fel kellett újíttatni. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy ennek a munkának a költsége az állami bérlőt terhelte, és hozzávetőlegesen százmillió forintba került. Ezt a költséget betudják a bérleti díjba, így a bérleti időszak végén Gyurcsány cége tizenegymillió forintért egy több mint százmillió forintot érő, belvárosi, exkluzív ügyfélkörrel rendelkező, felújított, első osztályú étteremhez jut hozzá. Kormányhoz közel álló forrásaink megerősítették a bérlet tényét, és közölték: három évvel ezelőtt a képviselői klub bérlete egy átszervezéssel a miniszterelnökség felügyelete alatt álló Humán Jövő 2000 Kht.-hoz került át. A lap kérdésre Gál J. Zoltán kormányszóvivő tegnapi tájékoztatóján elárulta: 1997 és 1999 között egy állami üdültetéssel foglalkozó cég bérelte vissza évi 2,5 millió forintért Gyurcsány Ferenc cégétől, az ALDO-tól a balatonőszödi kormányvilla 18-as villáját. Mint ismert: az ALDO Kft. ugyancsak évi 2,5 millió forintos lízingdíjat fizet a villáért az államnak."



Így, és ilyen kapcsolatokkal "jóelvtársi kapcsolatokkal" most én is ott ülhetnék a parlamnetben (persze csak az MSZP-ben).
Az idézett cikk nem mai, mivel Gáljé mér/még nem kormányszóviő, de az aktuális. Gondolom te is olvastad, hogy a bírósági pert már megint elnapolták...