Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doktor Rossz

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pomázi pszichiátriára vittek egy gyomorvérzéses férfit a mentők Budapestről. Miután eszméletét vesztette, átvitték a Margit Kóházba, majd onnan még a János Kórházba is átszállították egy vizsgálatra, majd vissza. Délelőtt 10 óra előtt esett össze az utcán, de csak…..
A holocaust túlélői lassan eltávoznak közülünk, így élő szemtanúk hiányában ez a szégyelnletes esemény fokozatosan a történelem homályába vész. Egyre kevesebb fiatal képes megérteni, hogy mit jelentett ez annak idején, mennyi kínt és szenvedést hozott a világba ez a…..
A legborzasztóbb rémálma vált valóra egyik kedvenc színésznőnknek, aki alaphelyzetben is retteg a majmoktól. Új filmjében, a Penelopéban ki más lenne a partnere, mint egy csimpánz. Ricci elbeszélése szerint gyanús volt neki a majom az elejétől, de mivel a stábban mindenki szuper…..
A következő történetet Zoli nevezetű olvasónk küldte BETEGÁGYÁBÓL! Hát akkor íme:Sziasztok kedves blogolvasók!20 éves egyetemista vagyok és jelenleg még legalább másfél hétig a betegágyat nyomom otthon, így most kénytelen vagyok innen írni.  Hogy miről is szól az én…..
Fontos szót ejteni sokak nyerészkedő tevékenységéről, akik a gyógyulásra váró emberek reményét és hiszékenységét kihasználva különböző ősi, sámáni vagy egyéb másféle kuruzsló hagyományra "támaszkodva" szép nagy summát akasztanak le a kedves páciensről,…..