Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Böszman

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki ismeri az otthonszülés bírósági eljárás alatt álló pápanőjét, aki Birkenstock-szandálos szektája élén azt próbálja elfogadtatni a hatóságokkal, hogy a nők önrendelkezési jogának része életveszélynek kitenni a megszülető gyereküket. Gollam Ágnes - a név…..
Böszman 2010.05.25 18:26:13
@Brannagh:

Ez így nagyjából elfogadható.

Ugyanakkor nem gondolom, hogy az otthonszülés lenne a helyes alternatíva ha valaki "fél az orvostól" - mert a szakértő felügyelet elengedhetetlen, nem hiszem, hogy enélkül a szülő anya biztonságban érezné magát...

Szerintem (szinte) bármelyik szakorvos keze alatt nagyobb biztonságban van az ember, mint ilyen sarlatánoknál - nem véletlenül kisebb a csecsemőhalandóság, mint 200 évvel ezelőtt (leszámítva a fejlett gyógyszereket, stb-stb.).

>> Jobb félni, mint megijedni. << Váratlan komplikációk bármikor adódhatnak, és a cél az, hogy az újszülött egészségesen jöjjön a világra. A helyszín és az elvek ilyenkor húszadrendű dolgok. Az egész vitát egyébként valószínűleg a rossz bánásmód, a gyenge egészségügy és az időnként hibázó orvosokról szóló hírek és rémhírek szülik. Ha ezek megszűnnének, az egész probléma nem lenne.

Na, többször már nem szólok hozzá (remélem - általában tudom tartani a szám)... :D
Bigyóblog Sétáló kólagép 2008.05.26 08:04:00
Ott rohangálnak Tokióban és kólát adnak pénzért. Nem, nem emberek, kólarobotok.Via CrunchGear..
Böszman 2008.05.26 15:45:02
Pont pár hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy nem elég baj az önmagában, hogy ezt a szerencsétlen Utasi Árpit, aki szinte még gyerek, szájára vette a bulvár, de még fogást is keresnek rajta. Hát most megtalálták, címlapos hír a Blikkben, hogy állítólag Utasi Árpi édesapja…..
Kedves Netező, Minden bizonnyal hallottál már róla, hogy a kormány azt tervezi, hogy kulturális járulékot vet ki az internetre: "népszerű" nevén ez lenne az internetadó. Sokan, sok helyen elmondták és leírták már, hogy ez miért őrültség. Ebben a sorban…..
A Lenovo tervezte meg az olimpiai lámpást és kandelábereket. A lámpás fogja az Olympiában meggyújtott olimpiai lángot őrizni, míg városról városra jár a váltófutás idején. A futás alatt érintett városokban a nap utolsó fáklyahordozója gyújtja meg a kandelábereket az…..
Böszman 2008.02.29 16:36:25
Bigyóblog Toaster telefon 2008.02.29 13:29:00
A Toaster Phone egy brazil dizájer, Renata Quintela ötlete. Hogyan is működik: a kenyérpirítóba tesszük a mobilt, így töltjük fel a készüléket. Amikor bejövő hívásunk van, a telefon kiugrik, mint a kész pirítós.Via Übergizmo..
Böszman 2008.02.29 15:04:57
Az Eurovíziós dalverseny egy nagy marhaság, ezt eddig is tudtuk, értelmes, és főleg értékes produkciót nehezebben találunk, mint Svájcban humoristát, és ha mégis lenne egy, akkor az biztos nem fog nyerni, mert az új Európában a régi országhatároknak megfelelően szavaznak a…..
Böszman 2008.02.26 20:45:38
Hát már ott elkezdődött igazából... Mondjuk még mindig ők voltak a legjobbak, egyenesen örülök, hogy ők nyerték, és nem az az orosz szépfiú, aki nagyon gáz volt...
(
www.youtube.com/watch?v=enOeXDxP2To)

Egyébként meg ők nem a "vicces" műsorukkal szórakoztattak. Az színvonalasabb volt. Extrémek voltak, nem idióták és "mókásak".

Én is sajnálom az eurovíziót, de a blokkszavazás is probléma, persze. De az kiküszöbölhetőbb mint az emberi hülyeség.
Eső után egyik padra sem lehet leülni, mert vizes. Csak egy apró ötlet és máris megoldódni látszik a probléma. Tekerünk egyet és megkeressük a száraz ülőhelyet.Yanko Design..