Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonoszmanó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
Mandiner blog Szanyi kapitány 2010.04.13 13:31:00
  „Szanyi kampánycsapata nem pihen” - hirdeti az Egyenlítő TV, egy új vírusvideót ajánlva mind a nyolc societasos olvasó figyelmébe. A videót a Miss Sün fémjelezte Demokratikus Hálózat töltötte fel a Youtube-ra, akik valóban gyorsak voltak, az új opus már az első…..
gonoszmanó 2010.04.13 19:37:21
@jan: haha nem ismertették veletek mit akarnak ? de izgi D
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
gonoszmanó 2009.10.12 09:15:48
@bigyibogyo: neked magyarázzam mi az ingyen reklám? te aki a beírásodban is reklámozod magad? Alapvetően nem a kisboltokhoz hasonlítottam hanem a nagyobb cégekhez! Amiről te beszélsz, szerencsére akkor sem kerül annyiba mint a TV reklám stb. Szerintem valamit félreértettél. A többiben igazad van! Az árú vissza témában! Egyébként ez végre egy érdekes téma lehetne csak féloldalas, mert a kiskereskedő szívhatja ebben a történetben a legnagyobbat a vásárló pedig egy rossz szabályozás keretében szívathat. Szerintem a törvényalkotó nem gondolta ezt elég alaposan végig.
gonoszmanó 2009.10.12 09:16:47
@okostojgli: na neeeeeeeeeeeeeee!
gonoszmanó 2009.10.12 09:32:41
@Kes:"8 napon belül eredeti állapotában"
teheát nem kipróbálás után! Érted ugye?
Elképzelhető, hogy a következő szezon rajtjánál újra ott lesz a Szingapúr-balhé főszereplője, a Campos Metá színeiben.A Forma-1-egyik új csapatát az f1-live.com szerint apja, Nelson Piquet is pénzelni fogja, így akadna hely a Renault-csalást kitaláló, de vádalku miatt…..
gonoszmanó 2009.10.10 21:47:43
@Super aGyuri: "Milyen jó tud lenni?" Nem a legjobb autóval jobbnak lenni! Nos igen! Nem kell brazilnak lenni! Vannak új fiatalok és akár a papa nevével is! Amíg Sumi nyomta nem élveztem így a versenyt míg most! Csak nagyon szurkoltam , hogy sikerül neki! Főleg, hogy az eredményei azt mutatták!És annak külön örülök, hogy az apja nem halt bele amikor darabokra tört, de kicsit furcsán sikeredett ez az utódlás!Nekem nagyon megdöbbentő volt ez az egész! Bár ebből a Briattoréból minden kinézek.A sz@r autót és a zsarolást is!
Még mindig parkolás, illetve egy gyors közérdekű informálódás. Oldbear a XIII. kerületben parkolt eddig féláron, ám a kedvezmény misztikus körülmények között mára virradóan eltűnt. Mi ilyenkor a teendő? 2008. február 1-től a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.…..
gonoszmanó 2008.02.01 18:48:53