Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aniko Juhasz Dillon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Ünnepelni jó! Ünnepelhetünk személyes jeles napokat, de közismert ünnepeket is. párban vagy családdal, ismerősökkel vagy rokonokkal, végül is mindegy. Az ünnepek megszínesítik a közösen megélt napokat, jó dolog készülni rájuk, meglepetést szerezni, alkalomhoz illő ételekkel, ajándékokkal…..
El. Na de hol, miért, meddig, hogyhogy?  Tehát röviden Spanyolország legdélebbi részén, egészen pontosan La Linea de la Concepicónban, Gibraltár mellett egyből. Azért, mert ezt terveztük már majdnem 3 éve (ezúton is köszönjük a remek tippet Évikének), és mostanra jött össze, vagyis kapott munkát…..
Na hát igen, múlt hét szombaton (szigorúan a régóta tervezett programjaink előtt) beköszöntött a randa mediterrán tél, és azóta is minden másnap visszatér. Már most látom, hogy nem fogjuk szeretni egymást, mert elég aljas egy dolog. Szerencsére nem tart sokáig, jövő hét elején már itt is hagy…..
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..