Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Equu1N0X

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint tizenegy évvel ezelőtt egy ismeretlen óriási teremtmény megevett egy három méter hosszú nagy fehér cápát. Az áldozatból csak a rá szerelt jeladó maradt, amit az ausztrál partoknál találtak meg. A műszer adatait elemezve és további kutatásokat végezve egy évtizeddel később kutatók egy…..
Egy kutatás szerint összefüggés lehet az RH negatív vércsoport és az ősi idegenek között. A nyomok egészen 35 ezer évvel ezelőttre nyúlnak vissza… A földönkívüliek köztünk járnak, közelebb mint gondolnánk. Egyes tanulmányok szerint ugyanis mindenkinek, aki RH negatív vérrel rendelkezik,…..
Equu1N0X 2020.06.19 18:45:22
@Kékavian: Szia!
Nem a 0-ás vércsoporton van a hangsúly.Az Rh negatív vércsoporton belül is lehet A B AB és 0,úgy mint az Rh pozitív esetében.
Hopkinsville-tól (Kentucky állam, USA) tizenhárom kilométerre északi irányban, a 41. számú műút mentén fekszik egy kis település, név szerint Kelly. 1955. augusztus 21-én, szombaton este hét és tíz óra között került sor arra a különös incidensre egy farmon, nem egészen egy kilométerre Kellytől,…..
Bizarr lény jelent meg egyik este egy indonéziai lakásban. A lakás tulajdonosa azt mondja, szárnyai és négy csápja volt, nagyon megijedtek tőle. Szárnyai és négy csápja volt annak a titokzatos állatnak, amely leginkább valamilyen földönkívüli lényhez hasonlít. Az indonéz férfi, aki a lakásában…..
A mai napig vannak országok, ahol nemcsak hisznek a boszorkányságban, hanem üldözik is azt. A boszorkánysággal vádolt emberek felkutatása, megkínzása és meggyilkolása nemcsak a sötét középkor barbársága, hanem még napjainkban is előforduló jelenség azokban az országokban, ahol a babonaság nagy…..
Képzelet vagy Valóság? A naga 2019.02.11 10:44:26
A hindu és buddhista mitológiában a naga, egy részben ember, részben kígyó testű, erős, jó megjelenésű félisten. A Nága-lókának, vagy Pátála-lókának nevezett földalatti királyságban élnek, amelyben egymás hegyén-hátán találhatók a drágakövekkel díszített mesés paloták. Más feltevések szerint ezek a…..
Meglepő hír járta be a világsajtót - pár évvel ezelőtt - egy Irakban felfedezett különös óriáspókfajtáról. Az idehaza szinte meg sem említett érdekességet sokáig még a legkiválóbb szakemberek is óvatos kétkedéssel fogadták, így majd egy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy elhiggyük az iraki…..
A mellékelt fotókat egy számítógépes kamera készítette. A képeken látható lakás tulajdonosa többször is rendellenes jelenségeket tapasztalt otthonában, gyakran érezte valaki jelenlétét. Egy alkalommal, mikor elment otthonról, több órán át bekapcsolva hagyta a webkameráját, hogy a szobáját filmezze,…..
Equu1N0X 2018.10.17 23:02:25
@white dragon: Ki tudja kik vagy mik ezek,ha tényleg léteznek? Lehet,hogy van sok olyan létforma a közvetlen környezetünkben, amikről nem tudunk,pusztán azért,mert a mi érzékszerveinkel nem tudjuk észlelni őket.Ez kicsit olyan,mintha egy vak embernek próbálnád elmagyarázni a zöld színt,te tudod milyen mert látod,de egy vak nem tudja elképzelni sem ,mert nem tudja mi az,hogy látni.
Backcountry – kanadai horrorfilm, 2014.  Rendezte: Adam MacDonald Szereplők: Missy Peregrym - Jenn Eric Balfour - Brad Nicholas Campbell - vadőr Jeff Roop - Alex Azt mondják, a legjobb regényeket az élet tudja írni, de néha megtörténnek olyan hátborzongató események is, melyek filmbe illőek.…..
Equu1N0X 2017.06.29 19:20:20
Képzelet vagy Valóság? A kentaur 2017.05.02 18:14:28
A kentaur a fantasztikus állattan legharmonikusabb teremtménye. Ovidius kéttestűnek nevezi az Átváltozásokban, ám könnyen megfeledkezhetünk kétneműségükről, s feltételezhetjük, hogy a platóni ideák világában a lóhoz vagy emberhez hasonlóan, a kentaurnak is van archetípusa. Évszázadokba telt, míg…..
A 15. században élő emberek szerint a boszorkányok képesek voltak arra, hogy péniszeket tüntessenek el. Néhányat állítólag meg is tartottak és zabbal etették őket. Akkoriban a férfiak irracionálisan rettegtek attól, hogy legféltettebb testrészük veszélyben lehet. A kasztrációs félelem előtt a…..
Las Vegas – Lelőtte a híres hegyi embert, Bigfootot, vagy ahogy nálunk hívják, Nagylábat, egy texasi férfi, akit azóta már Bigfoot-vadászként emlegetnek. Rick Dyer (36) évek óta vadászott rá a hegyekben, de állítólag csak másfél éve sikerült leterítenie.  De nem csak egy hatalmas hímet sikerült…..
Equu1N0X 2017.01.26 19:45:04
@szczgvtr: Ez a tévében is benne volt,ott azt mondták,hogy ez a vadász már 2008-ban is bejelentette,hogy lelőtte a Nagylábat de gyorsan kiderült a csalás.2014-ben ismét előállt ugyanezzel.Na vajon mennyire lehet neki hinni?
Valami olyasmit is mondtak,hogy a DNS-e azért se nem emberi se nem állati,mert ez egy gumibábu.De egy gumibábunak nem lehet DNS-e,mivel az csak az élőlényeknek van.Szóval nem nagyon értem én ezt az egészet. :)
Már Zala megyében is lencse végre kaptak egy borzasztó lényt. Szabolcs gazda nem ijed meg árnyékától, hiszen sok mindent látott életében 65 évesen. A meglepődés azonban még nála is kiütötte a biztosítékot, amikor a dimbes-dombos Zala megyében, konkrétan Türje falvacskában a szőlős gazda meglátta a…..
Sok embernek van sötét szeme. Ez önmagában még nem jelent semmit. Előfordul, hogy valakinek annyira sötétbarna vagy annyira sötétkék a szeme, hogy egy bizonyos szögből nézve egészen feketének tűnik. Ám a FEKETE szemű emberek, akikről most szó lesz, teljesen más értelemben sötét szeműek. Állítólag…..
Michael Crichton: A 13. harcos című regénye szolgált alapul az azonos című, világhírű film elkészítéséhez. Michael Crichton – aki olyan híres filmek regényváltozatait írta, mint a Jurassic Park, a Kongó, A gömb vagy a Zaklatás – ezúttal a 10. század elejére repít minket egy primitív, vad…..
Japán partjainál egy búvárcsoport rejtélyes kőtömböket látott meg a tenger mélyén. A Yonaguni sziget partjainál, kb. 25-30 méteres mélységben található építményekről teljes bizonyossággal állítható, hogy nem természeti jelenségek, emberi munkával készültek. A legnagyobb nagyjából 73 méter hosszú, 25…..
2011 januárjában az argentínai Santa Fében érdekes videót rögzített egy anyuka. A hölgy – egy bizonyos Silvia –, kisfiát, a kétéves Benjamint vette filmre.         Az anya állítása szerint többször hallották, hogy a kisgyerek játék közben valakivel beszél. A család máskor is megfigyelte…..
Dél-Afrikában széles körben elterjedt hiedelme van a Tokolosh (Tokoloshi, Tikaloshe) nevű lénynek. Állítólag xhosa eredetű a róla szóló történet, de igazából minden afrikai folklór ismeri, a zulu mitológiához is tartozik, bár néhol hilinek, máshol gilikangonak nevezik. Mi is…..
Az Alien-filmek formájával rendelkezik az a valami, aminek csontvázát egy brit férfi talált a mosogatója alatt. Igazi csemege az ufó-hívőknek.     Kevin Rea a csapot akarta megszereltetni, amikor rájött: sokkal nagyobb a baj a konyhaszekrényben, mint azt először gondolta. A…..
Equu1N0X 2015.10.10 11:20:18
  Ezek a furcsa jelenségek jelentek meg szerte a világon az elmúlt pár napban. A képeken jól kivehető, ahogy a fénysugarak a semmiből jelennek meg Olaszországban, Floridában és Mexikóban. Ki, mit gondol, mi lehet ez?     Forrás: adatlistazo.hu..
Bizonyára Önök is olvastak, hallottak már a „vén banyáról”, aki általában gonoszként jelenik meg a mesékben, filmekben. Ha hiszik, ha nem, vannak emberek, akik találkoztak is a Vén Banyával, aki vicsorog, meredten bámul, húzgálja a hajakat, fojtogat, és egyéb módon ijesztgeti áldozatait.  Mi is az…..
Equu1N0X 2015.04.09 20:34:03
@Azazella666: Én azért kíváncsi lennék a véleményedre.Egyébként lényegében nincsenek is démonok,mert ők is angyalok vagy legalábbis azok voltak,ha a bibliát vesszük alapul.Lucifer is egy arkangyal és én úgy tudom,hogy azért száműzték a mennyből,mert nem volt hajlandó tisztelni és szeretni az embereket.Ugyanis megvetette őket amiért háborúznak,ölik egymást meg mittudomén.
Equu1N0X 2015.04.12 13:33:56
@Azazella666:Szóval ez jött le neked,hogy én jófiú vagyok és templomba járok. :)
Hahaha,ha ismernél ezen jót nevetnél te is.Voltam sátánista,késsel karcoltam magamba feliratokat,temetőbe jártam éjszakánként,imádkoztam a Sátánhoz meg hasonlók.De ez csak ilyen tinikori baromság volt,így lázadtam a világ ellen :) Meghát elég szar gyerekkorom volt,biztos az is rátett.
Egyébként jógázom csak nem minden nap.Az agykontroll nekem jobban bevált.De azért köszi a tanácsot.
Különösen agresszív poltergeist tart rettegésben egy fiatalembert az angliai Horshamben található otthonában. A dühös, azonosítatlan és szokatlanul erőszakos szellemlény egy erdei túra óta már nem csak a természetben keseríti meg az áldozat mindennapjait. Nemrég a fák árnyai közül egyenesen a…..
Equu1N0X 2015.04.05 11:02:04
@Csiribusz: Igen,annak szántam. :)
Az internet térhódítása előtt vajmi keveset tudhattunk a Földön kívüli életről. Ám mostanában egyre több különös kép és videó lát napvilágot. Összegyűjtöttük a 10 legfurcsább dokumentált lényt. 1, A hátborzongató louisianai szörny 2010. december 10-én az NBC 33 csatorna különös videót közvetített.…..
Equu1N0X 2014.12.24 09:30:15