Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akitiltott52

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a szeánszot Lilu vezeti fel ismét, bűrgatya, szürke bokacsizma, és aszongya, hogy betlehemi prömier lesz, mintha a Gerbeaud teraszán ülne valami havernővel, és a Madách műsoráról beszélgetnének. Az összefoglaló első részében a betlehemezésre készülő lakókat látjuk,…..
Akitiltott52 2014.12.26 22:02:49
Akitiltott52 2014.12.26 22:03:40
Karácsony első napján arra ébredtem, hogy szenteste azzal feküdtem le, hogy az ünnepnapok alatt nem foglalkozom politikával, megpróbálom kizárni az életemből az egész éves mocskát, szennyét ennek a közéleti fertőnek, ami körülvesz. Nem sikerült. Tegnap este ugyanis, a szeretet…..
Áldott békés Karácsonyt, bejgligőzös jó reggelt, kajakómás másnapot és VV7 hogyvoltban gazdag napokat mindenkinek! Egészen tegnap estig nem tudtam, hogy mi hiányzik a szentestékből, amíg a nagyim által kényszeresen belém szuszakolt zserbóba oltott ponty szelettől, 7,8-as…..
Sokadjára bizonyosodott be, hogy a villába bezártan, mindenféle visszajelzés és impulzus nélkül élő villalakók teljesen elveszítik realitásérzéküket, és saját maguk szerepet, fontosságát tök másként értékelik, mint a tévénézők. VV Reni például az utolsó pillanatig…..
Akitiltott52 2014.12.24 10:25:12
@Brix:Te lehet,hogy rokona vagy ennek nőnek sem nevezhető lénynek.Én a sráca helyett utoljára jól elverném,mert hiszen nem csak kézzel lehet valakit bántani lásd ezt a majmot,undorító féreg volt a villában.De neked biztos tetszett majd szedesd le a hályogot a szemedről,vagy tagadd le,hogy a rokona vagy.