Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silverstonia

4 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a mai adást vezető Anikót elkezdték kínosan hosszú ideig beszéltetni a szerkesztők, szerencsétlen meg látványosan küszködött, hogyan csalja az időt a semmiről beszéléssel, akkor már éreztem, hogy rohadt nehéz dolgom lesz, mert valószínűleg a mai anyagban kevés volt a kraft, olyan kevés, hogy…..
Silverstonia 2016.11.06 12:20:06
@Cérnahuszár: de szerintem azert, mert tanuloszobat csinaltak a sufnibol. Es ez lehet csak az iskolahetre igaz.
Silverstonia 2016.11.06 13:16:52
@etikette: JA. AKi meg nyer, azt akár a Marsra költözős Nasa programba is el lehet küldeni.
Silverstonia 2016.11.06 13:29:53
@mentolos lecsó: Hát nem így működik ma minden? MEgtisztítjuk kis földünk a saját szennyünktől. a VV galaktikus szemét.
Anikó nosztalgiázik, náluk is volt iskolahét, zárójelben ő nyerte, zárójelben meg én tenném hozzá, hogy tavaly Tündérfalvi Szűzpecek Fanni lett a legjobb, látom magam előtt a Hall of Fame VV-s különkiadását, az iskolahét nyerteseinek arcképével, van mire büszkének lenni, kedves Anikó.  Papi és…..
Silverstonia 2016.11.04 22:55:51
@Mók_Ica: Lehet... De ez ebben az esetben említesre se melto az atlatok a sorok mögé szintű kifejezesek utan....
Lehet atti betűtésztára gondolt.
Még mielőtt rákanyarodnánk a bolond iskola hétre, még kapunk egy istenes adagot a vasárnapi buli morzsáiból. Azzal nyitunk, hogy Tivy és Dzsina a zuhanyzóban nyektetik egymást. Mondanám, hogy vicces, amint egy Etióp falunak elegendő vízmennyiséget elpacsálnak a faszba, de nem az. Engem nem is a…..
Silverstonia 2016.11.02 16:08:50
@hereverő heverő: Ja, valszeg arra számított a pasi, hogy tudják, és akkor benyögi "hogy NA, bezzeg ezt igen...". De még ezt se. Egyébként én se tudtam.
@mentolos lecsó: akkor inkább harry pottert kellett volna kérdezni. Az még bele is fért volna, mint anyag....
Ma Bencét kapjuk, aki megint istenesen (érted?!? Bruhahaha!!! ikszdé ikszdé XD) odateszi magát, mert szóviccekben irtó jó a csávó, de legalább addig se Anikót kell néznünk. Mai kérdésünk: Mi a fasz lesz most Evelinnel, meg Somával? Mi lenne, semmi. Mire Soma szabadul, a csaj már rég túl lesz tíz…..
Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos,…..
Silverstonia 2016.10.28 09:08:40
@Cérnahuszár: SZerintem is olyasmi volt. En is befeszülnék, ha nem tudnék egyedül wcre menni, neha eygedül leülni, pláne, hogy most már a szabadság (nem feltétlenül Tivy jellemben mondva) tényleg kb az, hogy le tud valaki ülni a sarokba egyedül max a csöndes kamerák társaságait elviselve. Plusz, én azt is szarul viselném, ha tetszik egy fiú, akinek egy másik csaj tetszene, és folyamatosan hallgatnom kéne, hogy mennyivel szívesebben lenne mással. Mert Soma ezt biztos jó sokat hangsúlyozta, hopgy Vivi egy kolonc a nyakán... Tuti frusztráló....
Silverstonia 2016.10.28 14:42:12
@hannamontanna: Szerintem inkább az ismertségért mennek. Hogy menők legyenek. És persze, szeretnék megnyerni a pénzt is. Szerintem bemennek, azt mondják én ilyen vagyok, olyan vagyok, így kurvajó a világ, ajhogy én látam, ha meg nem akkor baszódj meg. De azt hiszik, hogy végig tudják csinálni ezzel az ilyenolyan vagyokkal. AZtán egyszercsak teljesen szétesnek, és lövésük nincs, hogy milyenek, és összevissza sírnak meg félnek meg fájnak. Szerintem nem gondolják végig, mire vállalkoznak. Különben tényleg csak Attila és Alekosz szintű pszichopaták meg robotok mennének be. Hisztizni ér, ha szar,, aztán, hogy hogy esik le kint... az tök más kérdés.
@etikette: Lehet infair lenne. De megbűntették???
Volt ma szembesítés, Papi megtúráztatta ruhán keresztül Micit, sőt, metált is szólózott annak nemiszervén. A lánynak egyébként meggyőződése, hogy neki csak azért kell elvégeznie azokat a feladatokat, amiket a többiek is elvégeznek, mert pikkelnek rá a többiek. Tivy pedig megfejti a divat lényegét,…..
Silverstonia 2016.10.23 16:14:33
@Biriksz_Krokiksz!: Szerintem is! És nem nagyon van más Somának: Dina kiesett- és lórira startolt végül-, Zsófika is out, Micinek kisfiú, Vivien meg egyrészt nem jön be neki, másrészt, ha neki egy kicsit is engedne, akkor szerintem a lany levakarhatatlan lenne, még erőszakosabb.... Ginanak is kisfiu, bar nala ha evelin kimenne, szerintem beprobálkozna, de egyelőre, ha nyitna felé, szerintem félne Evelin bosszújától, hogy kikaparja mindkettejük szemét. ÉS evelinbe fektetett energiát, és két szék közé esne a pad alá. Szerintem egyebkent Gina olyan mint Dina, csak okult az elődje hibáiból a tvben, és hát nagyon szar helyzetben került be, nem nagyon engedheti meg magának, hogy ellökjön bárkit is.. Szerintem, ha Gina egy kicsit is erősnek érezné magát nagon szarkeverő lenne. Kicsit talán Zsu 2.
Silverstonia 2016.10.23 16:34:51
@Biriksz_Krokiksz!: igaz, ez a tivi dolog... Nekem ebben a micis beszelgetesben olyan aggresszívnak tűnt. Talán nem annyira labilis, mint Zsu... Kivancsi vagyok, hogy fog viselkedni, ha kivalasztjak...Nem tudom, hogy lesz-e ideje megerősödni a villában, és kinyitnia a csipajat.
Silverstonia 2016.10.23 17:03:10
@Cérnahuszár: 8 az öfi és 9 a kivalasztas
Azzal kezdünk, hogy az indiai vendégeknek honvágyuk van, legalábbis a szerkesztők szerint. Hogy ezt feledni tudják, az animátoroknak tradicionális indiai táncestet kell prezentálniuk. Az animátorok a feladat felolvasása alatt láthatóan bútolják az információt, Zsolti, aki most bármixer, viszont…..
Silverstonia 2016.10.01 21:17:17
@Cimili: Szerintem nagyjából érti, ha beszélnek hozzá, de csak pár dolgot tud mondani magyarul. Akikkel én találkoztam és itt élnek, a legtöbben így nyomják.
Azt amit a villában mondtak nekik baromi lassan, mint a hülyéknek, azt biztos értették.
És valszeg nem életük első bundáskenyere volt...
Silverstonia 2016.10.01 21:29:14
@Cseszlovák Gyurmafilm:
Hát, Atti lángosa... Lehet valoban csak a sajtot ették volna le rola...
Ami nagyon megnehezítette az összes diétát az az volt, hogy kb. 2 évvel ezelőttig nem ettem zöldségeket. Ez így nem igaz, mert ettem krumplit, hüvelyeseket, főzelékben spenótot, meg ha nagyon el volt dugva a zöldség, akkor azt is. De nem szerettem. És mivel elég makacs ember vagyok,…..
Szóval a főiskola utáni első nyáron jött az ötlet, hogy menjek a Caminora. Aztán kiderült, hogy az egyik munkatársam is tervezgeti, hogy menjen, úgyhogy elhatároztuk, hogy együtt megyünk. 172 cm vagyok, abban az időben nagyon durva súlyom volt, 90 kg. :( Három dokihoz is elmentem,…..
Az ételről nem lehet leszokni. Most itt a nyár, hát a fagyi az mindennek a csúcsa.  Én is, mint mindenki, aki a súlyával küzd mindenféle diétát kipróbáltam. Én rájöttem arra, hogy a jojó effektusra keményen hajlamom van, ezért nem csinálok nagyon kevés kalóriájú…..
30 éves vagyok, bár a mai napig gyakran 22-nek néznek, viszont mostanság már nem szokták elkérnie a személyimet, ha alkoholos italt kérek egy bárban. De mindig úgy járok buliba, hogy magammal viszem a személyim, ha mégis igazolni kéne, hogy nagykorú vagyok. :D Egyáltalán nincs…..
Na, párválasztunk ma este, mondja az agyagból összepakolgatott rémember a csuklóján két órával, ezt baszki magyarázza már meg valaki. Mer’ fussa? Nem bízik az egyikben? Vagy miért? A tisztást, ahol a felkonfokhoz beáll, lassan jobban ismerem, mint a debreceni Csapó utcát, pedig…..
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Silverstonia 2015.02.08 22:02:56
Most, hogy a magyar közbeszéd legfontosabb szava a geci lett, elég nagy bajban van Fannika: ha Simicska Lajos élő adásban önti a szart a miniszterelnökre, akkor mégis kit érdekel, ha a villában egy műszempilla mögé bújó nő úgy káromkodik, mint Tourette-szindrómás kocsis.…..
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..