Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Montezuma13

0 bejegyzést írt és 285 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
Montezuma13 2015.04.19 00:56:38
Talán nem ártana kicsit más módon is értékelni a tegnapi, vagy tán már tegnap előtti párválasztón történteket. Sokan, köztük Gólem is azt hangoztatja, hogy ez egy taktikai játék, és éppen ezért a taktikázás vagy közkeletű szóval a "tematikázás" (a'la Naomi), mindent felülír, mert ez, és csakis ez ami fontos, ez az első számú szempont. Na, ez az amivel én egyáltalán nem értek egyet. A taktikázás nem egyenlő az aljassággal, a gerinctelenséggel. Ezek közé tisztességes ember nem tesz egyenlőségjelet. Pontosan úgy nem érek egyet ezzel, mint azzal a felfogással sem, hogy a cél szentesítené az eszközt. Sok mindent meg lehet persze tenni azért, hogy egy játékot valaki megnyerjen, de milyen ember lehet az, aki ezt aljas, gerinctelen, jellemtelen módon teszi, milyen ember lehet, aki mindenkin képes átgázolni a pénzért? Milyen ember lehet az, aki minden jellemtelenségre hajlandó ezért? Szerintem az ilyen ember, pontosan ezért a mentalitásáért, nem érdemel semmit csak megvetést. Persze akár meg is nyerheti a főnyereményt, de ettől függetlenül nem marad más, mint egy ócska emberi hulladék, egy undorító fehérjehalmaz.
Pjotr noha idáig is elkövetett pár olyan dolgot, ami nem éppen jellemességről tanúskodik, de alapvetően nem lépte át azt a határt, amiért őt el lehetett volna ítélni. Egészen az utolsó párválasztóig. Most azonban emberileg, erkölcsileg végképpen leszerepelt és nem maradt más belőle, mint egy aljas jellemtelen kis pondró. Persze ugyanez vonatkozik társára Mariannára is.
Megdöbbentő, hogy Péter mivé alakult át az elmúlt hetek alatt. Apolka úgy látszik magával vitte haza, Péternek a gerincességét, jellemét, szinte minden pozitívnak mondható emberi vonását. Ami pedig ott maradt a Hotelben az nem más, mint egy torzó, egy külsőleg embernek látszó köpedelem.
Még egyszer leszögezném, amivel kezdetem, a taktikázás nem egyenlő a jellemtelenséggel, a gerinctelenséggel és az aljassággal.

Nem véletlen és nagyon találó sixx mai posztjának a címe: "Gennyládák"
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
Montezuma13 2015.04.17 17:27:33
@Morfologista: Ami Snezit illeti igazad van. Azonban Snezi nem volt olyan okos játékos, mint amilyennek megpróbálta beállítani magát. Gyenge volt. Ha egy kis esze lett volna, akkor a párbaj előtt volt egy egy olyan lehetőség a kezében, amivel akár ő maradhatott volna bent Mariannal szemben. Az "utolsó" vacsoránál neki nyíltan, mindenki előtt ki kellett volna jelentenie, azt az igaz tényt, hogy Mariann Barbit ajánlgatta neki párbaj ellenfélnek. Kétlem, hogy ezek után Barbi Mariann mellé állt volna. Ezt ziccert is kihagyta.
Montezuma13 2015.04.17 20:57:50
A mai párválasztó valóban érdekes lesz (lehet). Szerintem 2 kulcsfigurája van a mai párválasztónak, Tina és Mariann.
Mariann abban dönt, hogy megkeveri a dolgokat vagy sem. Ha Loki mellett dönt, akkor minden a szokásos mederben folyik majd, de ha Pjotr mellett teszi le a voksot vagy netán Bencét választja, akkor bizony abból nagy felfordulás lehet. Előbbi esetben Pjotr és Loki között beindulhat egyfajta harc. Annak azért kevés esélye van, de nem lehetetlen, hogy Bence mellett dönt. Bence utalt is rá Tinának, hogy létezik egyfajta terv, amikor nem őt választaná ha őmellé áll Tina. Szerintem régi párjára Mariannra gondolhatott, de elképzelhető az is, hogy szőke Barbira gondolt, abban az esetben, ha Mariann Péter mellé áll és szőke Barbi meg Bence mögé. Később azt mondta Tinának, hogy nyugodtan álljon mögé, mert az a lány akiről beszélt nem fog mellé kerülni. Ez azt is jelentheti, hogy minden marad a régiben, azaz Mariann/Loki marad.
Ebben az esetben Tinának döntő szerepe van és saját maga dönt saját sorsáról. Ha van esze, bent marad, ha nem kieshet. Ha Bence mellé áll, akkor bent marad, ha Gyula mellé kieshet. Ha Bence mellé áll, akkor PornósBarbi esik. Pornós csak véletlenül maradhat bent, abban az extrém esetben, ha ő választ utoljára és lesz olyan srác, aki mögé nem jutott lány. Ha bármelyik lány oda áll, ahová a pornós, vagy a pornós áll oda ahol már van egy lány, akkor PornósBarbi kiesett, mert láthatóan egyetlen olyan srác sincs, aki pornóssal össze akarna kerülni.
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Montezuma13 2015.04.17 01:17:46
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan:
Egyetértek. Minden újonnan bejövő Ivar Nórit akarja kirakni. Csak azt nem értem miért? Én sem kedveltem az elején, de komolyan mondom már kezdek vele szimpatizálni, mert annyira és annyian leértékelik, és mindig őt akarják kitenni a hotelból, pedig szerintem ő egy komoly lehetőség bármelyik srácnak. Kérdés, hogy ez a Gyula nevezetű felismeri ezt vagy sem. Ők ketten ha használnák a józan eszüket, akkor sokáig eljuthatnának, hiszen nincs olyan srác, aki Nórit választaná és mögé állna (sem benti, de újonnan bejövő sem) és szerintem nincs olyan lány sem, aki Gyulát választaná párnak (sem benti, de újonnan bejövő sem). Ezért lenne nyerő az ő párosuk, ha kitartanának egymás mellett. A surranópályán befuthatnának.
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
  Gólem a parton, a kamera a homokban, az Éden Hotel lakói egy pokoli társasjáték résztvevői, mondja, de ezt ő maga sem gondolja komolyan. Jó, azt mégsem mondhatja, hogy egy bolondokházával kevert bordélyba zártunk pár paranoiás agyhalottat, illetve lehet mondta, csak nem ez…..
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Montezuma13 2015.03.24 23:32:20
@ÉH3sZ: Szerintem azt másra értette. Elképzelhetetlennek tartom, hogy (B)rutálisan (E)lsorvadt (A)gyat válassza.
  Hoppá, hoppá, hoppá, Gólemet már másodjára eresztették le a hegyről, csak aztén nehogy eltévedjen a pálmaliget tökegyforma fái között. Odabent nagy a tanácstalanság a színes borítékok végett, de nem is ez a lényeg, hanem az egyre idegesebb Milán, aki értetlenkedésével…..
  Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács…..
Montezuma13 2015.03.12 21:52:18
@furmintszaraz: Hát ez érdekes lenne, mert mi van ha minden lány egy fiú mögé áll be. Akkor az egy fiú eldönti kit választ a többi kiesik és vége a játéknak?
Ez persze egy nagyon szélsőséges eset, de elméletileg ugyebár előfordulhat.
Ezt előre megbeszélik, vége a műsornak meg van a győztes, aztán a 20 milliót elosztják és mindenkinek jut kb. 2 millió és nekünk sem kell nézni a műsort. :-)
Gyásznap volt a vellában, amikor az ex-villalakók kiköltöztek, és nemcsak a szívfacsaró Robinett románc miatt, hanem azért is, mert mostantól újra az unalom posványába fullad a villalét. Jó hír, hogy már csak 2 napot kell kihúzni. Az előző esti bulika utózöngéivel nyitunk,…..
Montezuma13 2015.03.01 00:56:55
@sui.generis:

" de Szabit kizárólag az hozta játékba a végére, hogy Majkáék kipécézték, és tudatosan nyírták, amiért a nézők meg is büntették Okit is, őt is...."

Hát ez nem egészen így volt. Szabolcs és Majka nagyon jóban voltak egészen végig. Majka Okival is jóban volt. Azonban Oki valóban nem csípte Szabolcsot és Majka volt az, aki végig együtt tartotta ezt a hármast. Ő volt az, aki a Szabolcs és Oki közti konfliktusokat elsimította.

Szabolcs pedig meglátásom szerint azért nyert, mert Majka és Oki tábora (rajongói) ugyanabból a körből kerültek ki és így a szavazataik megoszlottak. A párbajok során magasan Majka érte el a legnagyobb szavazatszámot (Lorenzo ellen).
Laci szemet vetett Attila nadrágjára, amelyet egy kockázatos akció során igyekszik lenyúlni, miközben néhányan őszi legyeket megszégyenítve kókadoznak a kanapén. Először párnapajzzsal felvértezve ront rá a zuhanyrózsával támadó, gatyáját „spártai harcosként”…..
Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej…..
Erről van szó, kéremszépen. Amikor már csak a végtelenített csicskag*cizés, meg Komisz kényszeres faroklóbálása töltené ki a műsoridőt, fel kell tuningolni a vellát néhány recyclingolt arccal, és máris jön a szerelmes turbékolás, a taktikázás meg a manipuláció, ahogy az a…..
Montezuma13 2015.02.26 17:14:44
Írták, hogy Lacit Anett és a többiek úgymond "lebuktatták", hogy Edinához fűződő érzelmei nem valósak.
Bevallom nem kedvelem Lacit (bár a többieket sem, Denisz meg egyszerűen irritál), de ezt a fenti állítást nem tartom megalapozottnak. A férfiak többsége már gyerek kora óta úgy van nevelve, egyfajta elvárásnak megfelelően, hogy érzelmeit nyíltan nem mutatják ki és könnyezni is csak a legritkább esetekben szoktak. Persze vannak érzékeny lelkületű srácok is, lásd Robin, de ezek igen ritkák. Itt jegyzem meg, hogy Robint kisgyerek kora óta kizárólag az anyja nevelte, nem volt előtte férfi példakép, ezért válhatott ilyen érzékennyé. Azonban Lacira ez az érzékenység nem nagyon jellemző, sőt inkább egyfajta macsó mentalitást tapasztalhattunk nála. Az Edinával való párbaja után azonban könnyezve, zokogva jött vissza és sokáig szinte nem is tért magához. Nem hiszem, hogy olyan nagy színészi képességekkel rendelkezne, hogy ezt képes lett volna produkálni. Érdekes, hogy Denisz Fanni elvesztése után ilyen külsőleg látható érzelmeket nem mutatott. Persze ezzel nem feltételezem azt, hogy akkor ő nem érzett semmit Fanni iránt.
Tehát Laci érzelmeit Edina iránt valósnak vélem és nem hiszem, hogy ez csak egyfajta szerepjáték lenne a részéről. Az persze már más kérdés, hogy ezek a villán belüli érzelmek a kinti világban is folytatódnak vagy sem, hiszen bent a hosszú összezártság miatt kialakulhatnak ilyen érzelmek, amik később a kinti világban lassan elhalványulnak. Ezek persze minden érzelemre vonatkoznak, a pozitívakra és a negatívakra is. Hiszen sok esetekben apróságokon a kinti világban az emberek könnyedén átsiklanak, itt bent a VV-ben, pedig szinte nincs olyan nap, hogy ne lenne hisztérikus veszekedés valami miatt. Azonban a benti érzelmek java részét én valósnak tartom, így Laci érzelmeit is Edina iránt.
Montezuma13 2015.02.26 17:21:10
@lukacstoncsi: Igen, Okit nagyon sajnálom. Tehetséges srác volt, remek kézügyességgel. Egyszer a műsor során a nővére megmutatta milyen kisplasztikákat készített korábban. Azt kell mondanom remek volt. Elpazarolta a tehetségét, mert nem azzal foglalkozott, amihez adottsága volt .
Montezuma13 2015.02.26 17:25:23
@NE SZÓJJÁBE...UTÁLJ MINDENKIT EGYFORMÁN!:

Ezt az Éden Hotelt nem értem. Eddig nem láttam egyet sem, most bele-bele néztem egy részbe, de nem tudtam rájönni, a játék menetére, mi a cél, mit kell elérni, mik a szabályok. Gondoltam megnézem a tv2 honlapján, de ott sem találtam semmi leírást. Így elég érdektelennek és érthetetlennek tűnik az egész.
Az utolsó hétbe léptünk és rutinos VV nézők már tudják, hogy a műsor ilyen tájt leledzik a moslékos vödör legalján. Már nem segít a konfliktusok bejátszása, nem segítenek a szabadtéri programok, sőt még az se segítene, ha valaki a csillárról lógva hányná telibe a…..
Ahogy Lilu a nézőket, úgy én is tengermély tisztelettel köszöntöm az olvasókat. Elfogulatlan reggelre virradtunk. A lakók egészen a szakadékig hajtották a bulibuszt. Lesz itt sírva vigadás, paréj részegség, könnyes búcsúzkodás és véres végrendelkezés. Az utolsó hétre se…..
Montezuma13 2015.02.24 23:53:45
@vastyúk is ..: Szia! Hát csak a végjátékra jöttem vissza. Bevallom mostanában nem nagyon néztem.
Montezuma13 2015.02.25 00:01:18
@kamilla123: "És a végén nyerjen Robin. Lacival szemben Robinnak kevesebb esélye van a döntőben, mint Denisszel szemben szerintem. "

Robin szerintem mindenképpen megnyeri a döntőt. (Nekem már a játék kezdetén ez volt a tippem.)

Azonban ha igaznak fogadom el, amit írsz, akkor abból az következi, hogy a Denisz/Laci párbajt Laci nyeri.
Azt hittem, hogy egy keddi adás nem lehet izgalmas, mert ugye mi a tököm történhetne kedden. A kiválasztás lecsengett, egyre kevesebben vannak, azok is csak zabálnak, meg alszanak, mint az a bizonyos proverbális bunda. Már amennyiben a bunda alszik, de ebbe most ne menjünk bele. Szóval…..
Montezuma13 2015.01.28 19:01:18
Ez a VV7 egyszerűen borzalmas. Ilyen fokú gyűlölködés egyetlen más VV-ben nem volt tapasztalható. Szinte mindegyik játékos fröcsög a gyűlölettől. Ez alól az egyetlen kivétel talán Robin. Ő az, aki még valamennyire ember tudott maradni. A többiek acsargó, vicsorgó sakálok, akik legszívesebben átharapnák egymás torkát. Azonban mindennek meg van az oka és a kiinduló pontja. Honnan és kitől eredeztethető ez a gyűlölet cunami?
A kiindulópont Zsu beköltözése volt, ő ellene irányul és aki elkezdte az még mindig a villában trónol, ő Fanni. Ő volt az, aki a legerőteljesebben utálta és támadta Zsut már a kezdetektől fogva. A miértre is egyszerű a válasz. Ha létezik alfahím, akkor létezik domináns nőstény is. Fanni ennek képzelte magát egészen Zsu beköltözéséig. Körülötte forgott szinte minden férfi. Aztán beköltözött Zsu és ő benne egyértelműen vetélytársat látott, mert bizony Zsu felvette vele a versenyt kinézetben, sőt szerintem jobban is nézett ki, mint Fanni. Ekkor Zsu kirekesztésével, amiben Fanni kulcsszerepet játszott, kezdődött meg a gyűlölködés a villában. Páran ebben erőteljesebben vettek részt (Reni, Denisz, Maci) mások kissé visszafogottabban, de Fanni vitte a prímet.
Aztán Dani Zsu mellé állt és így máris két részre, két csapatra oszlott a villa.
Azonban a kiinduló pont ill. a gyűlöletkeltés eredendő "ősanyja" egyértelműen, a véleményem szerint pszichopata, Fanni volt.
Montezuma13 2015.01.28 20:03:43
@zabiela: Természetesen összeveszések, viták nem csak itt, más VV-ék során is történtek. Azonban ebben a VV7-ben az első permanens gyűlölködés és szervezkedés egy másik játékossal szemben akkor és abban az esetben történt, amit megemlítettem.
A Szuperkontentet termelő iskolahét véget ért, Dennis lett a kiválasztott, viszont az paréj lerészegedésbe és a tanárok vegzálásába torkolló bankettről eddig egy szó nem esett, de még Dennis kiskorúvá degradálása sem kapott egy ötperces bejátszót, így most jó szerivel ezek…..
Montezuma13 2015.01.27 11:29:17
Már korábban felfigyeltem Fanni nagyfokú egoizmusára és ezért megnéztem a pszichopaták és szociopaták viselkedésének tüneteit a wikipédiában. Meglepődve tapasztaltam, hogy Fanni ill. a róla ismert információk alapján, a kórosan torzult személyiségű emberek leírásának prototípusa lehetne. Nézzük a fent említett személyiségtorzulások leírását a wikipédiából:
„A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulál és kihasznál, úgy, ahogy az emberek többsége egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ. A szociopata gyakran agresszív, nem érez empátiát (bár megjátszhatja), szégyent vagy megbánást a visszaélései miatt.
A szociopaták legnagyobb gyengesége, hogy nem tudják magukat különféle érzelmi helyzetekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek következtében általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Rosszul viselik a monotóniát, hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra, ami felelőtlenséggel párosul. Hazudozók, manipulálják a többieket, nincs lelkiismeret-furdalásuk, gyenge az emocionális életük, érzéketlenek, impulzívak, azaz csekély mértékben képesek kontrollálni viselkedésüket. Azt a tényt, hogy csak saját céljaikat követik, legtöbb esetben jól tudják titkolni vagy a gyanakvást elaltatni. Gyakran csak a közvetlen környezetük van azzal tisztában, hogy "valami nincs rendben".
…"A társadalomra, környezetre a pszichopátiás beteg jelenti a legnagyobb veszélyt és a szakembert ennek a kórképnek a gyógyítása kecsegteti a legkisebb reménnyel. A veszélyt az is növeli, hogy a pszichopátiás ember nem mindig elvetemült külsejű, riasztó szörnyeteg. Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember, aki kedvességével még a szakembert is megtéveszti. A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedésszintjén a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partner(ek) kihasználásával vagy promiszkuitással (=gyakori partnercsere), házasságszédelgéssel is párosul, azaz állandó hódítási, uralkodási igénnyel.”

Úgy vélem Fanni egoizmusát nem kell különösképpen magyarázni, bár többiek is mondták már azt, hogy „ilyen vagyok”, azonban ez legtöbbet Fanni szájából hangzott el, megtoldva azzal a kijelentéssel, hogy nem érdekeltek. Mondta azt is, hogy ez az én házam és azt csinálok itt, amit akarok. Fanni nyilvánvalóan képtelen közösségben élni, a közösség más tagjaira tekintettel lenni, egy közösségbe beilleszkedni, ami a szocipaták legfőbb jellemzője. Erre utal az az információ is, hogy a kinti életben nincs egyetlen barátja, barátnője és az iskolában is kiközösítették. Ez nem lehet véletlen. Az érzelmi élete sekélyes. Maga mondta nem is olyan rég az iskolahét alatt, hogy még soha nem volt szerelemes. Valóban elképzelhető, hogy egy normális 21 éves lány még soha az életében nem volt szerelemes? A fenti leírásban szerepel, hogy „állandó hódítási” kényszere van. Ez megnyilvánult abban, hogy már rég Denisszel volt, de neki Ádám is kellett volna. Kényszeresen azt akarja, hogy minden férfi neki hódoljon. Aki ezt nem teszi meg annak könyörtelen ellenségévé válik. Megpróbálja környezetét erőteljesen manipulálni. Lásd az iskolahéten a jobb jegy reményében szinte rámászott a történelemtanárra, de próbálkozott az irodalomtanárnál is. A tornatanárnőt már az első pillanatban, ahogy az belép hozzájuk már letegezi és dicsérgeti, hogy milyen jó a segge és az alakja. Van, aki úgy gondolja, hogy ez valóban normális viselkedés? A vizsga előtt azzal foglalkozik, hogy az öltözködésével, kinézetével miként tudja manipulálni a vizsgáztatókat.
Empátiát soha senki iránt nem mutatott. Még Dórival szemben sem, akivel pedig közelebbi kapcsolatba került. Nem véletlen, hogy Dóri pont ezt vetette fel vele kapcsolatban.
Sírni ugyan láttuk, de amikor könnyezett akkor is csupán saját magán érzékenyült el, máson még soha. Érzéketlen ember, aki kizárólag csak saját magával van elfoglalva. Ezt nyilatkozták szülei is az RTL klub Fókuszában: „Fanni tényleg magát adja, ugyanis otthon is huszonnégy órában csak magával foglalkozik."A szoli, az evés, a teste, az öltözködés, a haja.... ez 24 órában, ebbe más nem fér bele. Ebbe nem fér bele a mosás, mosogatás sem" - mesélték a szülők.”

Ez a lány inkább gyógykezelésre szorulna, mint egy részvételre egy ilyen játékban. Viselkedése önző, gátlástalan, alpári és undorító.
Montezuma13 2015.01.27 11:42:55
@másodpéldány: Szerintem Dóri valamit nagyon benézhetett, amikor erről hallott. Valószínű, hogy Roswell kerülhetett szóba, amit kissé félreértelmezett a hasonló hangzás miatt.
Montezuma13 2015.01.27 11:49:07
@Cathcart_ezredes: Természetes, hogy minden emberben, így a villalakók mindegyikében van némi egoizmus és más a leírásban is szereplő tulajdonságok. Azonban én úgy látom, hogy Fannira fokozott mértékben illik a leírás és a szociopatákra illő tulajdonságok szinte mindegyike. Mint mondtam nem véletlen, hogy egyetlen barátja, barátnője sincs a kinti életben. Nem véletlen az sem, hogy az iskolában sem volt a társaival semmilyen kapcsolata.
A mai hogyvoltot Leninnel indítjuk: „Tanulni, tanulni, tanulni!”. Bár igazából ezt Szálin mondta, miután közösen kicsináltak pár százezer oroszt. De ez most lényegtelen, mert a villában máshogy szabadulnak meg az ellenfelektől. Viszont a szerkesztők jól ismerték fel, hogy…..
Montezuma13 2015.01.24 00:01:49
@pomac_ [(k)an]ál: Ez bizony igaz. Főleg akkor kavarhat be a felállásba, ha Dani nyeri el a lila kendőt, aminek bizony meg is van az esélye. Ebben az esetben Fanni kiválasztása valószínűsíthető.
Montezuma13 2015.01.24 00:03:18
@Morcz: Robin szerintem nem fogja most felhasználni még a dupla jel képességét.
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Montezuma13 2015.01.19 00:57:58
@csincsilla72: "előlem még Röné sem váltott ki ilyen indulatokat. Az a döbbenetes, hogy milyen rövid idő telt el onnan, hogy "Edina ezt egy kicsit túltolja" addig, hogy a fél bagázs föld-föld rakétát küldene a villába, hogy elhallgattassa végre."

Nem rakétákat küldözgettek, hanem bumerángot.
Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom. Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad…..
Montezuma13 2015.01.17 20:11:12
@egyemakisszíved: @kamilla123: Nem értek egyet. Ne feledd, majd a végén emlékeztetlek erre. :-)
Montezuma13 2015.01.17 20:32:23
@kamilla123: Ne haragudj, nem sértésként mondom, de ez kissé infantilis megnyilvánulás volt. Nem akarok bizonyítani én neked semmit. :-)
A második mondatoddal, pedig pontosan azt támasztottad alá, amit korábban mondtam.
Montezuma13 2015.01.17 20:35:23
@másodpéldány: Nagy vonalakban egyetértek, azonban mint írod nem lenne fair. Hát az élet sem mindig fair. :-)
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
Montezuma13 2015.01.17 01:26:43
@pomac:
Én ezt bizony másként látom.
De hogy megértsd ezt nem várom
Montezuma13 2015.01.17 01:29:58
@Well...:

Bizony, hogy ha így lesz, veszített.
Ha Zsu kint hagyja, kit szeretett.
Montezuma13 2015.01.17 01:49:18
@usim.misu: Látom a jóindulat csak úgy sugárzik belőled. :-)

De lássuk ez a szerelem miként izzott ilyen fokon,
ahogy rímhányó Romhányi megénekelte egykoron.
Látnoki képességeivel jövőbe kancsalítva
Rímekbe szedegetve és ily módon megfogalmazva:

"Egy tehén szerelmes lett a szép bikába,
minden vad bikának legvadabbikába.
Vonzalmát megírta egy marhalevélben
nagyjából eképpen:

Hatalmas Barom!

Bocsássa meg, hogy pár sorommal zavarom.
Tudom, mily elfoglalt, milyen megbecsült Ön,
mégis tollat ragadott csülköm,
hogy amit a marhanyelv elbőgni nem restell,
így adjam tudtára, Mester!

Ön, ismervén jól a tehénszív rejtelmét,
tudja, hogy nem minden a napi tejtermék.
Amíg szorgalmasan duzzasztom tőgyemet,
gondolatom egyre Ön körül őgyeleg.
Muú! Minden bikák közt legelőkelőbb!
Midôn megláttam a legelő előtt,
elpirultam, elsápadtam,
vágy reszketett felsálamban,

s úgy éreztem, hogy kéj oson
keresztül a rostélyoson.
Muú, hogy forrt a vér szívembe,
hogy tódult a bélszínembe!
Az a perc, mit velem Ön tölthet maholnap,
megrázza majd egész pörköltnekvalómat.
Ám míg Önrôl ábrándozom kérődzve,
vad féltés öl a szívemig férkőzve,
és átjárja ó mind a kín,
velőscsontom, mócsingjaim.
Már bánom e merész vágyat,
hisz Ön büszke tenyészállat,
csupa gőg,
mely után az egész tehéncsorda bôg.
De ne féljen Bikaságod!
Ha nem szeret, félreállok.
Nem fog látni levert búsnak,
mert beállok leveshúsnak.

Ám ha mégis kegyes szívvel veszi ezt a levelet,
s megszánja az Önért égő tehenet,
válaszoljon hamar rája.
Üdvözli Önt a marhája.

Im a levél. Ráírva a kelte.
Az úton a posta előtt le is pecsételte.
De a postáskisasszony nem vette fel..."

"
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Montezuma13 2015.01.15 23:29:42
@sui.generis: Nem egészen. Inkább gazdálkodást jelent, miután a sáfár szó egyik jelentése az ispán.
Montezuma13 2015.01.15 23:35:39
@Krétagarbó: Az ő gázsiját már nem tudják megfizetni. Ez egy showher produkció. :-)