Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JakeTheSnake

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Discovery a túlélés mellett egy dologban tuti kurva erős: az autós műsorokban. Amíg kint nem jártam két ilyen dokureality forgatásán (lesz róluk cikk), engem kevésbé izgatott fel az, ahogy olajos kezű, kék kezeslábasban a fejüket elgondolkodva vakaró fazonok összeraknak egy…..
Sajnos hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy az M1 Ma reggel c. műsora néha egészen elképesztő jeleneteket produkál, de szerencsére a Csokosluli Tumblr nálunk figyelmesebb volt. A ma reggeli adásban a meteorológus két cuki állatos olvasói fotót mutatott meg, az egyiken egy madár, a…..
Mire emlékeztet ez a szinopszis? Van egy olyan rendőri egység New Yorkban/Los Angelesben/Chicagóban, aminek tagjai kőkeményen lépnek fel a bűnözőkkel szemben, minden esetben kiállnak egymásért, és velejükig korrupt szemétládák. Ugye, hogy a The Shieldre, avagy a Kemény zsarukra.…..
Az AMC február 26-án, az amerikai premier után két héttel hozzánk is elhozza a Breaking Bad kvázi előzménysorozatát, a Better Call Sault, egyszerre szinkronos és eredeti hangos/feliratos verzióban. Az első részt február 26-án este 10-től láthatjuk, a többi rész dettó…..
JakeTheSnake 2015.02.12 11:40:15
@teszt123456789: gratula, külön le van írva, hogy eredeti nyelven is elérhető lesz (ma már nem nagy dolog a hangsáv váltása). Aki akarja, az a segítséged nélkül is megtalálja máshol, ez a post arról szólt, hogy milyen fasza, hogy két héttel az amerikai premier után itthon is lesz. Szinkronosan - itthon még mindig azt nézik többen.
Tudom, hogy most volt egy Ferguson-videó, de leszarom, ezt a palit nem lehet megunni. Miért nincsenek ilyen talkshow-k, műsorvezetők és celebek itthon is? He?  ..
Oké, ez csak két perc belőle, de akkor is vicces, sőt. A pali mellett Geoff, a csontváz, a két, kamera előtt átgaloppozó faszi meg a CBS-en alakította Secretariatot, a versenylovat. Én így is nézném, ha lenne.   ..
A Bors csütörtökön még atombombaként robbantotta a hírt: a nagy köztévés átalakítás közepette megszűnhet Fábry talkshaw-ja az M1-en. Pénteken viszont már arról írtak, nem kirúgásról, csak átmeneti zavarról van szó, és ezt az értesülést a szombati Népszabadság is…..
Osztottak szoroztak a Comedy Centralnál, és kijött, hogy ezt az öt sorozatot zabálták leginkább a csatorna nézői 2014-ben: Hogy ne éld az életed Jim szerint a világ Mike és Molly Brickleberry Family Guy A hajtás után elolvasható a teljes sajtóközlemény, olyan…..
JakeTheSnake 2015.01.23 16:04:46
@KrustytheClown: Én erre csak annyit mondok, hogy amerikai a humora, ott elég gyakori az ilyen. (lsd. Shit My Dad Says például) Másrészt főleg a férfi nézőkre épít, amikor ez a sorozat készült még az fontos szempont volt. Mindenkinek meg lehet a véleménye, de attól még nézik. ;) Amúgy pont azért nézik mert bunkó humora van (amúgy a Hogy ne éld az életed is elég prosztó humorral rendelkezik), de ha úgy vesszük, az Archer is ilyen, abszolút hímsoviniszta humorra épül.
Furcsa páros címmel látható az RTL Klub hajnali műsorsávjában az a sorozat, aminek minden részét úgy vártam annak idején, mint a messiást, mert Bradley Whitford szerepelt benne BAJUSZBAN, és Colin Hanks társaságában Dallasban nyomozott pitinek tűnő, de szinten minden esetben…..
Az NBC nyolcrészes minisorozatban dolgozta fel az ausztrál The Slap, azaz A pofon című sorozatot, ami arról szól, hogy egy családi dzsembori során egy kertben randalírozó kölyköt pofon vágnak - csak éppen nem a szülei, hanem egy vendég, akinek a töke tele lett a kissráccal. És itt…..
És már csak nyolcat kell aludni. Hogy ezt a sorozatot miért nem veszi meg valamelyik hazai tévé, nem értem. ..
JakeTheSnake 2015.01.20 14:38:20
@kelemen12: elég nagy általánosítás amit írtál, és nem is állják meg a helyüket. Miből gondolod, hogy Amerikában bukás? Mert hogy abszolút nem az. Nézettségben sem, és a kritikusok is imádják. A díjnyertes dolog a TV világában pedig eléggé nem mérvadó, a Sons of Anarchy hányszor kapott díjat, vagy hányszor lett nevezve? Vagy Walton Goggins a Justified-ban nyújtott szerepéért? (csak hogy FX műsornál maradjunk) Amúgy a The Americans is volt Emmy Nominated, pontosabban Margo Martindale.

Egyébként szerintem áll a polcon az RTL-nél, de miután 22 után adható csak itthon, már le sem adják, mert ott nem nézné senki. Itthon SVOD-ban menne jól.