Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azénházam

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Az új híd akár 35-50 ezer autóval is csökkenthetné a belvárosi hidak, és napi 6 ezer autóval a belső Üllői út forgalmát” – ezzel az érvvel igyekszik indokolni a kormány a Galvani-híd megépítésének tervét. Az eddigi tapasztalatok viszont ezt egyáltalán nem támasztják alá. A Galvani híd és a…..
azénházam 2020.01.24 19:46:39
@Látens Inszinuáció:
A dugódij nem megoldás semmire, az ár nem számít!
Az olasz módszert kellene átvenni. Egyes zónákba tilos a behajtás, csak a busz, taxi mehet be, és néha a helyi lakos is, csak rakodni. Alkalmi engedély szállodákhoz érkezőknek.
Ehhez persze kellenek a nagy parkolók a zónákon kívül, és a fentebb leírt tökéletes szerkezetű helyi közlekedési hálózat.
Nem kell megadni a foglalásnál az útitársak nevét, ráér a becsekkoláskor. Ez egy nagyon jó ötlet, kérdés, mennyibe kerül majd. Sajnos ezt még nem tudjuk, mintha véletlenül került volna ki az infó az új lehetőségről. FRISSÍTÉS: este feltették az árlistába, 10 euró lesz. Nagyon úgy fest, hogy valaki…..
Nézegetem a HRFest programját, mert érdekelnek a legfrissebb trendek. Hogyan reagál a HR-szakma a munkaerőhiányra? Megkönnyebbülés látni, hogy a régebbi toborzásmágia helyett, amikor különféle tesztek és felmérések – néha közékeveredve áltudományos butaságok – adták a fő témát, mára az lett a…..
Írnom kell pár bejegyzést facebook dupla regisztrációt megoldani, az egyiket megszűntetni Facebook fanpage létrehozni facebook fanpage widgetet megadni a blog.hu-n..
A blog így fog megjelenni, ide lehet mejd írni a szöveget, és ki tudja mi jöhet méy a hajtás után! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis nunc nunc, tincidunt eu rhoncus et, consectetur ac arcu. Sed laoreet ornare risus, eu mollis sem interdum vitae. Quisque quis orci nisi.…..