Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpYcHo

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A párbaj előtti utolsó összefoglaló, illetve utolsó előtti, technikailag, de a holnap esti műsor első fele amúgy is csak egyfajta felszopás lesz, semmi extrát nem lehet tőle várni, meg hát amúgy sem, hiszen a lakók élete kezd beállni egy olyan ritmusra, amiből őket…..
Bencus beharangozza, hogy ebben a részben megint azt hallgathatjuk majd végig, hogy Ádiná hogyan retteg attól, hogy elveszíti Lacit. Alig várom. Reggel van, Fanni és a malac mint anya és gyerek létezik a villában, készíti neki a reggelit és azon vihorászik, hogy sertésmájkrémet ad…..
SpYcHo 2015.01.17 16:24:56
@Idegbeteg Szőke IstenNő: azt hiszem én is utoljára írtam le :D Azt gondolom, ha valaki valakit ekézik, vagy pozitívan értékel, akkor azt legalább támassza alá néhány gondolattal, vagy játékbeli mozzanattal. Én akárhogy próbálom objektíven figyelni (persze egy idő után ez már valószínűleg lehetetlen), akkor is így látom. Nem kötelező mindenkinek, de legalább indokoljanak :D
@kéklevél: Edinában egyetértünk. Zsu-ban nem teljesen. Ahogy elmondtam Laci és Zsu is adott a közösbe sokkal többet mint a többiek, amiből cigi és egyéb lett véve. Dani eleinte a kedvencem volt az az igazság, de ha már cigi kell neki és ezért rosszul érzi magát, akkor valamennyire tegyen már érte. Egyetértek, hogy nem nép nevelés folyik odabenn, nem is az a cél, de ha egy embernek kell valami és sír érte, akkor tegyen is azért, hogy azt megszerezze (jelen esetben ez vicces, de a cigi volt).
Ha vissza megy Zsu, Dani biztosan átgondolja Edinával való kapcsolatát. Robinhoz való közeledése mindenképpen erősíteni fogja, de a vicces az, hogy annyira nem, hogy a végjátékban elverje majd Robint :D
@kamilla123: Így van, leírtad egy mondatban. Míg Zsu Daniból és Laciból is a jobbik énjét hozta ki, viszonylag mókás, egy határig szerethető karakter voltak. Míg most Laci folyamatosan búval baszott, Dani pedig el van veszve, nem tudja mihez kezdjen. Akibe stabilan tud kapaszkodni az Robin jelenleg.
Lacis részeddel is teljesen egyetértek! +1
SpYcHo 2015.01.17 16:49:43
SpYcHo 2015.01.17 18:04:11
@kamilla123: +1
Gyanítom, hogy Zsu ezzel nincs tisztában, ezért nem hozta fel eddig :(
Bencusnak jól áll a kockás, ezt meg kell, hogy állapítsam, ingben, fosszínű farmerban közli, hogy mióta kiderült tegnap, hogy Zsu a pampulaszájú Lacibetyárt viszi ki magával a hóra, megfordultak a százalékok, de hát ki tudja, melyik versenyző van a fantomképcsalád tagjai alatt,…..
SpYcHo 2015.01.16 09:12:22
@candyperfumegirl: nekem minden vonása szimpatikus...
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
SpYcHo 2015.01.15 17:28:18
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: +1
Sajnos, hogy így van...
Ebben az epizódban annyi volt a cselekmény, hogy Peter Jackson abból már trilógiát rendezne, de úgy, hogy az utolsó részt a végén kettévágnák, meg még másfél órát hozzácsapnának az egészhez a díszdobozos bluray rendezői változatában. Ott kezdünk, hogy majndme mindenki…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
SpYcHo 2015.01.14 14:10:13
Esély latolgatás Zsuval a középpontban:

1. Zsu Lacit viszi: Ezt a csatát megnyeri, ha az utolsó pár napban nem kezd el kurvaanyázni, köpködni, fojtogatni stb. Tehát, ha csak ül a seggén az elkövetkezendő pár napban akkor is lehozza ezt a párbajt. Edina Laci nélkül marad, a levél Macitól célzás volt, amit ezután már bőven komolyan venne. Simán visszaédesgetné magát a nézőkhöz, ha kicsit is tudja türtőztetni magát és simán ott van a top3-ban és könnyen meg is nyerheti. Ez a forgatókönyv Zsunak szar, mert neki a legnagyobb ütő kártyája, hogy Őt támadják, és ez nem állna már fenn. (Bár, ha nem lesz nyomás alatt még bármi megtörténhet, jó párszor mutatta már meg a vicces, aranyos szerethető énjét, de ebben Edina sokkal jobb volt az elején.)

2. Zsu Danit viszi: Szorosabb párbaj lenne, még indoka is lenne Zsunak, a nézők nagy része még el is fogadná és mindenképpen csavar lenne. Hosszú távon ez lenne a legjobb a Zsunak. Laci és Edina tovább aljasodnának, tovább gyűlölködnének, nem tudnának Dani nélkül mit kezdeni a helyzetekkel, mert hót buták, nem tudnák kinek a végszavait ismételgetni. Tehát itt egyenes út nekik a kieséshez. Zsunak az lenne jobb, ha Edina Laci előtt esne ki, majd később Lacit bárki kiejthetné minden gond nélkül. Top3-ban Robin lenne a legnagyobb ellenfele.

3. Zsu Edinát viszi ki: Ez lenne a legizgalmasabb párbaj (bár véleményem szerint minimum 60-40-re Zsu jönne vissza.) Tegyük fel kiesne Edina. Dani és Laci bennmarad. Dani közeledne Zsu felé folyamatosan, és ott van az ütőkártyája, hogy levette Laciról a kendőt. Így Zsu előbb vagy utóbb részben de megbocsájtana neki. Így megint csak egy erősebb riválist kapna a játékban. Laci kiesne a következő párbajon. Mivel bennmarad Dani, itt már eléggé kiszámíthatatlan, hogyan alakulnak a szálak. Top3-ra ebben az esetben kevesebb az esély szerintem.

Tehát Zsunak a legjobb forgatókönyv a végjáték szempontjából, hogy Danit viszi ki, bár erre nagyon kevés esélyt látok. Aki gondolkozik is valamicskét a játékban maximum 1 párbajjal előre teszi azt.
SpYcHo 2015.01.14 17:58:43
@astryle: Ez a kiszivárgott forgatókönyv? Nagyon ott van! :D
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
SpYcHo 2015.01.12 12:48:27
@Szigmund Frajd: Nem akarom vitatni a gyászt, és azt sem ki, hogy áll hozzá. Szerintem ez mindenkinek a magánügye, és valahogy fel kell dolgoznia. Amire kitérnék a mondandódban az Edina "most mit tegyek?" kérdésére vonatkozna. Lehet, hogy útmutatást kért, lehet, hogy valami súgást, de az mindenképpen árulkodó, hogy minden úgymond számára negatív helyzetben az első kérdése saját magára irányul, hogy Ő abban a helyzetben épp milyen színben tűnik fel, vagy abban a helyzetben épp hogyan viszonyulnak hozzá a többiek stb... Erre példaként a legutóbbi párbajon amikor Robin visszatért, Edina első mondata Lacinak (miközben az keservesen sorolta a bánatát) az volt, hogy "Láttad, hogy milyen csúnyán nézett rám? Biztos utál!" volt.
Számomra ez elég érdekes.
Hiába öltöztették csótánynak, meg varacskos disznónak a Való Világ szereplőit, azért a hét végére csak kiderült, hogy szó sincs szavannáról, meg az Elton Johnnal kisért Disney-mese Afrikáról: ez itt akkor is Magyarország, közelebbről a főváros ötödik kerülete, tudod, az…..
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
SpYcHo 2015.01.10 16:11:14
@Majom1Parádé: Van benne valami. Minden esetre Edina játékának lejtmenetében való megakadályozására ez most tökéletes alkalom a család részéről. Szerintem senkinél nem lenne annyira eget rengető gond, ha most találkozna egy családtagjával (jó mondjuk Dani, de Ő még teljesen nem írta le magát talán). Ugye a segítség és súgás időzítése sem mindegy, és ez most úgymond tökéletes a család részéről.
@mosca.della.frutta: Pont ez az emberi benne és ezért tudják sokan csodálni. Nem egy iq bajnok azt meg kell hagyni, még beszélni sem tud, de az a nyerni akarás, az az akaraterő ami benne van, mindenképpen irigylésre méltó. Ha emellé párosulna egy kicsivel több ész, akkor biztos lenne a győzelme szerintem. Így még kétesélyes, de reméljük a legjobbakat.
@beacska: Edina kicsit rafkósabb mint Fecó anno, és ebből adódóan a családja is hasonlóképpen állhat a játékhoz. Minden esetre ki fog derülni előbb vagy utóbb. Kíváncsi leszek.
SpYcHo 2015.01.10 20:57:32
@egyemakisszíved: Én egy dologra emlékszem amik úgymond a gyerekével jött. Az pedig karácsonykor volt, mikor mindenki üzent a szeretteinek. Akkor sírta el magát Edina meg próbálta "vigasztalni". A többi amikor a gyerek feljött, akkor max történeteket mesélt róla, nem arra hivatkozva próbálta magát jobb színben feltüntetni.
A kinti életben is gondolom együtt aludtak, ezért maga mellé rakta a képét. Nem hiszem, hogy ezzel "hatni" akart volna... Bár lehet nincs igazam, de majd többek is kifejtik a véleményüket.
BUÉK minden VV nézőnek, olvasónak! Sajnos kissé megcsúsztam, ezért elnézést mindenitől! Az új év nem is kezdődhet jobban, mint egy jó kis kihívással. Bence is ezt sulykolja belénk, illetve az applikációt.Kezdünk azzal, hogy Basszájba büntetést kapott, mert megrugdosott egy…..