Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GlitterBaby

39 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BOGI ÉS BENI Repülj Kis Angyal... 2015.08.03 23:56:05
...Nagyon nehéz bármit írni... Az Én Drága Kisfiam ma 9 óra 15 perckor eltávozott az élők sorából. Nagyon hosszú szenvedés után... Felfoghatatlan és egyelőre feldolgozhatatlan, hogy itt hagyott minket. Az a fájdalom, amit érzek leírhatatlan és nem tudom, hogy valaha el fog e…..
Néha én is lehetek szerencsés. No, nem azért mert karácsonykor is írhatom ezeknek a gyengeelméjűeknek a históriáját, hanem, mert végre akkor került rám a sor, mikor egy kifejezetten szórakoztató epizódot sikerült összerittyenteni. Mondjuk, olyan szellemi magasságokba értek a…..
Lilu egy szvetterben, én pizsamában kezdtem neki a VV7 legutóbbi adásának, a különbség csak annyi, hogy az én pizsamámban nem lehet kamera elé állni. A villa szerelmi sokszögei tovább bonyolódtak tegnap, A Napon, Amikor Lett Volna Párbaj, De Nem Lett, Mert X-Faktor, Ebina kiborult,…..
GlitterBaby 2014.12.22 17:58:57
@Köcsöglány: Edina totál odavan Laciért. Igaz viszonzás nincsen, de ennek ellenére hogyne tartana rá igényt titokban. Ezzel mindenki így lenne. És nekem is rosszul esne, ha kiderülne hogy a „szerelmem tárgya” és „barátnőm” gerjednek egymásra. Persze hivatalosan ezt nem lehet kimondani, mert Laci letisztázta, hogy nem kell neki Edina nőként. De attól még baromi rosszul eshet neki a sok tipi-tapi csókcsata, együttalvás fényében. Ha Laci és Zsu egymásra találnak, akkor Edinának nagyon szar lesz ott a villában ezt végignézni. Edinka részeg kiborulása nagyon gáz volt, hihetetlenül ellenszenvesen nyomta, neki is előjött a rossz oldala. Mindenesetre az ő rossz oldala még mindig elviselhetőbb, mint a többi villalakóé.

Zsu simán rá fog startolni Lacira, egy percig nem lesz tekintettel Edinára szerintem. Pár hét, elfogynak a mocsárlakók, és a Cinkostárs Bt is felbomlik. Akkor pedig szabad a pálya Zsunak. Vagy Edinka annyira kiborul, hogy saját maga veszik össze Zsuval.
GlitterBaby 2014.12.22 18:37:31
@mosca.della.frutta: Én nem tudom, de nem látom Edinát annyira csúnyának. Szerintem tök helyesek együtt Lacival. Azon a videón, ahol Rönével együtt táncol melltartóban és kibontott sima hajjal, még dögösnek is láttam.
Laci nem akarta behülyíteni Edinát, de azért megcsókolta, együtt aludtak stb. Ha nem is készakarva, de mégis behülyítette. Innentől azért nem lehet elvárni, hogy azért mert Laci azt mondja, hogy stop, nem kellesz mégse, Edina teljesen lerázza magáról ezt az érzést. Úgy hogy össze vannak zárva...
Chad Michael Murray és Sophia Bush a One Tree Hill - Tuti Gimi forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba, Chad állítása szerint ez szerelem volt első látásra és egyből tudta, hogy Sophie lesz az igazi így hát gyertyákból rakatta ki a kérdést akkori kedvesének, a lány…..
  A Donald Trump bedminsteri golfklubjában tartott ceremónián az ötszáz meghívott vendég előtt kötötte össze életét 2009 októberében Ivanka Trump és Jared Kushner.Ivanka Trump a New York-i milliárdos ingatlanvállalkozó Ivana Trumppal kötött házasságából született…..
A sorozatsztár Eddie Cibrian (Harmadik műszak, Helyszínelők, Sunset Beach) 2001 májusában vette feleségül kedvesét Brandi Glanville-t. 2003-ban megszületett kisfiuk Mason. Eddie a sajtóban ömlengett feleségéről, hogy mennyire gyönyörű a lába, és a mosolya megvilágít mindent az…..
   Catherine Zeta Jones és a nála 25 évvel idősebb Michael Douglas 2000 novemberében házasodott össze New Yorkban a Plaza Hotelben. Ekkor első gyermekük Dylan már 3 hónapos volt. A nagyszabású esküvőre 350 vendég volt hivatalso, többek közt olyan sztárok, mint Danny…..
Liz Hurley színésznő és nála egy évvel idősebb indiai milliomos párja Arun Nayar 2007 tavaszán házasodtak össze, és összesen három alkalommal.Az első esküvő csupán két tanú jelenlétében 2007 márcuis 2-án egy délnyugat-angliai kastélyban Sudeley-ban köttetett meg.A második…..
Jennie Garth (Beverly Hills 90210) és Peter Facinelli (Twilight) 2001 januárjában házasodtak össze Montecitóban, Kaliforniában. A pár még 1996-ban ismerkedett meg egy filmes rendezvényen, és rá egy évre született meg első kislányuk.Az esküvőn 210 vendég között volt Jennie…..
A Forma 1-es csapatfőnök és híres playboy Flavio Briatore (mellesleg Heidi Klum lányának apja) és a nála 30 évvel fiatalabb ismert olasz modell, szépségkirálynő és tévésztár Elisabetta Gregoraci 2008 júniusában mondták ki a boldogító igent. A szertartáson, melyen a Duran Duran…..
Amanda Righetti színésznő (A mentalista, Narancsvidék – ő játszotta Kirsten testvérér Hailey-t, Visszatérés a Kísértet-hegyre, Reunion) 2006. április 29-én ment hozzá rendező kedveséhez, a nála 16 évvel idősebb rendező Jordan Alanhez. A pár a Narancsvidék forgatása alatt…..
Mariska Hargitay nem csupán az egyik legsikeresebb magyar származású hollywoodi filmcsillag, az NBC Különleges ügyosztály (Law and Order) című sorozatának állandó főhőse, amiért Golden Globe és Emmy-díjat nyert, de ráadásul egyike a legszebb ötven amerikai sztárnak.Mariska…..
A glammodell Katie Price alias Jordan és az énekes Peter Andre 2005 szeptemberében házasodtak össze Hampshire-ben, a Highclere kastélyban 350 vendég előtt. Katie hintón érkezett a ceremóniára.Jordan ruháját a Disney mesefilmek hercegnői ihlettékés Isabel Kristensen tervezte.…..
A híres golfozó 2004 októberében vette el modell kedvesét, Elin Nordegrent, az esküvőt Barbadosban tartották. Az esküvőre Woods az egész Sandy Lane Resort hotelt kibérelte, hogy senki nem illetékes ne lehessen jelen a ceremónián. Az esküvőről csak nagyon kevés kép került…..
A mexikói születésű Salma Hayek színésznő és francia üzletember férje, Francois-Henri Pinault hosszú ideig tartó se veled se nélküled kapcsolat után 2009-ben Valentin napon mondták ki a boldogító igent titokban.A mexikói híresség és Francois-Henri Pinault francia milliárdos…..
A liverpooli munkáscsaládban született Coleen McLoughlin megfogta az isten lábát, amikor a nem kimondottan jóképű Wayne Rooney barátnője lett. Gyerekkori barátok voltak, és Rooney sokáig kajtatott Coleen után, míg a lány beadta a derekát. A pár 2003-ban jelentette be eljegyzését,…..
Nyolcéves együttjárás után 2005-ben ment férjhez szerelméhez Alicia Silverstone. A Batman és Robin sztárja zenész kedvesének, Chrisopher Jareckinek a Tahoe-tó partján mondta ki a boldogító igent.A menyasszony egy egyszerű szatén Monique Lhuillier ruhát választott az alkalomra a…..
Cindy Crawford szupermodell 1998. május 29.-én ment férjhez barátjához, az üzletember és bártulajdonos Rande Gerber-hez a Bahamákon az exkluzív Ocean Club resort homokos tengerpartján.A modellnek ez a második házassága (az első Richard Gere színésszel volt), Gerbernek az első.A…..
Sztáresküvőre gyűlt egybe Ellen DeGeneres otthonában, Los Angeles-ben 2008 augusztusában a műsorvezető családja és barátai. A csinos, leszbikus sztár elvette barátnőjét, Portia de Rossi színésznőt.A már ötvenedik ikszet is betöltött Ellen és Portia saját maguk írta…..
Backstreet Boys énekese, Howie Dorough 2000-ben ismerte meg szerelmét Leigh Boniello-t, aki akkoriban a csapat weblapján dolgozott. Howie azonban nem kapkodta el a dolgot, csaknem hat évvel később kérte meg kedvese kezét.Az esküvőt 2007 decemberében tartották meg Floridában,…..
Kian Egan, a Westlife zenekar tagja, és az angol színésznő Jodi Albert idén májusban házasodtak össze egy gyönyörű ceremónia keretében a festői Barbadoson.Az esküvő helyszíneJodi egy fehér Jenny Packham ruhát viseltA szertartásAz ifjú párAz ifjú pár és barátaik, valamint a…..
44 éves koráig várt a férjhezmenetellel Marcia Cross, a Született feleségek című sorozat egyik főszereplője, aki 2006-ban esküdött örök hűséget Tom Mahoney Eva Longoria, a Született feleségek kikapós Gabrielle-je örült kolléganője elhatározásának: "Annyira örülök annak,…..
  Donald Trump milliárdos és a nála 28 évvel fiatalabb szlovén modell Melania Knauss 2005-ben kötöttek házasságot.Trumpnak a negyedik házassága volt ez.Trump és a modell 1999-ben ismerkedtek meg egy divatbemutatón, de egy évvel később szakítottak. Későnbb azonban…..
 Maria Carey és Nick Cannon titokban tartott esküvője 2008. április 30-án Eleuthera-n volt, ami a Bahamák egyik szigete, és az énekesnőnek van egy háza is ott. A New York Post magazin szerint a pár mindössze 6 hete volt együtt, és a köztük lévő korkülönbség nem…..
Beverley Mitchell aki a Hetedik Mennyországban című sorozatban a Lucy Camdent alakította 2008 október 1-jén ment férjhez kedveséhez Michael Cameronhoz Olasszországban Ravelloban.A szertartás Santa Maria a Gradillo templomában történt Amalfi partvidékén.Beverley egy fehér szatén…..