Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pelikanelvtars

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Klasszikusok popritmusban 2008.12.05 05:45:00
Vége a magyarságnak. Valaki átírja Jókait. Alattomosan perceg, mint a szú, és azon dolgozik, hogy ránk omoljon a magyar égbolt. Nógrádi Gergely munkáit - az "újramesélt" Arany embert, Kőszívűt és Egri csillagokat - még nem olvastam, de úgy látom, nem kell ahhoz…..
Vajon ki lehet a szponzor? Miért fizet a VDSZSZ a sztrájkolóknak magasabb órabért állítólag, mint amennyiért normál esetben dolgoznak? Öntsünk tisztavizet a pohárba!!!!!!! Ez nettó vagy bruttó? Vagy zsebbe fizetnek? Forrás: bumeráng (töltsétek le) Aki nem tudja itt van…..
Ma kaptam.   Esztelen ez a sztrájk, előzőleges bejelentés nélkül, csak úgy találomra! Decemberbe azon aggódott sok egyetemista, hogy haza tud-e menni az ünnepekre! Most, februárba egy vizsgámról maradtam le a sztrájk miatt. Egy országot vesznek semmibe, és egy országgal…..
Új MÁV blog Egy utas elveszett 2008.02.01 14:10:58
No comment:T. Címzett!   A blogban olvasottak után gondoltam, elküldöm az én hozzáállásomat is. Amint látszik, az eszrevetel@mav-start.hu és a vezerigazgato@mav.hu mail címekre már eljuttattam. Igazán szégyen, hogy ilyenek mint Gaskó és társai még mindig a vasutasok pénzén…..
Mechba postja: Béget a Bárány, sztrájkol a csorda... Szóval sikerült sztrájkolni, nagyon jó. Ha a gazdasági gondolkodást nézzük, felettéb érdekes, hogy ezzel a megmozdulással nem csak árt a szakszervezet a munkáltatónak, hanem segít is neki: a sztrájkoló bérét segít…..