Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AkinóM

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Láttam én már falon pókot, láttam én már fűben nyuszit, török börtönben pont nem voltam, de a Való Világ villájában a.k.a. A LUXUSBÖRTÖNBEN eltöltöttem 24 kobalt kemény órát, amikor volt szerencsém történelmi kárszegezés részese lenni. De tisztes távolságból, az eseménynek háttal, magzat pózban…..
AkinóM 2018.11.06 21:43:09
@ascii:
Szia: Esetleg tudnál nekem is egy linket küldeni? Köszi :)
Még a nyolcvanas évekből maradt nagyanyámnál egy türkiz koszorúslányruha, ami már akkor is cikinek számított, abban játszottunk királylányosat hatévesen. Na, Ördögh Nórára ma este egy pont olyat adtak rá, úgyhogy a második élőshow bennem már az első másodpercekben nosztalgikus érzéseket keltett.…..
AkinóM 2016.09.05 21:26:08
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
AkinóM 2016.09.04 20:46:40
@FrNo90: Azért akar annak tanulni, hogy azokra is tudjon válaszolni. :) :)
A ragozás képességének teljes hiánya, az elfojtott agresszió, a műbalhék és műkönnyek, a sehova sem illő kérdések, továbbá a szexuális energiák erőteljesre sikerült manifesztációja. Köszöntelek péntek!..
Kiböjtöltük, meg is érdemeljük, amit kapunk. A póverdbáj első látásra kísértetiesen egy sima Való Világra hajaz, amihez azért kellett megvenni a póverdbájt, hogy az Endemol ne pereljen, de majd ha kiderül, hogy a 12(?) beköltöző között lesz olyan, aki titkos feladatot kap a nézőktől, akkor lehet…..
AkinóM 2016.08.28 20:30:08
@Cérnahuszár:
Szerdáig minden este költözik egy ember. 12-en lesznek bent.
Hogy miért adja fel valaki, hogy egy szál pöcsben flangáljon végig több százezer magyar nappalijában a szerelmet keresve? Hát, mert erkölcsös, és ugye azért azt mégsem lehet, hogy ugyanabban a képkivágásban, amiben ő éppen a pöcsét lóbálja, feltűnjön egy pornós könyöke, vagy éppen térde kalácsa.…..
AkinóM 2016.05.23 22:36:05
@Chuck Νorris: az új csaj megnyugodott hogy a többiek is meztelenek????
Mit várt???????? :D :D