Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ironidasz

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos belecsapok a közepébe a szó szoros értelmében, merthogy ez a rész a Gyilkos számok második évadját nyitja. Nem tudom ki mennyire ismeri a szereplőket, amit tudni kell, hogy Megan Reeves jött Terry Lake (Sabrina Lloyd) helyére és Colby Grangert tekinthetjük az új fiúnak Don…..
ironidasz 2009.02.09 12:52:32
@enzo23:
Én is ki vagyok akadva miattuk. A Csillagkapu esetében pl. Elkezdték az Atlantist aztán az első évad végén benyomták a sima Csk-t. Ráadásul persze, hogy nem azt folytatákk amit abbahagytak, hanem valahonnan a közepétől. És megint annál a résznél hagyták abba amikor az ori megejelent a nagy hajóival. És az uccsó évadot még mindig nem láttam, helyette benyomták a 4400-at, pedig a CsK utolsó évada sem most készült el...
Néha már nagyon rühellem a Tv2-őt elkezdenek egy sorozatot, ami még jó is, az összes ameriaki csatorna már vagy hatszor lenyomta ezek meg még csak arra sem képesek, hogy végiadják.

Na igen és ha már a Gyilkos számoknál tartunk: nagyban nézem a sori uccsó részét, már alig várom a folytatást erre benyomnak egy olyan részt amit már vagy 2X láttam. Legalább bemondhatnák, hogy "Jön az ismétlés" vagy mit tudom én.
És nem csak a Tv2 az RTL is ezt csinálja nálunk meg nincs bevezetve a kábel, így csak elmélkedhetek rajta, hogy 1-1 kedvec sorozatnak milyen a követekező évada, része.
ironidasz 2009.02.09 12:55:27
@Szofi888:
Én úgy emlékszem a sorozatban Charlie egyszer még valami magyar kaját is csinált. Talán paprikást vagy mit. Már rég volt nem emlékszem tisztán.
comment:com Elhunyt Selmeczi Roland 2008.01.31 13:05:00
Tegnap éjjel szenvedett halálos autóbalesetet az egyik legtöbet foglalkoztatott szinkronszínész, aki olyan karaktereknek kölcsönözte a hangját, mint Mike Delfino a Született feleségekben, Jack Bauer a 24-ben, Dr. Wilson a House-ban, Lincoln Burrows a szökésben. A tévészinkronok…..