Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gilmore

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Európa legjobb vegyes-funkciós ingatlanprojektje címét nyerte el a Corvin Sétány szeptember 25-én a Nemzetközi Ingatlan Díj és a Bloomberg televízió értékelése szerint, ráadásul nemrég elkészült egy új, 346 lakásos társasház, és a hónap végén megnyílik a Corvin…..
Tavaly ősszel a Ráday utcán sétálgatva a barátnőmmel egy izgalmas galériába, pontosabban képbe botlottunk. Öt öregasszony volt látható a festményen, a budapesti metrón ültek, túlsminkelve, a múltban ragadva, abban a múltban, amikor még fiatalok, szépek voltak. Barátnőm…..
Az érkezés előtti egy óra nagyjából azzal telik, hogy fürdőskurva módjára vinnyogok, hogy vajon mit vegyek fel, hallottam valami dress code-ot és hát ki tudja, hogy a wannabe-elit bástyájával van-e nekem egyáltalán kompatibilis pólóm meg farmerem legalább, ha már az ingeim…..
Sziasztok! 10 dolgozom az egészségügyben, és sajnos évről évre rosszabb a helyzet, s mára már elértük azt a pontot, hogy a betegellátás alapfeltételeit se tudjuk biztosítani a betegek számára, mert a kért anyagokat és gyógyszereket nem kapjuk meg, vagyis csak a töredék…..
Elképesztő! Már több mint két év telt el 2010 tavaszának két legmegrázóbb eseménye óta, de a közvéleményt még mindig nem hagyják nyugodni az akkori történések. Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő, nagyvilági életet élő aranyifjú rejtélyes áprilisi öngyilkossága és…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..
Mennyire unatkozhatott az a három texasi tinédzser, akik egy kiásott koponyából szívtak füvet? A 16-17 éves elkövetők mint az ilyenkor lenni szokott tök véletlenül buktak le. Egy lopott hitelkártya miatt kérdezték ki őket, amikor egyikük befosott és beismerte a hullagyalázást.…..
gilmore 2008.05.10 18:08:41
Több olvasónk jelezte, hogy az AXN vasárnapra beharangozott Lost premierje nem 21:05-től, hanem egy órával azt megelőzően kezdődött, mi próbáltunk is szólni egy posztban, de ezek szerint nem mindenkihez jutottunk el. A problémát az okozza, hogy a DigiTV román idő és műsor szerint…..
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..
drogosok ügyvédje űrsütirecept 2008.04.06 17:34:00
Almás csokis űrsütit készítettünk szombaton, és nem tagadom, nagyon jól sikerült. Szeretném a space cake elkészítéséhez a receptet megosztani veletek. Hozzávalók: 20 deka vaj, 20-30 deka liszt, 1 tojás, csokoládé, alma, és persze 20-40 gramm (cannabis satíva) levél,…..
Egy fekete-szürkében tartott, az Index gazdasági rovatába író Magdinak címzett, titokzatos okból angol nyelvű levélből tudtuk meg, hogy lehúzta a rolót Geszti "Farosszéria" Péter csajának, Ditz Editnek az egyik vendéglátós cége, a Tuk-tuk. A linkre kattintva kiderül,…..
Hová tűnt a Jericho? A sorozatjunkie egyik olvasója ment utána a történetnek, és addig küldözgette az leveleket a csatornának (örüljenek, hogy nem mogyoróval szórta be a székházat), mire válasz jött: hazánk egyik kereskedelmi tévéje nem adja tovább a Jericho című sorozatot,…..
gilmore 2008.02.06 20:00:10