Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radnóti László

5 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazságszolgáltatásunk legfelső vezetésének alkalmatlansága folytán törvénytelen joggyakorlat alakult ki a büntetőjogi bíráskodásban. A váderedményesség fokozása érdekében, különösen az ügyészség számára jelentős ügyekben, speciálisan médiabíráskodás áldozatává vált vádlottak esetében elvárás a…..
Igazságszolgáltatásunk legfelső vezetésének alkalmatlansága folytán törvénytelen joggyakorlat alakult ki a büntetőjogi bíráskodásban. A váderedményesség fokozása érdekében, különösen az ügyészség számára jelentős ügyekben, speciálisan médiabíráskodás áldozatává vált vádlottak esetében elvárás a…..
Bene Krisztián alkotmányjogi panaszát megfogalmazó és benyújtó dr. Kadlót Erzsébet ügyvédnő válaszolt kérdéseimre. Majd dr. Gál András, az áldozat ügyvédjét kérdeztem meg a véleményéről. Az Alkotmánybíróság 2019. november 19-én, kedden tárgyalja az ügyet másodjára. Bene Krisztiánt, a Budai…..
  Bene Krisztián gyermekorvosra másodfokon akár 8-10 év feletti börtönbüntetést is kiszabhatnak előre kitervelt, különösen kegyetlen módon elkövetett emberölési kísérlet miatt. „Nagyon jó iskolákba járt, példás családi neveltetés, magasan kvalifikált, orvos-közgazdász, jó kapcsolatai vannak,…..
  Kriaszter Attilát a Szentendrei Önkormányzat azonnali hatállyal kirúgta hűtlen kezelés és sikkasztás váddal. Ma bántalmazott és meggyilkolt nőkről gyárt pubertáshumort. Nőnapi válasz. Az Étel és Irodalom nevű facebook-oldal, a Névjegy rovatban az oldal létrehozójaként magát és privát regjét…..
Tisztelt Elnök Úr! Ibolya Tibor a Magyar Jog 2015. évi 9. számában megjelent cikkében megvetette a humánus koncepciós perek alapját: "A közvetett bizonyítékok zárt logikai láncolatának látszólag tetszetős elméletével az a fő probléma, hogy jogállami keretek között, valódi bűncselekmény…..
Míg Bene Krisztián börtönben ülve az Alkotmánybíróságon támadja a két és fél évig tartó, 15 tárgyalási napon összesen 5 ítéletet hozó bírósági döntéseket, közte jogerős ítéletét, amely ítéletek mindegyike bűnösnek mondta ki, addig a bűntett előtt egy hónappal létesített új kapcsolata, a mai napig…..
Kevesebb mint két héttel az önkormányzati választások előtt folytatólagos szexuális zaklatással és nemi erőszak kísérletével vádoltak meg egy ellenzéki politikust, aki jó eséllyel indul Újbuda polgármesteri címéért. A TV2 Tények műsorában robbant a bomba: "egy magánkórház orvos-igazgatójaként…..
Nyílt levelet intéztem Áder János, köztársasági elnökhöz, valamint a Kúria és a Fővárosi Ítélőtábla elnökéhez a bírák tisztességtelen eljárása ügyében. A nyílt levél az Amicus Curiae blogon olvasható...
Tisztelt Ítélőtábla!  ..
Radnóti László 2019.05.13 16:26:59
kompnaplo.blog.hu/2019/05/13/nyilt_level_ader_janoshoz_a_magyar_koztarsasag_elnokehez
Bene Krisztián ártatlan. Mindenkit megillet a tisztességes eljárás.
Javasolt oldal: Bene Krisztián ártatlan Már történelmünk hajnalán  meg-megtorpanva elindultunk a fejlődés tudás alapú társadalmunkhoz vezető rögös útján, amelyen a felvilágosodás új hajnala óta rendületlenül haladunk. A múlt század közepére lefektettük a tudás alapú társadalom alapjait. Azóta…..