Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladymarmalade

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes elmondani, hogy az epizód eredeti címe House Training, így sokkal jobban átjön a többletjelentés. Lesz itt trenírozás, edzés, idomítás, nevelés, szoktatás minden szinten., Greg House módra. Hetibeteg egy állástalan magányos nő, se kutyája se macskája, és randa dolog…..
Gyanús, hogy már az epizód felvezetőjében csupa cylonnal találkozunk, előbb az a pasas fordul a kamerába, aki A titoknak vége című epizódban robbantotta fel magát, majd azt a szerencsétlent látjuk, akit Adama parancsnok vert péppé egy kézilámpával még a kezdetek kezdetén.…..
hogyvolt Reaper 1x02 - Feltöltve 2008.04.09 10:27:00
Kezdésként gyors visszaképek a pilot epizódból, nehogy feledésbe merüljenek a fontos momentumok. Sock még mindig fel van pörögve a fejvadászság (szerinte Ördögűzés) tényén, barátja már kevésbé. Samet szó szerint üldözi az Edény, Sock segítségével sem tud megszabadulni…..
Az első nap a héten, amikor a filmkínálat veri a sorozatokat, annak ellenére, hogy nemcsak a rendmániás Monk (Tv2, 17:30), a nagy kedvenc Miért éppen Alaszka? (Viasat3, 19:00), a Jóbarátok (Viasat3, 20:00) és a bankrablós Kutyaszorítóban (Tv2, 20:10) lesz, hanem a Szűz királynő 2.…..
hogyvolt House 3x19 - Légy gyerek 2008.04.10 09:00:00
Ebben az epizódban senki nem a korához illően viselkedik (innen a cím, eredetiben Act Your Age), és a szokottnál többet operálnak érzelmi vonalon, de nem kell félni cunamitól, ez nem olyan sorozat. Ismét gyerek-hetibeteges sztori van, az ilyesmi mindig izgalmas, ráadásul most ketten is…..
Neela és Tony ébrednek. Együtt. Neela kapkodva öltözni kezd, nem akarja, hogy Sarah észrevegye, hogy ott aludt. Tony agyal a ki Sarah apja témán, Neela a DNS vizsgálat mellet érvel, de Tony-nak nincs hozzá mersze. Neela menekülne, de Sarah már ébren van, tud mindent. Kicsit kínos, de…..
Raines nyomozó gyermekkorában arról álmodozott, hogy híres író lesz, aki a ’40-es és ’50-es években játszódó, füstös krimiket ír meggyilkolt filmproducerekről, vagy halott filmcsillagokról. De mivel nem volt tehetsége az íráshoz, ehelyett nyomozó lett, és olyan…..
Múlt héten ott hagytuk abba, hogy miután a Rohadt Sárgaszemű Démon összegyűjtötte kiválasztott gyermekeit egy haláli tusára, a végső küzdelemben Sam alulmaradt Jake-kel szemben, és holtan esett össze Dean karjaiba. És ez bizony nem tréfa, hisz most ott folytatjuk, hogy Sam halott…..
Nagyon úgy tűnik, megindult a sorozat – már több helyen is megénekelt – mélyrepülése, mert ez a rész biztosan nem kerül majd fel a rajongók toplistájára. Az epizód fő témája az a pusztító erejű hurrikán, ami nemrég söpört át Floridán. Nem nehéz hát kitalálni,…..
ladymarmalade 2008.03.03 20:43:20
Aki unta a Shitter érát, és nem élvezte kimondottan a múlt heti 40 perces filozófia szemináriumot, annak jól fog esni ez a rész, mert igazi old school House epizódot kapunk. Diagnózissal, félre-diagnosztizálással, házkutatással, klinikával, fogadással, közepesen véresen, ahogy…..
Igen, önkényes címfordítás, de mit csináljak, ha a magyar címfordító nem vágta, vagy nem akarta vágni a Finding Judas – Finding Nemo párhuzamot? Ugyanis erről van itt szó 43 percben, Shitter bekeményít, most már tüzes vassal szorongatja az összes szereplő nemi szerveit,…..