Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Zaius

50 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves retro-ra kiéhezett gamer Társaim és leendő retro fanok!        Szeretnék Nektek kedveskedni egy digitális magazinnal, amiben havi szinten két retro játékot veszek górcső alá. Egyikkel tüzetesebben, míg a másikkal, csak érintőlegesen foglalkozva. Ezeken kívül, ráadásként, még bemutatok egy…..
Kedves nyomtatott sajtóra kiéhezett gamer társak! Van egy jó hírem számotokra! Pixel néven új videojáték magazin ütötte fel a fejét kicsiny hazánkban. Hogy' nem egy egyszerű, saláta olvasmányról van szó, mi sem bizonyítja jobban, hogy nem kevesebb, mint 150 (!) oldalas. Vaskos, súlyos, finom nyomda…..
A tavaly év végi, ünnepi szezonban PS4-re, XBOX One-ra és PC-re megjelent Rainbow Six Siege a kemény, taktikus és végletekig türelmes gamerek játéka, ugyanis a "durrbele" és a "kivagyi" játékmenetet előszeretettel előtérbe helyező játékosok hamar a padlón találják magukat...
Zaius' world Bushes of Love 2016.01.20 12:55:31
Ilyen értelmetlen zagyvaságokat is kaphatunk, ha rosszul olvasunk szájról... Ugyanakkor egy-két meghallgatás után szinte lehetetlen, hogy ne ezt dúdoljuk egész nap! Zseniális Star Wars videó:..
Az ajánlott bejegyzések doboz a poszthoz tartozó cimkék alapján ajánl más posztokat a látogatóidnak. Ha most indítottad a blogod, és még kevés posztod van, akkor előfordulhat, hogy egyszerűen nem talál a rendszer cimkék alapján egy posztot sem, amit az ajánlóba tudna tenni, ekkor…..
Két korábbi írásom szeretném a blogomban is a nagyközönség elé tárni, melyekben a NES korszak két "legérdekesebb" játékát mutatom be...
Dr. Zaius 2016.01.13 11:55:06
@BitPork: Szia! A történet szerint Barakába petézik bele a facehugger, és egy ilyen génmódosított alien jön ki belőle.
Összeállítottam egy kis listát, hogy mely játékokra érdemes odafigyelni PS4-en májusig. A lista nem csak exkluzív címekből áll, így feltüntettem, hogy mely játékok, milyen gépekre jönnek még. A listán lemezes játékok vannak, csak digitálisan megjelenő játékokról is írok majd. Temérdek megjelenés…..
Nekem azt mondták, hogy hú, a Last Of Us az olyan játék hogy a hajad leteszed, hogy körbe körbe bukfencezel a padlón, ha megszerzed. Na, vettem is egy ps3-at mire kijött az újrakevert cucc. Így hát Ps4-re vettem meg, mondanom se kell már előre bukfenceztem, meg gyertyaállásba álltam, hogy később ne…..
A világháborús játékokkal Dunát lehetne rekeszteni, sok stúdió, rengetegféleképpen feldolgozta már. Szinte minden műfajban tiszteletét tette történelem hűen és fikcionálisan egyaránt. Az FPS stíluson belül a Call of Duty és Battlefield sorozat korai részei, valamint majdnem a teljes Medal os Honor…..
Tegnap volt alkalmam megnézni IMAX 3D-ben a Star Wars legújabb, hetedik epizódját és gondoltam megosztom Veletek tapasztalataimat. Kritikát nem szeretnék, és nem is tudok megfogalmazni róla, ugyanis hiába tudom, hogy melyik film miként készült, mennyibe került, mennyit hozott, kik a…..
Dr. Zaius 2016.01.04 18:48:44
@szófogadatlan prókátor: Szia! Köszönöm, és örülök, hogy tetszett a film, meg, hogy megértetted írásom lényegét. Nem győzőm moderálni a kommenteket, mert negatívan szólnak a filmről és egy Emóció cikk hozzászólása nem lehet negatívabb, mint maga a cikk.Akinek nem tetszik a film, azt tiszteletben tartom, de nem érdekel. Olvasson mást.
Zaius' world Mi az "Emóció"? 2016.01.03 15:06:14
Az Emóciót bármilyen szórakoztatóipari termékről lehet írni, nem kritikus szemmel. Érzést, érzelmeket, életérzést kell továbbítania, és semmilyen esetben nem lehet negatív hangvételű (kevésbé pozitív lehet, de derűlátó lehet). A hozzá érkező hozzászólások sem lehetnek…..
Zaius' world "Az erő van ezzel" 2015.12.30 14:39:00
Két PS4-es játékból készítettem képeket, melyek megmutatják a gép erejét. Semmiféle utólagos szerkesztés nincs rajta, mind ingame (játékmenet közbeni) kép. Némely esetben a kijelzőket távolítottam csak el. Az első galériában az Assassin's Creed: Syndicate-ből láthattok…..
Az alábbi videóban megtekinthető a PC-re, Xbox 360-ra, PS4-re és Vita rendszerre megjelent, legendásan nehéz Super Meat Boy egy könnyebb, kisebb pályája ( a 300-ból). A dolog pikantériája, hogy 32 alkalommal trancsíroznak szét, míg egy sebtapaszért küzdök.....
Még a nyár folyamán elérhetővé vált, a jelen generációs konzolokra és PC-re megjelent Mortal Kombat X eddigi utolsó letölthető fizetős karaktere is. Úgy gondoltam kanyarintok nektek egy kis ismertetőt róla. Ez amolyan élménybeszámoló/kedvcsináló, nem pedig tippek/trükkök,…..
A méregdrága Super Bowl spot után berobogott a Halálos iramban hetedik felvonásának legújabb, három perces előzetese, amelyben Jason Statham kóstolgatja Vin Dieselt. Robbantgatás, ökölharc, repkedő kocsik. Jó reggelt fiúk, viszlát fizika! ..
A Pannonia Entertainment bebizonyította, hogy itthon is van igény régi filmek felújított változatában történő (újra)bemutatására (küldetésnek is felérő programsorozatukról ide kattintva találhatsz bőségesen információt). Az Alien és Aliens után márciusban a 2001: Űrodüsszeiát, áprilisban pedig a…..
A filmstúdiók többek között a következő előzeteseket adták le kb. 100 millió amerikainak a Super Bowl alatt, 4,5 millió dollárért per 30 másodperc. Van köztük egy pár egy perces is... Amit hiányoltam az egy jó kis Batman v Superman vagy egy új Bosszúállók trailer. Terminator…..
A mai felnőtt játékostársadalom legtöbbjének igencsak meghatározó élmény volt anno a Resident Evil első része. Bár egy korábban már kitaposott ösvényen haladt, melyet az Alone in the Dark-nak köszönhettünk, mégis a RE terjedt el gomba mód, köszönhetően az addig még nem…..
Emlékszel még a múlt századra? 1996-ra mikor a szőke kigyúrt baromállat egy lábával rúgta szét a disznórendőröket meg a többi rusnyaságot? Bizony: Duke Nukem volt az a szétkokszolt amerikai példakép.  Aki szerteszét lőtt mindent, belehugyozott az összes piszoárba és az…..
Zseniális élőszereplős videó a Pong-tól a GTA-ig. De feltűnik még a Space Invaders, a Mario, a Pac-Man, a Street Fighter, a Minecraft és Battlefield 3 is!  ..
Mit ne mondjak, azért tudtuk a limitált bemutató bevételeiből, hogy nagy siker lesz az Amerikai mesterlövész, de hogy ekkora? O_o A Clint Eastwood rendezte, több Oscarra is jelölt alkotás (köztük a legjobb film és legjobb férfi alakítás), mindössze két hétvége alatt átlépte…..
Amit az alkoholról tudni kell... - 1965. Az éppen egy éve elhunyt, nagyszerű, Balázs-Piri Balázs rajzaival. Egy kis feedback-et kérnék a mobileszközön netezőktől! A régi magyar diákat bemutató sorozat magas képkockaszám miatt, valamint a hangulatosabb vetítés érdekében - a mai poszttól kezdve -…..
Dr. Zaius 2015.01.25 09:52:01
@JTom: Firefox-ot használok. Megnézem majd Chrom-val is, mert a Firefox a videókat sem kezeli rendesen...
Tavaly június 29-én indult a blogon a vasárnaponként jelentkező Disney-sorozat, amelyben a cég történelmének legjelentősebb rajzfilmjeit vettem sorra minden héten a kezdeti rövidfilmektől a 2000-es évek elejéig. A cikksorozat leginkább ismertetőkből állt: igyekeztem felkutatni…..
Zaius' world Driveclub menni Japán 2015.01.24 17:09:43
Megérkezett a héten a Playstation 4 exkluzív autóversenyhez, a Driveclub-hoz, a japán pályákat felvonultató ingyenes csomag. Gyönyörű helyszíneket vonultat fel, készítettem is pár képet, hogy megcsodálhassátok a jelenlegi legszebb autóversenyes játékot. A képek "kattra"…..