Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bestblog

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kajak leírja az ember, hogyan kell szalonnát sütni(plusz még a nyomi jellemrajzot ír sütés alapján): Jó kis tűzrakó helyek minden környéken vannak, vagy a kertben egyszerűen ki lehet alakítani egyet. A bevásárlólista nem hosszú, füstölt szalonna, kenyér és hagyma kell csak.…..
fizetős az m0 Megyei matrica 2015.01.10 17:19:17
..
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
Best of blog.hu Fizetős lett az M0 2015.01.05 18:14:00
Hatalmas siker az új útdíjrendszer, három nap alatt több, mint 80.000-n vettek jogosultságot! Gratulálok a hatalmas sikerhez! Így mindenki elkerülte, hogy napi 15.000Ft-ra büntessék öket. Az élményt fokozták a nyugatra visszatérö "vendégmunkások" is . Ez mind semmi, én további…..
fizetős az m0 Megyei matrica 2015.01.05 09:53:32
..
fizetős az m0 Velem nem basznak ki 2015.01.05 09:52:34
..
fizetős az m0 A szállító 2015.01.05 09:51:44
..
fizetős az m0 Orbán 2015.01.05 09:50:44
..
Hirtelen történt és erõteljesen. Váratlanulmegnyílt a "járatlan út". Senki lettem ésmegkaptam mindent.Eddig azt hittem valaki vagyok ésragaszkodtam ehhez a valakihez. Néha jóvoltam magamnak, néha kevésbé. Anapokban viszont megvilágosított egy jótakaró - jó takaró. Azt mondta…..
Sziasztok!Régen nem jártam erre. Ennek a legfõbb oka, hogy én komolyan gondolom a társkeresést, és itt nem sok új regisztráló van, aki érdekelne, az olyan messze van, h soha nem tudnánk egy kapcsolatot fenntartani... Hosszú, gondolom mind átéltétek már az összes létezõ…..
bestblog 2014.12.28 20:30:42
25 évvel ezelőtt ebben az országban java részt Ladák, Wartburgok, Trabantok voltak minősíthetetlen diagonál gumikkal felszerelve. Annak idején esett 20-30 cm hó és mindenki közlekedett ahogy tudott, aki elakadt azt kitolták megtolták. Nem volt alá-elő-mellé sózás sokszor még…..
Harminchat éves vagyok, és én is, mint annyian, tizennyolc évesen, a gimi utolsó évében rákaptam a dohányzásra. Nem is tudom, akkoriban menőnek számított, ha egy lány a vörösre festett körmei között egy cigit tartott, lehetőleg persze valami külföldi márkát. Mi persze…..
Tételezzük fel, hogy én egy igen jó dolgozó vagyok, ezért a Léggömbhámozó Bt., ahol dolgozom, azt mondja, ad nekem 300.000 Ft fizetést. Jó sok pénz ez, örülök is neki! Aztán jön az állam, és azt mondja a cégnek: "Gratulálok a felvételedhez, és amiért ezt a pénzt a…..
Most kérdezhetitek, hogy mi köze van a kettõnek egymáshoz, de nagyon is sok.A helyzet az, hogy mivel itt ismerkedünk, barátkozunk, próbálunk megnyílni másoknak, de ez mégis egy bizonyos távolságot ad. Lehet, hogy a szomszédból csetelek egy sráccal, de ez addig nem fog kiderülni,…..
Best of blog.hu Apakomplexus 2014.12.19 20:20:28
Sokszor próbálták már ezt \"rámbizonyítani\" és valamilyen mértékben biztos, hogy igaz is.. Egyszer mélyebben is belementem a témába egy beszélgetés során. Olyan emberrel beszélgettem aki tökéletes családban nött fel, viszont komoly betegség miatt korán elveszítette az…..
Na lássuk, mennyire vagy rácsavarodva a kék-fehér közösségi drogra. Mik a jelei a Facebook függőségnek? 1. Azt hiszed, azok a barátaid, akik lájkolják a "juj tökre szomcsi vagyok ma este" és a "wow, micsoda tök jó nap oan boldog vok!" kezdetű, szánalmas kis…..
Átjött valamelyik nap Petigeci, dumáltunk az előző történetekről,mondom neki kéne valamit szűrni. Megint nem volt pénzünk,szerezni se tudtunk,mert az öregasszony letiltotta a számláját. Mondom menjünk át a kisboltba, veszünk hitelbe, felírják majd anyámnak. Átmentünk…..
A 39 éves R. Károly nem az önbizalom szobra. Tavaly decemberben azonban történt vele valami. – Kisebbségi érzésem van, csúnyának tartom magam, na – kezd bele meseszerű történetébe Károly. – December 21-én hajnalban dolgozni mentem és a buszon a Borsban olvastam, hogy a kishitűeknek is van már…..