Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemo576

16 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemo hó volt hó nem volt 2010.01.20 06:13:00
sokat eseget a hó, elszáradt a dió.valami ilyesmit is lehetne a magyar reklámkiválóságokbe is bevésni. nemértem miért kellene állandóan a "rímek" ezért is nemszeretem a reklámokat. nem beszélve arról, hogy micsoda idill uralkodik. mintha nem is magyarországon lennénk,…..
nemo micsináljunk szombaton? 2010.01.16 07:24:07
egyszerű. mennyünk fát vágni:D szerencsére nem kivágni, mert majd még kiskanállal kell széttrancsírozni a lábam, hogy ki tudjam szabadítani a rádőlt fa alól. aztán rájövök, hogy a másik lábam kellett volna... kemény lenne:D ezér jó a hepitrífrendsz:Dkomoly dolgok zajlanak…..
nemo nagy zabálások után 2010.01.04 21:01:00
no. nonono. rettenetes. éljen a karácsonyi kaja. nem is mondjuk a legnagyobb gond. hanem a szilveszter környéki. az volt a sok. sikeresen megnöveltem a méreteim. mondjuk, bizonyos szempontok szerint még mindig nem vagyok férfi. amennyiben az mázsánál kezdődik:Dvoltak kellemes…..
no, egy kis dalkezdet. félig saját szöveg, félig nem. a kisebbik fele a saját. tehát nem is a fel. mindegyis.félvidáman tengődünk itthon. izgalmasnak nem nevezhető. ma megvolt az első harcsavásárlás, jobb lenne, ha ezután nem vásárolni kellene, hanem csak megfogni és úgy…..
nemo egy kis hétvége^^ 2009.12.13 19:58:41
hátt, elment a asszony:( haza. elege lett belőlem:Degy jókis tartalmas hétvége után. vettünk vizipipát, meg előadás, meg ajándékvásárlás, meg szombati rohanás. jóvót. ja meg főzőcskézés:Pmostmeg egy kis narancsos dohányt szipákolva nem tudom mit kezdjek az estével. nincs mit…..
nemo karányony-13 2009.12.11 06:56:38
decEMBER :Dvidáman telnek múlnak a napok. nemsokára karácsony, de még tulajdonképpen szinte semmi ajándékot nem vettem. a legroszabb, hogy még ötletem sincs. igaz, hogy már csak két embernek kell venni:) ja meg a munkahelyes-.-kissé eltévedtem ami a fizetésig hátralévő időt…..
nemo kilencedike 2009.12.09 06:55:06
hát. reggel van. úgy érzem magam, mint akin éjjel átment egy úthenger-.- pedig hol van még  apéntek, hogy addigra legyek fáradt...meg pénteken jó lesz az^^ ugye?:Pegy kis vizipipa vásárlás, meg szaladgálás csírába, meg valam ielőadásodásra. meg ilyenek...:Dma jó lesz, ha…..
nemo hétfő 2009.12.07 19:43:13
na, írunk ma is, hogy tudjon mit olvasgatni az asszony:P ma igencsak jó volt a hangulat. nemtudom miért, de annak ellenére, hogy hétfő van, kiváló nap volt:) ment a munka is ezerrel, felefedeztem a lakástakarékossági pénztárt, ha előbb tudtam volna, hogy van ilyen, és ennyit lehet…..
nemo nana 2009.12.06 21:44:30
hopsz, elég gyakori kezd lenni a hümmögés:Dmost megtudta a asszony, hogy én irkálok itt. dehát, úgysem tud meg belőle okosat:P és hogy meglepődött. pedig nem is régóta csinálom:D nembaj, majd itt biztos jól elbeszélgetünk, meg nézelődünk, meg majd kibeszéljük a dolgokat.…..
nemo hmmm 2009.12.06 21:40:59
egy kis idő kimaradt itt kéremszépen. de nem gond, ahogy látom senki nem maradt le semmiről. máma jött a mikulás. márakihez:Dfrissült a horgászvéna. vettem ma jókis botot, következő beruházás egy orsó lesz. aztán meg szépen a többi aprócucc. aztán egy következő bot. és…..
nemo hmmm 2009.09.21 19:58:00
hoppá hoppá, kicsit elmaradtunk.volt egy hét, sok utazás, jó hétvége. más nem történt. ja. leszokunk szépen a dohányzásról. vagyis egészen pontosan abbahagyom. így döntöttem és kész:Djó is lesz a dohányfüstmentesség. már másnap jobb lett a szaglásom. sajnos. pesten ez nem…..
Hazai söreink között találunk pár vállalható, fogyasztható terméket, de valljuk be: nem vagyunk elkényeztetve. Természetesen nem a brit, belga, cseh, német sörkultúrával kellene állnunk az összehasonlítást, de sajnos bármelyik szlovák vagy lengyel szupermarketben tetszőlegesen…..
nemo péntek 11 2009.09.11 19:01:00
ez egy rohadt izgalmas nap volt. semmittevés. egész nap nézés, netezés, jajj, micsináljunk, mert nemtuodm mit csináljak. bóklászás a laborokban. ilyen az, haegyedül van az ember. ha meg többen vagyunk, akkor megy a duma, meg elmegy a nap is. jobb az úgy, meg persze ha van meló. akkor…..
nemo 2009.09.09 20:26:00
egy újabb eredményekben gazdag nap telt el. ami a munkát illeti. a szokásos móka, ha a labroban töltöm az időt. délutánig semmi. aztán meg jajj, ez meg ez meg az. fél5. senkit nem érdekel, van még mit csinálni...délelőtt elmentem az autóba/hoz/hez/höz izzókészletért, aztán meg…..
Felipe Massa állítja, a vb-t 16 ponttal vezető angol azért gyengélkedik, mert nem képes megfelelni az elvárásoknak. Barátját, Rubens Barrichellót várja világbajnoknak. ”Tavaly hat ponttal Hamilton mögött mentem Brazíliába, aztán majdnem bajnok lettem. Csak egy versenyem volt,…..
nemo sose kell cím 2009.09.08 20:57:00
mára vége a melónak. lenyomtam 450km-t, megszereztem a talajból, amit meg kellett. vettem nagyon tuti jó sört. nem is keveset :D, sokat. feketét, is meg 9%os világosat. iszonyat jó, kár, hogy ebből csak keveset vettem. úgyis járok még arra, majd lesz másik ^^7re értem vissza a…..
Két utolsó rajthely, egy utolsó előtti és egy utolsó futamhelyezés után lecserélte a Ferrari beugró pilótáját. Szerinte a média a hibás, túl keményen és sokat kritizálták. ”Akik ilyeneket írnak, fogalmuk sincs, mekkora kárt okoznak. A sajtónak döntő szerepe…..
nemo nincs cím 2009.09.07 19:39:00
nno. visszatértem a fél civilizációba a távoli keletről. jóvolt. nyugalom, csend, kurvanagy vihar. a vihar is jó volt. bár, volt aki félt:D ugye?^^szombat este egy kis sörözős jégerezős dártcozós agysejtpusztítós majd aztán szépen elalvós este. valahogy a legrészegebbnek van a…..
nemo elsőre 2009.09.03 20:12:12
kezdődhet a blogolás. dejó.nem hiszem, hogy bárki is olvasná majd, úgyhogy nem erőltetem meg magam:Daz utóbbi időben kicsit sok volt a meló. éljen a helyszínre járkálás, mintavétel, nézni, ahogy mások dolgoznak:D egy laza 40 óra túlóra összejött, persze senki nem fizeti,…..
"Vissza kell mennünk!" - mondta a szakállas főszereplő kedden este a Lost harmadik évadának zárójelenetében, és a tátott szájjal bámuló tévénézővel megfordult az Ikeás ülőgarnitúra menten, kiömlött a sör, szőnyegen a popkorn. Ilyen egy jó cliffhanger, azaz…..
Közhellyel kezdjük ezt a kissé szokatlan posztot, de nincs jobb ötletünk: nagy az Isten állatkertje, és kurva alacsony a kerítés. Angliában ugyanis egy faszinak, a tesójának és egy haverjuknak az a zseniális ötlete támadt, hogy megölik egyikük féltestvérét, majd a nyomokat a…..