Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bing

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Bing 2010.10.26 16:40:11
Nagyon jó a bejegyzés és az Artisjus simán kapja be, de őszintén szólva a gonosz, mindenen nyerészkedni akaró kiadók képe egy kicsit sántít (nekem van egy kiadóm és igazából tetszene a felvázolt kép, mert akkor gonosz lennék és gazdag!).

A kiadó is egy szimpla üzleti vállalkozás. A célja az, hogy profitot termeljen. Ez nem feltétlenül egyenlő a kizsákmányolással. Ugyanezen logika mentén a pokolra kellene küldeni a Friesland tulajdonosait, mert pénzt kérnek a Túró Rudiért! Az miért nem nulla forint? Kétségtelenül jó dolog az internet szabadsága, de ez a korábbi rendszerek lassú eróziójával jár. Ha jobban körbenézel, láthatod, hogy a magyarországi kiadók jelentős része leépít és/vagy a kivonuláson gondolkodik, mert nincs eladása. Erre lehet mondani, hogy végre, úgy kell nekik, haljanak meg, de aztán honnan lesznek zenék? Ki fogja finanszírozni a stúdiót, a promóciót stb.? A kiadók hiánya a zenészeknek is szar lesz. Ők zenélni akarnak és nem a videóklip szervezésével, a stúdió egyeztetésével vagy a produkció könyvelésével foglalkozni. Menedzserek nincsenek és koncertezni sem olyan könnyű (a fesztiválokon és a klubokban ugyanaz a tucatnyi zenekar lép föl az egész országban, mindenki más szív), hogy a zenész rommá keresse magát. Egy kezdő zenekar folyamatosan megalázkodik miközben az ország klubjait hívja, hogy esetleg nem-e lehetne-e valamikor, egy sörért, vagy az utazási költségért fellépni...

Egyébként, a belépő ára meg tényleg a zenekaré? Muhaha!

Persze baromi jó ingyen zenét hallgatni, ingyen könyveket olvasni, filmeket nézni, ingyen hasznáni a Photoshopot, de hosszútávon az ezekkel foglalkozó cégek megszűnnek (addig azért még szépen keresnek) és végül valóban minden ingyen lesz, de nem lesznek professzionális zenészek, írók, filmesek és programfejlesztők, csak hobbisták, akik lehet, hogy mindezt jól csinálják, de reggel csörög az órájuk és el kell menniük dolgozni, mert valamiből azért meg kell élni...
Arra gondoltam, én is kérek úgy 10 milla "vezetői ösztönzést" a cégtől!Ha nem kapok, felkúrom magam! ..
Miért van az, hogy a használati útmutatókban, alapos leírásokban minden olyan könnyedén megy, én meg mindig felkúrom magam? Például ismer valaki olyat, akinek valaha sikerült jól beállítania egy kónuszos kerékcsapágyat elsőre egy leírás alapján? Él olyan…..
TökölésMinden héten elmegyünk bevásárolni a fóti Corába. Persze van közelebb is közért, de ha ebbe mélyebben belegondolok, akkor nagyon felkúrom magam.A városban ritkán autózom, ezért amint a bevezető útra érek, mindig a leghosszabb utat választom a parkolóig és…..
MA IS FELKÚRTAM MAGAM SIKERÜLT 2009.07.28 10:52:00
Elindultam. Blogolok. Azért csinálom, mert azt mondták, ha kiírom magamból, akkor majd nyugodtabb leszek. Mondjuk, én már az oldal beállításán felkúrtam magam, mert nem tudok HTML-ben programozni (sem), anélkül meg elég nehéz formázni ezt a…..
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..