Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WiPiros

5 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 lépés, hogyan ne öregedjünk, és igen, érezzük fiatalnak magunkat! maradjon fizikailag aktív, lehetőségeihez képest minden nap sportoljon táplálkozzon helyesen + használjon táplálékkiegészítőket kezelje megfelelően a stresszt -> csak annyi figyelmet szenteljen rá…..
Amennyiben lehetséges igyekszem mindenkit - illetve hát az arra fogékony nőket - arra buzdítani, hogy az egyéniségüknek megfelelően öltözködjenek, illetve olyan holmit vegyenek fel, amelyikben a legjobban érzik magukat. Persze nem túloznám el, mert ha színházba megyünk azért ne a…..
Érelmeszedésre és az immunrendszer erősítésére, házilag.A Mézzel és fokhagymával   receptet 3 forrásból ismerem.    -  Régi szomszéd bácsim aki 86 évet élt, egyszer a kezembe adott egy régi írással írt kis lapot "Titkos recept"…..
Most én kérdezlek Titeket: Ki ismeri a 111 gyógynövényből összeállított Krauteröl készítményt?Mire használtad már és eredményes volt-e?Ajánlanád-e másnak is? Vagyis enyhített-e a bajodon?..
WiPiros 2010.02.08 11:00:21
@karesz57:
Kedves Karesz!
Való igaz, hogy minőségi és hatásos készítmény. A mi családunkban is a személyes tapasztalat a fő mérce.
szép napot
Piroska
Na de komolyan! Tudom, hogy 50-60 éves kor körül van olyan izületi problémás itt a neten akinél ez segített. Ha Te is köztük vagy, írd le Neked mi volt a panaszod és mikor vetted elő a Lóbalzsamot?..
Egy gyöngyszem, amely már hetek óta kitölti a reklámidőt az összes magyar tv csatornán. Jó-e? Mondjuk azt, hogy nagy ötlet. Az első 38 másodpercben (45 mp a teljes blokk) abban a szent meggyőződésben voltam, hogy állam bácsi ismét pénzt rakott az ablakba - istápolva a gazdasági…..
A felhasználói tesztek sok dologra fényt deríthetnek. Legtöbbször kiderül, hogy mennyire nem tudunk a felhasználók fejével gondolkodni. Egy halom olyan dolog van, amit mi magunk egyértelműnek, már-már nevetségesen egyszerűnek vélünk, majd kiderül, hogy a felhasználók…..
A családom egyik hölgy tagjának a hugyuti problémájára keresek megoldást, de ha lehet antibiotikum nélkülit. Körülnézezk a neten amíg ő felkereste az orvosát és amíg megjön a recepttel az orvostól, addig elindítom ezt a blogot mert biztos vagyok benne, hogy mások is szeretnék…..
Furcsa dolgokat tapasztaltak a netezők, amikor a hét végén beléptek az iWiW-re. Volt, akinek egyszerűen csak nem működött az üzenetküldés. Megint mások azt látták, hogy -1, azaz mínusz egy (!) olvasatlan üzenetük van. A teljes zavart végül az iWiW gépházüzenete oldotta fel.…..
Márciusban még azt írtam az Abaqoosról, hogy Ugyanakkor az asztali kliens nem túl kényelmes megoldás, főként azoknak, akik több gépet is használnak. Mi van például, ha vendéggépen akarok online fizetni? Tihanyban találkoztam az Abaqoos vezetőjével, Monus Ádámmal, és ő…..
WiPiros 2008.10.20 16:28:08
jane fonda: a Camstudio ingyenes: camstudio.org
a másik nagyon profi de fizetős Camtasia Studio nevu progi.

Csütörtökön még azt írtam, hogy szerintem a helyzet elkeserítő. És az is biztos, hogy ez még messze nem a legrosszabb. Nézzük akkor, hogy mi is történt eddig. Az irányadó technológiai index (Nasdaq) két hét alatt elveszített értéke negyedét. Kik hozták össze ezt a buktát? A…..
A VoIP-szolgáltató új kampánnyal kívánja népszerűsíteni "Unlimited World" csomagját.Azok a Skype-felhasználók, akik emailben megkapták a vouchert, egy hónapig ingyen hívhatják több mint 30 ország vezetékes számait. (Magyarország, majdnem az összes uniós ország és…..
Sok szó esik mostanában arról, hogy milyen hatással lesz a gazdasági válság az online bizniszre. Persze nem csak nyugaton, hanem idehaza is fontos ez a téma mindenkinek, aki online hirdet, értékesít vagy online hirdetésekből él. Novák Péterrel, a Kirowski digitális…..
Kedves Olvasó!Ez a blog nem nyilvános, vagyis ha itt vagy, az valószínűleg azért van, mert e-mailben kaptál erre felkérést. Első bejegyzésem arról szól, hogy itt is előkerült a magyar virtus, jött olyan hozzászólás, hogy majd ő feljelent, meg PSZÁF, stb... Név nélkül…..
Mentem az utcán és láttam, hogy ott hever a földön egy húszezres. Elgondolkodtam rajta, hogy lehajoljak-e érte. Megéri? Á, inkább otthagyom, minek az nekem.Na persze, biztos nem hajoltam volna le érte. Persze, hogy lehajoltam volna, mert hülye azért nem vagyok. :)És most leraktam az…..
Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki erre tévedt és meg akarja valósítani az álmait!!! Magamról annyit, hogy egyetemista vagyok és mellette félállásban dolgozom. Szóval megtanultam értékelni minden egyes forintot. A magam lábára álltam. Persze, ez most már egyszerűen hangzik,…..
Filmdroid Részletek a Kis Vuk-ból 2008.04.05 13:33:00
A Kis Vuk képek után most pár videóval sokkolnám a nagyérdeműt ..