Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ttimi56

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Az 50. születésnapomra kaptam egy könyvet, mely teljes mértékben megváltoztatta az életemet. Aki olvassa a blogomat és ismeri az elmúlt másfél év történetét tudja, miről van szó. Ugye milyen csodálatos? Csodálatos valóban, ám nem igaz!   Valójában így történt: Pár héttel a 60. szülinapom…..
Amióta elkezdtem az új életmódomat, rendszeresen járok laborvizsgálatra. Úgy gondoltam, kell egy kontroll, nehogy valami „végzetes hibát” kövessek el az időszakos böjttel, vagy az ételtársítással. Ne hagyjak ki (tartósan) olyan ételt, amire a szervezetnek szüksége van.   A körzeti orvosom…..
  Az év elején kezdtem ezt a blogot. Akkor tűztem ki célul, hogy 12 hónap alatt leadok 50 kg-ot.   S I K E R Ü L T  ! ! !   Pont egy éve május 1.-én Berlinben voltam. Így néztem ki:     Valamikor májusban kezdtem el új életmódomat, melyről több mint 10 bejegyzésben beszámoltam (még 5-6…..
ttimi56 2019.05.01 20:25:04
018 májusában kezdtem el az új életmódomat, 2019 elején (amikor ezt a blogot elkezdtem) határoztam el, hogy (kezdettől számítva) 12 hónap alatt lefogyok 50 kg-ot. https://minusz50kg.blog.hu/2019/01/26/ahonnet_indultam   Pár hét van hátra az egy évből és még 1 kg-ot kell "ledolgoznom". Menni…..
Egy hete szombaton a piacra mentünk. Sok zöldség és gyümölcs fogy mostanában nálunk...:) Valamint meg szerettem volna kóstolni a kecsketejet, évek óta nem ittam. A tehéntej és termékei nem részei a napi étkezésemnek. Lehet, hogy már korábban is a piacon volt, ám csak most tűnt fel, hogy valami…..
Sziasztok!   A blogom címe 50 kg minusz - egy év alatt.   Jelenleg ugyan még nem tartok itt, mivel 9 hónap alatt "csak" 41 kg-tól szabadultam meg. A blogom célja egyrészt az, hogy 3 hónap alatt sikerüljön még 9 kg-ot leadnom, másrészt pedig az, hogy megosszam veletek, miként lehet, gyógyszerek,…..