Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DreamKnife_360

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Száksz Napirokkant 2008.04.14 08:57:00
A korán elhalálozott Colin McRae is így kezdte, egy nagyon szép boxermotoros Subaruban. Ki tudja, talán Gergely megörökítette az első, a jövőben önmagát legendává kinövő rallysunkat...Bársonyosan csodálatos hétfőt kívánok. ..
Mentál Hiéna Hit-and-run 2008.04.14 15:10:27
Vasárnap óta megszaparodtak a bicós-látogatók itt az Idegsebészeten...gondoltam, hogy a jó idő játszik ebben szerepet és mozogni kezd ez a tunya ország, de nem. (és nem is gondoltam így de ez egy remek felvezető...)A folyosón összefutottam egy  ütött-kopott, helyesebben…..
A forradalmi idők folytatódnak, a reggeli posztban ugyan volt járás, de nem volt szakítás. A délutáni  posztban meg nincs járás, ami különben is távkapcsolat, csak jó nagy pofáraejtés.  Sziasztok! Igen régóta olvasom a blogot és már a kezdetektől fogva volt…..
A Gibson, a legendás gitárok gyártója szinte mindenkit beperelt, akinek köze van a Guitar Hero és a Rock Band című játékokhoz, írja a Wired. Az ok: a Gibson 1999-ben érvényes szabadalmat szerzett egy olyan játékféleségre, amely - legalábbis távolról - hasonlítható ezekhez.…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Mivel egyetlen olyan szakítós történetet sem kaptunk még, amelyben szerepelt volna a forradalom, a március 15., vagy a Petőfi kifejezés (küldjetek), ezért egy, a mai naphoz egyáltalán nem kapcsolódó posztot kreáltam. Zsolti a pszichikai terrorok magas számával tette…..
DreamKnife_360 2008.03.15 08:37:09
This city's no longer mineThere's sadness written on every cornerEach lover was made to signNow I hear them calling me over and overA pörgős nagyvárosi életforma hátulütőire hívja fel a figyelmet Erlend Øye (a Kings of Convenience-es pali) és másik csapata, úgy is mint kiüresedett…..
DreamKnife_360 2008.03.14 10:36:58
Oda is figyelünk, hála Rocko-nak aki küldött nekem két mesés videót amatőr ralisokról akik keményen összezúzzák a gépeket. Van itt gyönyörű borulás, repülés, elfékezés, minden mi szem-szájnak ingere! Itt a két remek videó, ámuljatok: Móka és kacagás, én pedig…..
Éppen ezért nem hiszek ebben a hozzuk össze a barátainkat elméletben, meg eleve, milyen dolog már ez, hogy (1) a fiú elviszi a haverját a kelenföldi randikra, (2) a nyakába sóz egy lányt, aki hét hónapig túráztatja szerencsétlent. A lány mentségére legyen mondva, hogy beteg a…..
Hányszor lehetünk szerelmesek az életben? A beküldő háromszor volt, a harmadikhoz hozzá is megy, ezért most rituálisan kiírta magából az előző szerelmeit. Az egyiket lázas betegen hagyta el, a másik ezért idegroncsot csinált belőle. Figyelem! Ékezetmentes történet…..
You left her from the basement, I was fading out, the earthquake like a giant passing truckIf I lose everything, then I lose you but I'll lose all the really bad things tooLegszívesebben beidézném ennek a dalnak a teljes szövegét, mert minden sora csodálatos. Úgy egyensúlyozik a konkrét és…..
DreamKnife_360 2008.03.10 13:10:41
Ez most nem egy vicces lekoptatós történet, hanem egy segítségkérés, mert a fiú benne van egy rossz kapcsolatban. A fiú bajban van: se vele-se nélküle, nem tudja, mit csináljon. Most minden kommentező előveheti a szaktanácsadói énjét, hogy segítsen a beküldőnek. Kedves Szakíts…..
Az előző, a bloghoz mérten elképesztő magas olvasottságot, sok kommentet és a szokásosnak mondható megosztottságot magával hozó Fura épületek poszt alapján úgy döntöttem, hogy megint vételezek a szememre egy építményt. (A várva-várt aduász, a…..
Távkapcsolat, Spanyolország, Madrid környéki kisváros, mi mundo azul. Egy férfi az életében egy nőt és egy várost szerethet. De egy nő hány férfit és hány várost? És mi van akkor, ha a lány nem tud elszakadni egy országtól, annak kultúrájától vagy a férfitól? Louis olyan,…..
DreamKnife_360 2008.03.05 14:24:30
Szolgálati közleménnyel kell kezdeni, mert a blogon iszonyatosan sok lett a komment, aminek mi örülünk is, meg nem is. Örülünk, mert épül+szépül a közösség, de kicsit lelomboz minket, hogy sok kommentező azt hiszi, a posztok csetszobává alakulnak. Ez sokakat zavar, mert elveszik…..
DreamKnife_360 2008.03.03 17:10:10
DreamKnife_360 2008.03.03 17:12:03
DreamKnife_360 2008.03.03 17:16:05
Talán én vagyok olyan szerencsés, hogy nem akadtam még össze olyan csajjal, akinek csak a pénzem kell, mivel akkor soha nem lenne nőm. Pedig a haverok mindig mesélnek ilyen nőkről, de akkor is hihetetlen, hogy kocsikulcsot pörgetve lehet csajozni manapság. Kemény történet, aminek a…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
A szakítósblognak van egy terápiás célja. Ez egy február 17-i történet, aminek még nincs vége, vagyis hétfőre virradóra bármi történhetett, remélem, beszámol a folytatásról a levélíró, mert izgulunk. Mi történt? - kérdezi a nép.Figyelem, ékezetmentes sztori!Sut a nap jo…..
Thomas megpróbált szabályosan közlekedni, de nem nagyon hagyták neki... Régóta olvasom a blogot, nem gondoltam volna h valaha is írni fogok, de eljött ez a nap is. Most, napfényes szerda délután történt az eset: Ki kellett mennem a Ferihegy mellett épült market centerbe és hát…..
Folytatódik a melltematika, a szakítóbuli másnapján egy szilikoncicis történettel köszöntöm minden kedves olvasónkat. De mit emeljek ki ebből a sztoriból? A kezdetben gátlásait vásárlásmániával levezető visszahúzódó lányt, vagy a 25 hónap alatt 20 kilót hízott fiút,…..
A magyar nőnevelés egyik alaptétele az, hogy a fiúk mindig azt akarják. Erre tessék, itt van ez a kedves, halkszavú, művészfilmeket kedvelő fiú, de levélíró lányt "csak az aktus éltette" a találkozások folyamán. A rossz szex válóok? Vagy csak az abból…..
Egy erős filozófiai bevezetővel leírt szerelemi történettől nem várunk mást, csak Heideggert, de azt itt nem kapunk, mivel levélírónk a filozófia alapjaival kezdi: születés, halál, anál, muhaha.A Jankkovics-Szemadám szimbólumkönyv szerint is a tűz a szerelem régi metaforája,…..