Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szigmund Frajd

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy hiába gyúrták afrikai rabszolga gyerekek életét követelő véreres gyémántkontentből az aranykezű szerkesztők a tegnapi adást, Bruti kolléga poszja után minden egyes leírt szó, csak felesleges karatergyilkosság. De azért adok a szarnak egy pofon, és megpróbálkozom a lehetetlennel. A…..
Hank épp az ‘Operation Icebreaker’-t vezeti fel kollégáinak, mikor Gomez beoltja, hogy nehéz úgy komolyan venni egy ügyet, ha az mindig a mentolos cukorkát juttatja az eszébe. Hank erre elveti az ötletet és visszavág társának azzal, hogy egy-két steak vacsora után tényleg…..
Szigmund Frajd 2015.06.03 16:09:11
@Prof. William: Meth = Methamphetamine = Metamfetamin = Speed. Ezek mind ugyanannak a drognak a különböző elnevezései, nem kellett semmit kitalálni.
Gólem kiszabadult a pálmaligetből, és a tengerparton álldogál, de a menekülés alatt a nadrágszár ott maradt a gerilláknál. Két csaj jön ma, és felforgat, mondja, az egyik meg különösen veszélyes lesz. Na, majd meglátjuk, az előzetes alapján Botox és Ivar is üvölteni fog.…..
Na, kérem szépen. Tessen eldönteni, hogy a pénteki Éden-adás hogyvótja mikor kerüljön ki a blogra. Két lehetőség van, szombat és hétfő. Szavazzon mindenki, MOST. ..
Eperhab Síkosítsunk okosan! 2015.02.18 08:15:00
Síkosítót vásárolni ma már egyáltalán nem ciki: használjuk hormonális és szervi okok miatt, változókorban, vagy ha egyszerűen fel akarjuk dobni az együttléteket. Az összetevők, típusok és márkák útvesztőiben azonban könnyű elveszni, íme egy kis útmutató: Síkosítóra…..
Lilu fekete miniben, Bencus a szokásos farmeringben kezdi a műsort, és ironizálnak menten, eddig minden párbaj rémesen szoros volt, mondják, de majd most. Az állás, mint kiderül, 52-48, már ha kerekítünk egy kicsit, ami nem áll túl messze az én általam jósolt 55-45-től. Ugyan nem…..
Szigmund Frajd 2015.01.19 15:11:16
@astryle: "Aki a Zsú-ra szavazott egy erkölcsi jóízlést jelentett a többivel szemben"
Légy szíves ne húzz egyenlőségjelet a szavazók és a villa. Zsu nem volt a megtestesült jóság, ugyanúgy, ahogy a többiek sem az Antikrisztus. És hogy veszed a bátorságot ahhoz, hogy általános erkölcsi értékítéletre mondasz ítéletet egyetlen döntés alapján? Gondolkodj légyszíves, mielőtt ilyeneket leírsz!
Szigmund Frajd 2015.01.19 15:33:33
@perpetuum: Köszönöm, hogy önként jelentkeztél élő példának, pontosan erről a reakcióról beszéltem! Bizonyos emberek nem képesek túllépni a saját véleményük korlátait, ezért mindenki mást hibáztatnak. :)
Apropó, intézett mostanában a CIA chemtrail-támadást Magyarország ellen? ;) Szép napot, és további kellemes összeesküvés-elmélet gyártást!
Szigmund Frajd 2015.01.19 15:37:30
@Bujumburi: Biztos vannak, akik Erdélyből szavaztak, de akkor azok a Robin-Ádám párbajon miért nem szavaztak? Nem hinném, hogy az erdélyiek sokban különböznek tőlünk, ők is ugyanazt a műsort látják, mint mi, és Laci nem lett egy gáncsnélküli lovagnak lefestve, nem lehetnek butábbak nálunk, és mi se legyünk olyan korlátoltak, hogy azt feltételezzük, hogy őket jobban meg lehet vezetni egy tévéműsorral.
Válság! Bizalomvesztés! Könnyek! Kongatás! Disznó! DRÁMA! És még volt egy kihívásunk is. Végtelenül hosszú volt ez az összefoglaló és még annál is fájdalmasabb, mert ugyanazokat a köröket futják ugyanazokkal az érvekkel és sérelmekkel körülbelül századszorra, és a…..
Szigmund Frajd 2015.01.15 14:49:27
@Krétagarbó: Igen, Dani részéről ez az egész helyzet hasonlít arra, hogy a kutya csak addig ugat a vendégre, amíg köztük van a kerítés. Ez a kép remekül szemlélteti a dolgot: data.whicdn.com/images/26937480/funny-dogs-barking-comic_large.jpg
Edina is hasonlóan viselkedett a múltkori párbaj előtt, amikor visszavonulót fújt a tegyétek-rám-a-jeleteket kampánya után. Addig könnyű nagyokat mondani, amíg nincs tétje a dolognak, de ha pórul is járhat, akkor egészen máshogy viselkedik.
Itt egy másik kutyás videó, szétröhögtem magam rajta:
www.youtube.com/watch?v=jdSVCcaV4Tw
Szigmund Frajd 2015.01.15 14:50:32
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
Szigmund Frajd 2015.01.13 17:19:20
@-pkata-: Hupsz, ezt benéztem... rtl most FAQ-jában olvastam, vagyis azt hittem, hogy olvastam, de mégsem lehet PCről szavazni. (illetve technikailag lehet, de ahhoz android emulátor kell, ami nem kézenfekvő egy hétköznapi ember számára :D )

rtl.hu/rtl2/valovilag6/cikkek/2014/01/12/gyakran_ismetelt_kerdesek
Itt a "hogyan tudok regisztrálni" résznél van az, hogyha rendelkezek rtlklub.hu/most regisztrációval, akkor a szavazás funkció aktiválásához küldjek smst. Namármost ezt úgy értettem, hogy a most-ban van szavazás funckió, pedig ők az app-ra gondoltak, csak nem írták oda... :)
Szigmund Frajd 2015.01.13 17:54:57
@másodpéldány: Akkor hiszek neked... :)

(btw. erős volt a kísértés, hogy "De nem!"-mel válaszoljak :D)
Szigmund Frajd 2015.01.13 18:07:03
@VV Erőlegény: Ez nagyon jó ötlet! Már csak azért is, mert végre komoly okból is egymásnak feszülnének a lakók, igazi farkastörvények lennének, lehetne nézni, hogy mennyire maradnak meg a villabarátságok, megmaradna-e a szeretet Laci-Edina ill. Fanni-Dennisz közt. Mondjuk minden nap pontot lehetne gyűjteni, és esetleg lehetne pontot rabolni bizonyos feltételek esetén, kihívni valakit X pontért egy versenyre, fogadásokat kötni, stb, a lehetőségek végtelenek!

KEDVES SZERKESZTŐK! HA OLVASSÁTOK A FÓRUMOT, VALÓSÍTSÁTOK MEG VV ERŐLEGÉNY ÖTLETÉT, ÉS KÜZDJENEK MEG A VILLALAKÓK A LILA KENDŐÉRT!!
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
Szigmund Frajd 2015.01.12 15:41:30
@rives: Ez zseniális, ki kellett mennem, hogy ne zavarjam a kollégákat a röhögéssel :D :D :D
Szigmund Frajd 2015.01.12 16:03:48
@VV Erőlegény: Jogos kérdés. Fanni a villában is azt csinálja, amit a való életben tanult, ezért a való életben is azt fogja csinálni, amit most a villában látunk.
Pl, mai öfiben, amit visszajátszottak nekik, régebbi dolgot:
Laci: "Hagyjuk már abba ezt a sírást!"
Fanni: "Akkor sírok, amikor akarok, mi közöd hozzá?"
Laci: "Ezzel csak magadat nevetteted ki."
Fanni: "Leszarom."

Fanni viselkedése tényleg szabados és közönséges, de képes arra, hogy kiszelektálja a neki nem tetsző kritikákat, és így simán meg tudja őrizni a józan eszét. Kár, hogy fejlődésre pont képtelen az ilyen alkat.
Szigmund Frajd 2015.01.12 17:05:45
@VV Erőlegény: @Bujumburi: @másodpéldány:
Mindhármótoknak reagálok, mert ugyanarra a hozzászólásomra írtatok.
Sajnos elég pongyolára sikerült a megfogalmazás, visszaolvasva nem sikerült kifejetem teljesen, hogy mire gondolok.
Szóval Fanni ezzel a leszarom válasszal hárít a külvilág felé, és pontosan ugyanígy fogja a kinti támadásokat is kezelni, ezt tartom továbbra is.
Azt, hogy ténylegesen mit érez, azt egyedül Fannika és a Jóisten tudja, bár lehet, hogy ők sem... :) Nyilván van olyan kritika, ami megérinti, ezt utána egy kiadós sírással feloldja magában, privátban, ahogy ahogy Dennisnek tette a mosókonyhában vagy mindenki előtt, amiért Laci rá is szólt - ez egyébként az önkontroll hiányára utal, hogy nem nézi, hogy kik előtt engedi el magát, de nem tartom kizártnak, hogy műsorból csinálta, a Dennises sírás mindenképp őszintébbnek tűnt.
Az pedig nyilvánvaló, hogy azért vette magára a kövérség kritkát, mert napok óta ez foglalkoztatja, és megerősítést nyert a (rosszul) titkolt félelme. :)

Az egyébként az aznapi Belevalóban benne volt, hogy az egészet Edina kezdte (és ezért tartom a legnagyobb játékosnak őt, mert képes beledobni a csavarkulcsot a fogaskerekek közé békeidőben is)
Nézzétek vissza, érdemes: Edina odaáll a táblához, és hangosan elkezd azon lamentálni, hogy ki hízott a legtöbbet, úgy, hogy közben vagy négyen hallótávolságban vannak. Okos kiscsaj :)
Próbálja megőrizni mindenki a nyugalmát, és kapaszkodjon a legközelebbi felesbe, ugyanis Lilu figyelmeztet, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek, és olyan fejet vág hozzá, hogy nem lehet nem komolyan menni. Meg is ijedtem rendesen. Elérkeztünk a játék…..
Szigmund Frajd 2015.01.10 14:38:14
@Belllaba: "Ahhoz egyébként mit szólsz, hogy Laci elárulta Dinkát, mikor kettesben volt Zsú királynővel, Laci erősködött a triumvirátus szigorú büntetésén, pl. Dinka cigimegvonásán. Még Zsú találta ezt erősnek."
Ezt tök máshogy látom. Laci egyéni játéka volt, magyarázta is Dinkának utána, hogy ő máshogy játszik. Azt akarta kihozni belőle, hogy Zsu büntesse meg Edinát, túlzó mértékben, hogy attól Edina kerüljön jobb fénybe. Nem jött be, mert Zsu nem harapott rá, annyira rá volt feszülve, hogy ő nem akar szemétkedni. És utána tényleg megpróbált jutalmazással is hatni Dinkára a reggeli ajándék kávéval.
Megint Lilával kezdünk, dzsungelhéttel, no meg azzal, hogy kire illik legjobban az állatneve. Én special Varacskosdesznyóra tippelek, de ne rohanjunk előre, majd a végén meglátjuk. Mindenesetre a Ki Mit Tud nyertese elviheti a fődíjat, a kocsit, a kecót, meg a 12 millát,  na jó nem,…..
Szigmund Frajd 2015.01.09 17:49:29
@decens docens ( ja, nem): "Szerintem az egyetlen nézőképes választás Medve volt"
Szerintem itt Zsu sodródott az árral, Laci fejéből pattant ki az ötlet (látszólag, lehet, hogy neki szóltak a szerkik, de ez nagyon konteo szagú). Megbeszélték, hogy minden fiú hárít majd, hogy nem akarnak királyok lenni, és Macit tolják oda. Maci benne volt, mert jó kis kavarás volt, és mert karnyújtásnyira kerülhet a cicihez. (Maci reakciója, amikor azt mondta neki Laci, hogy lehet, hogy együtt fürödhet Zsuval: "Jajajaja cici rici cicó")
Zsu pont azt választotta, aki a legszimpatikusabb volt neki az ADOTT PILLANATBAN.
Szigmund Frajd 2015.01.09 18:25:45
@zaphodbeebthe1st: "Zsu teljesen kicsinálhatta volna Ádinát azzal, ha kinevezi udvari bolondnak aki mindent mondhat és mindent megtehet. Cserébe a többiekkel szivattatta volna."
Ez mekkora ötlet! Ha Zsu ezt meghúzta volna, esküszöm feltelepítettem volna az appot, és beszavazom Zsut a döntőbe!
Szigmund Frajd 2015.01.09 18:28:47
@moccafa: Én Dennisről olvastam, hogy a hitelezők elől menekült a villába. Felvett valami 2 millát a videoklippjére, aztán b@szott fizetni. Nem ezzel kevered?
Javában zajlik ez a remekbeszabott hierarchia/dzsungelhét, ami azon túl is számos szépséget tartogat, hogy most egy hétig élvezhetjük a látványt, ahogy Jabba „Varacskos Disznó” feliratú táblával a nyakában mászkál. Mindjárt itt is van nekünk Kazal és Komisz…..
Szigmund Frajd 2015.01.09 12:11:44
@Szigmund Frajd: valaki elmagyarázná, hogy kell ezt a csodálatos képfeltöltés.hu-t használni?
Addig is direkt link: kepfeltoltes.hu/150109/vacsora_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szigmund Frajd 2015.01.09 12:20:21
@lukacstoncsi: "egy nőben legyen már ennyi tartás hogy nem keveredik ilyen helyzetbe ráadásul gyereke is van"
Van egy olyan gyanúm, hogy 24 évesen azért van egy 4 éves gyereke, mert régen még volt benne tartás...
Szigmund Frajd 2015.01.09 13:18:38
@VV Erőlegény: Lilus szavazás volt, úgyhogy gondolom az applikációsok...
Bencus beharangozza, hogy micsoda izgalmakban lesz ma részünk, mert ezen a héten dzsungel törvények uralkodnak a villában, és ez egy véresen komoly játék, brutális főnyereménnyel. Képtelen vagyok komolyan venni a lemmingeket pedig, akármennyire is erőlteti. Főleg, hogy a mai rész…..
Szigmund Frajd 2015.01.07 17:23:56
@párnaevő: "a többi sem különb, ha ilyen helyzetbe kerül" igen, ezt Edinka be is bizonyította az utóbbi időben, amióta "megnyerte" Lacit Zsuval szemben, túl magas lett a ló.
Amikor Röné meg Fanni kutyázta Zsut a visszatérte után, az önpusztító butaság volt, de ők nagyon vakon voltak.
Laci meg Dani viszont, és Edina jobb napjaiban jól látják a helyzetet, itt a nézőknek kell játszani. Zsu meg nem ezt teszi. Tévképzetei vannak, egy saját kis valósága, ami a világ egy erősen megszűrt verziója.
Mondok egy példát: Zsu szerint Edina volt az, aki nem azt mondta, amit gondolt. Ergo a többiekével nem volt baja. Dani szarkazmusa elszállt a feje felett, pedig Dani gyakorlatilag a szemébe mondta, hogy ennél többre nem viszi a való világban, Dennis szinte ugyanazt mondta, mint Dani, és az övét bekajolta, látszott rajta, hogy jól esik neki, mosolygott teli szájjal. És hát Fannika azt mondta, hogy remélem jól meghízol, de ezt mégsem vette támadásnak, mert Fanni az ő világában most szövetséges.

Amikor Dani beugratta a "kimehetek pisilni?" kérdéssel, felkapta a vizet, és rögtön kibújt a szög a zsákból "jó, majd én is így poénkodok". Pedig reagálhatott volna nagystílűen, a pisiléshez nem kell engedélyt kérned, a régi szép napokra tekintettel vagy valami. Dani tudta, hogy hogy fog reagálni, nem az volt a célja, hogy Zsut beugrassa egy aprósággal, hanem hogy Zsu ne ésszel játszon, mert ez amúgy neki legalább akkora lehetőség, mint Daninak.
Dani él vele, Zsu meg nem, ennyi.
Szigmund Frajd 2015.01.07 17:38:46
@párnaevő: Ha nem jött át, biztos én fogalmaztam homályosan, de én csak Danit tartom különbnek a társaság többi tagjánál, meg félig Lacit, meg negyedrészben Edinát (volt olyan időszak, amikor Edinát Daninál is okosabbnak tartottam, az első ijedtemben leugrok Laci ujjáról incidensnél).
Szigmund Frajd 2015.01.07 22:36:04
@szarvas, szarvas: amikor Dani szemétkedik/provokál, akkor ő a nézőnek játszik, mindig van indítéka. Pl. a rajza Fanni-Dennis-Ádám háromszögről, Fannika úgy sétált bele a csapdába, hogy észre se vette. Amikor Zsuval gúnyolódik, az azért van, hogy Zsuból előbújjon az ösztönlény, és ne hideg fejjel cselekedjen. Láthattuk, Zsu tisztában van vele, hogy királynak lenni nagy lehetőség. Ha Dani hergeli, akkor nem fog tudni élni vele.
Laci nem ennyire okos, de ő is tisztán mászott ki a Zsu féle "akarlak" helyzetéből, úgy forgatta a dolgokat, hogy még ő jött ki áldozatként (nem mondom, a két csaj segített neki, Edina még véres késsel a kezében is hinne az ártatlanságában, Zsu meg nagyon bénán próbálkozott). És ezt ő előre kijelentette, hogy úgy fogja alakítani a villabeli konfliktusait, hogy áldozatként jöjjön ki belőlük.
Booya! Itt vagyok, meg a napi hogyvolt is. Én nyertem a kihívás napját, aminek a felszopó szakasza szügyig gázol a geciskedésben, áskálódásban, a kiafaszomatérdekelben és szerelmi hol az ollókban. Egy kicsit még belenyalunk a múlni nem akaró Faszkalap-gate-be, amiről unokáink is…..
Szigmund Frajd 2014.12.18 11:16:49
@Sargabogre: "szerintem itt túl hülye bármelyik 12 keren és Zsun kívül...hogy bármit is taktikából tegyen"
Remélem hogy Zsu helyett Edinát akartál írni, mert Zsu csak koptatja a taktikázás szót, de nem igazán tudja, hogy hogyan kéne csinálni.
Edina szerintem még Daninál is jobban érzi, hogy mi kell a népnek. Nagyon ügyesen hozza a népmesei legkisebb szabólegény szerepet, sokakkal megszerettette magát. Reni (emiatt is) fröcsögött rá a kiválasztás után (amúgy nem értem azt a nőt, vannak értelmes meglátásai, de olyan zsigeri szinten tud gyűlölködni, hogy lehet, hogy nem érzi, hogy ez mennyire rosszul jön át a tévében, rövid snittek formájában..?)
Szigmund Frajd 2014.12.18 15:51:35
@csincsilla72: "Edina hétről-hétre erősebb. Ráadásul azon az oldalon áll, amelyikből esélyesebben kerül ki a győztes."
Én még tovább mennék. Pillanatnyilag úgy látom, hogy Edina lehet az első női karakter, aki megnyerhet egy való világot. Ugyanakkora mémgyár mint Pöcök vagy Debilió, cserébe egy csupaszív lány. Ha most kéne győztest hirdetni, Edina lenne nálam a befutó.
Persze ez még megváltozhat a hátralévő időben, simán kifilézhetik a szerkik a vágóasztalon, de miért tennék?
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
Szigmund Frajd 2014.12.18 10:29:34
@sixx: A tegnapi belevaló kiváncsivá tett: meg lett beszélve, hogy ekéziket Liluval Debiliót, vagy ez Lilu magánszáma volt? Mert rajtad azt láttam, hogy nem érzed magadénak az "alázzuk meg a hülyegyereket" műfajt, bár beszólogattál Debiliónak, de az inkább élcelődés volt. Lilu viszont tobzódott a szerepben (ha az volt) és nagyon jól érezte magát a gúnyoljuk ki a szellemi fogyatékost játékban... A legrosszabb az egészben az volt, hogy láttam Debilió fején, hogy időnként felderengett nála, hogy itten szopatás zajlik, és ő a fasz rossz végén áll. Ennyire jó színésznek nem tartom, ha az, le a kalappal előtte.
Szóval mennyire volt ez forgatókönyvezve? Vagy Lilu tényleg ennyire kisstílű, hogy meg kell aláznia egy Debilió kaliberű gyereket hogy felsőbbrendűnek érezhesse magát?