Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darazsistok

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár alapvetően politizáló blogot írok, most szeretnék egy kis kitérőt tenni, a másik nagy szenvedélyem, az olvasás felé. Már régóta felgyülemlett bennem egy adag feszültség, méreg, a magyar kiadók felé, és gondoltam önterápiás céllal kiadom magamból. Előre közlöm,…..
darazsistok 2014.12.18 11:37:35
@Kjos: "Milyen tobbi resz?"
Az innovációkról, amivel a kiadók reagáltak a megváltozott piaci körülményekre. (A hazai kiadók.)
darazsistok 2014.12.18 11:55:18
@loggoll: Valószínű, hogy az fog túlélni aki befektet. Vagy másképp találja meg a módját, hogy jelen legyen az e-piacon.

Az olvasók egy része elég elkötelezett (a könyv mellett) ahhoz, hogy áldozatot hozzon. Tízezreket biztosan nem lehet az utcára vinni, de egy okos kezdeményezés biztosan nem maradna támogatók nélkül.

Köszönöm a beszélgetést, sajnos most nem tudom folytatni, este még visszanézek.
darazsistok 2014.12.18 12:03:59
@Bambusznyárs: Írod: "akkor a kedvenc magyar könyveidet megjelentető kiadónak ajánld fel, hogy INGYEN elkészíted és üzemelteted a webshopjukat, puszta segíteni akarásból"

Pontosan erre gondoltam (az előző commentben logoll-nak). Szívesen és ingyen dolgoznék egy ilyen projectben, és biztos vagyok benne hogy mások is segytenének. Ennek a kereteit nyilván a kiadóknak kellene megteremteniük. Alig várom, hogy elkezdődjön valami.