Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sundoor

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig csak nyáron voltam Izlandon, idén azonban március legelején sikerült megejteni egy túrát - amiben egy olyan szándék is nagy szerepet játszott, hogy végre láthassuk a sarki fényt. Azt kell mondjam, elképesztő szerencsénk volt, mert a jelenség nem rejtőzött felhők mögé, hanem egész utunkat…..
  Kedves olvasó! Fontos témával érkeztem ma a monitorodra. Egy olyannal, ami életünk megannyi területét érinti- ennek ellenére bántóan keveset hallhattunk idáig róla a mai magyar médiában- holott, ez egy meghatározó kérdése az életünknek. Vettem a bátorságot, és elővettem a „fontos” szót, mert…..
  Világok harca: légy pozitív, vagy ne légy pozitív?   Háh! Formabontó kérdés ezt kérem szépen, amelyben két világ találkozik. Az egyik oldalon az idill-harcos, mindent csak rózsaszínben látni hajlandó, elvakult hozzáállás, a másik oldalon az örök kritikus, a köpködő-csoffogó, ám szintén…..
  ...mondja a kép.Mondom viszont én is, hogy ne csak egy elvont gondolat legyen a fenti idézet, hanem tapasztalaton alapuló vélemény. Mert mindannyian erre törekszünk- a magunk módján. És így, vagy úgy, de mindannyian el is érjük a felszabadultság tehermentesítő érzését- a kérdés az, milyen…..
Ma megkaptam az fészbuk oldalra az első levelet, ami egyenesen egy kiáltás volt a segítségért; egy hölgy írt - hívjuk őt Melindának. Mielőtt a tárgyra térnék, leszögezem, hogy nem vagyok pszichológus, és nem az a célom az oldallal, hogy bárkit is tanácsokkal lássak el. Viszont ha valaki kérdéssel…..
A mai estén egy hosszas beszélgetésem volt egy régi barátnőmmel. Nevezzük őt innentől Lillának. Szóval Lilla- épp úgy, mint sok nőtársa napjainkban- párkapcsolati vívódásokon megy keresztül. A 20-as évei közepén jár, tele élettel, tervekkel, álmokkal. Viszont csakúgy, mint sok nőtársának manapság, a…..
  Egy újabb levélváltás Dorkával, kissé mélyebbre menve a folyamatban, melyben átalakítjuk magunkat, és az életünket- olyanná, amilyenné igazából szeretnénk. "Na igen, teljesen igazad van abban, hogy a mi hozzáállásunk a dolgokhoz számít igazán. De ezen a legnehezebb változtatni. Én meg pláne…..
A napokban egy régi ismerőssel hozott össze a sors a fészen, és úgy alakult, hogy a beszélgetésünk mélyebb mederbe terelődött. A hölgy -nevezzük őt innentől Dorkának- röviden ecsetelte az élethelyzetét, és az őt foglalkoztató fontosabb gondolatokat. Ezekből azt a konzekvenciát vontam le, hogy…..
No tehát.. Útravaló.Egy olyan embernek írtam az alábbi gondolatokat, aki az elmúlt napokban rémálmokkal tarkított pánikroham-szerű érzéseket tapasztalt. Mivel még nem vagyok szakember, ezért csak a saját tapasztalataimra tudok támaszkodni- arra, hogy én hogyan építettem fel magamban egy olyan…..
Nem véletlenül mondják a pszichológusok, hogy a szokásai határozzák meg egy ember életét. A kutatók úgy vélik, hogy a mai gondolataink 98%-ban megegyeznek a tegnapi gondolatainkkal. Ha jobban belegondolunk, tényleg ugyanúgy csináljuk a dolgainkat napról-napra, újra és újra és újra... Ugyanúgy…..
Szia! Sundoor vagyok, a forma, aki írja a blogot.  Bemutatkozás gyanánt álljon itt az oldal lényege: Legfőbb célom kiírni magamból a gondolataimat- annyira tisztán, és érthetően, amennyire csak tudom.Elsődleges célom az, hogy megörökítsem őket, és a jövőben mintegy mintaként szolgáljanak. Ha ebből…..