Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semua

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt a baj az előzetesekkel, különösen a TWD esetén, hogy fél, egy, vagy éppen három, ne adj isten, öt percbe úgy belezsúfolják a legfaszább képsorokat a soron következő évadból, hogy az eleve Stockholm-szindrómás nézőt azonnal nyálcsorgató zombivá teszi. Aztán az évadról kiderül, hogy korántsem…..
Ha megkérdezünk nyolc feketeöves Trónok harca-rajongót, mármint olyat, aki a könyveket is olvassa, hogy mégis, mi a legközpontibb rejtély ebben a történetben, tuti, hogy legalább hat különböző elméletet kapunk vissza, és az is, hogy félórán belül anyázás lesz a dologból. Ilyen mértékű és szintű…..
Az első évad után úgy voltam vele, hogy a Vikings egy kurva jól megcsinált, egységes, láthatóan tudatosan alakított, és nem ad hoc összedobált ötletekből építkező, pszeudotörténelmi sorozat, amiben vannak ugyan valós karakterek, meg olyanok is, akik olyan neveket kaptak, mint…..
A tavalyi nyitányra 1,2 millió nézőt rátéve újabb rekordját döntötte meg a Trónok harca 5. évadának első része. Az HBO-t nem izgatja annyira a nézettség, mint mondjuk egy rendes tévét, mert ők az előfizetésekből élnek, de attól még nézik a számokat, ha másért nem is, de…..
Egy új Spektrum-műsorban érdekes dologra bukkantak Barabási-Albert László hálózatkutató és kollégái: webes tartalomfogyasztást vizsgálták meg, és Index anyánk kínálatát átfésülve arra jutottak, hogy egy hír teljes olvasottságának egyharmada az első napi forgalomból jön,…..