Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szusza1

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pártunk és kormányunk újabb komoly lépést tett az általuk megálmodott tökéletes állam megteremtésének irányába. Ma megszavazták a 200 négyzetméternél nagyobb boltok vasárnapi kötelező zárva tartását. Ezzel a lépéssel gyakorlatilag mindenkit sikerült tökön rúgniuk,…..
szusza1 2014.12.17 10:34:00
@freehckr: mindenféle párttol semlegesen csak mint családilag érintett,néhány dolog mikor egy hónpba egyetlen vasárnap vagyok othon,atöbbi szabadnap hétközben mikor a család dolgozik és ezért az a rohatnagy pótlék amit siratni kellene havi 1500-2000 ft.Családok csak azért hogy ne kelljen a gyerekkel bajlódni bevisszik az áruházba ott elvan kölyök nem csinál othon kupit anyu meg apu elnézelödik egy-két aproságot vessz mert nem fog mindem vasárnap nagybevásárlást csinálni.
szusza1 2014.12.17 11:49:17
@Fizető Utas: kedves blog iro amikor ebbe kibaszot munkahelyre jöttem dolgozni akkor vasárnap ez az üzlrt még nem volt nyitva.idöközbe csavarjunk ki mindent a dolgozokbol cimszoval nyitvalettünk 0-24 órába h-v ig igen lehetne más szakmát választani nam csak nekem annak a sok fesznak is akik nemtudnak csak vasárnap bevásárolni,hátha rá érnek majd hétköznap.attol meg hogy elküldenek embereket kiket? diák munkásokat?nemlétezö péntárosokat? (automata pénztár) éjjszakai árufeltöltöket? minimális létszámmal dolgoznak a nagyobb profitért.
szusza1 2014.12.17 11:57:23
@eszim:nem a napi bér azt megkapnám hétközben is hanemm az arra járó plussz pótlék okoska.amugy a havi nettom nem titok 78000 pótlékkaql csak hogy jolérezd magad vasárnap a multiba.